fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Idag fick jag skäll av chefen för att jag ''använder mobiltelefonen'' på arbetstid och hur allvarligt det minsann var och hej vad fan det nu var om allt mest och att det var en eller flera kollegor som sagt det.
Alltså jag tänkte bara ALLA ANVÄNDER MOBILEN så fort de får chansen. Samma morgon hade bland annat en kollega suttit i ett privat samtal på arbetstid. Inte FAN springer jag till chefen för det. Golare har inga polare vet ni. Chefen verkade dock tro att jag lät mobilen gå före arbetet, och det är inte sant. Jag stannar inte av mitt i en påklädning för att någon skrev till mig på Fejjan. Vidare frågades det ganska privata frågor och om mitt mående, kändes sjukt respektlöst att ta upp det, för hen bryr sig egentligen ingenting om mitt mående. Chefen nämnde EN enda miss jag har gjort, en sån där miss som vem som helst kan göra, som jag dessutom gjorde tillsammans med en kollega så det kan ju inte var MITT fel egentligen, och försökte få det att låta som att det är min mobil alt koncentrationssvårigheter som kommit emellan. Nej jag har inte mobilen i ARBETET. Men har man massa slötid så är det väl inte så jävla konstigt att mobilen åker upp. 
Och en dag när jag inte använde mobilen alls så ringde bemanningen till min arbetsplats och skällde på mig för att jag inte hade besvarat förfrågningar.
Alltså SLUUUUUUTA, sluta ge mig ångest och få mig att känna mig värdelös. Känner mig dessutom sjukt orättvist behandlad, förutsatt att inte chefen pratat med cirka 80 procent av alla som jobbar där ang. användning av mobil etc. Dessutom har jaag jobbat där i över 1 år så jag förstår inte varför hen tog upp det nu. Pratade med mamma och hon tror att någon baktalar mig inför chefen för att personen i fråga inte tycker om mig eller mina åsikter.
 
HUUUUUUUOAAAAAAAAAAAAOOOH FNSLYNISNHKHÄ
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0