Jag vill inte att Sossarna och Moderaterna ska gå på PRIDE

Ibland stöter man på mothugg från meningsmotståndare som anser att vi kommunister inte har någonting på pride att göra, att vi är homofientliga ( dock aldrig hört någon anklaga oss för att vara transfobiska, way to impress mig liksom) och att vi skulle anse att homosexualitet är ''borgerlig perversion''. Att hetero- och cisnormen totalt bashas i marxistiska dialektiken missar visst dessa motståndare. Men nåja, inte snöa in på teori nu. 

Jag anser inte att sossar eller moderater ska få gå i pride heller. Jag blir fan spyfärdig över att de ens går nära mig på pride,med tanke på hur HBTQ personer behandlats i Sverige tills tja, förra året (tvångssterelisering av personer som ville genomgå korrigerande könskirurgi). Juridisk sett alltså. Strukturellt och samhälleligt åker vi på spö ändå.
 
Jag ställer de ytterst ansariga för att vi lever i ett jävla cisvälde utan kompetent transvård, där transpersoner blir slagna eller tar sitt liv, ett samhälle som sjukdomsförklarat homosexualitet och förvägrat samkönade grundläggande mänskliga rättigheter i hundratals år, som förvägrar transpersoner och interpersoner tillgång till allmäna utrymmen, OCH ALLT SOM GÖR MIG SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

Att dessa går i pride som nån cool identitetsmarkör för att det är lite ''trendigt'' och ''hippt'' går mig att vilja hoppa från Gamla Svinesundsbron och skjuta mig med en hagelbössa samtidigt. 
HALLÅ, För oss som inte har möjlighet att ha det som en lite hipp identitetsmarkör så handlar det om liv och död. 
Vi MÖRDAS om vi inte kämpar emot för helvete!!! 

De går bara i pride för att pinkwasha sina partier och föreningar. De sjukt HBTQ-progressiva kommunistiska rörelserna vinner ingenting på att vara HBTQ-vänliga i de områden de håller till ( Filippinerna, Nepal etc) så HA FAN INTE MAGE ATT KALLA DET FÖR PINKWASHING. Det är common sence som vår IDEOLOGI säger.
Skriker. Det finns kommunister som offrar sina liv för att försvara queerrörelser mot högextremister. Det finns kommunister som offrar sina liv för att queerfolk ska få kunna vara fria. Ingen är fri förrän alla är fria. 
 
 http://chaquette.deviantart.com/art/Queerfitty-499892823

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0