Svar på frågestunden

Tack så mycket för alla frågor!
Svarar nu innan jag får ännu fler, och så ska jag försöka blogga mer nu framöver.
De två sista frågorna är förresten ställda utanför datavärlden,
så ingen tror att jag hallucinerar att någon har skrivit de frågorna.
 

1. Vad är det bästa med ditt/ dina jobb? 
Eftersom jag har flera jobb så finns det fördelar med alla. Det bästa med städning är att man får in rutiner, man vet vad som ska göras och det är sällan något problem. Som vårdbriträde så är det bästa att träffa många olika människor, och känna tacksamheten och kärleken över att man finns. Som personlig assistent så är det bästa att lära känna en människa och kunna agera verktyg till denne.
 

2. Hur kom det sig att du blev politiskt aktiv? 
Det har nog alltid funnits där. Vuxna har berättat för mig att jag som liten brukade fråga folk vad de röstade på och varför. Så länge jag kan minnas har jag tänkt tankar som att det skulle vara bäst om det inte fanns rika och fattiga. Mina första riktigt ''kommunistiska'' tankar började väl komma när jag var kring 11, jag började lyssna på Chumbwamba och Bella ciao. Sen hade jag en ''cool'' period där jag ''sket i politik'', vilket jag självklart inte gjorde egentligen. Sen startade jag upp en grupp i Umeå.
 
 

3. Vad för aktiviteter skulle du hitta på om du fick en heldag med Reinfeldt och/eller Jimmie Åkesson( prata, fika, shoppa... du väljer) 
Sätta Reinfeldt i FAS-3 och utvisa Jimmie Åkesson till Afghanistan eller Somalia. 
 

4. Om du bara fick ha ett klädesplagg på dig för resten av livet, vad skulle du då välja? 
Strumpor tror jag. Mina fötter brukar kunna bli väldigt kalla och då fryser jag typ ihjäl.
 

5. Om du fick chansen att gå om gymnasiet , vad hade du då gjort annorlunda nu jämfört med då? 
Oj oj, låtit bli att dregla över alla snygga människor där som min kåta tonårskropp trånade efter, skolkat mindre, och koncertrerat mig på mina studier. 
 
 
6. Om du var tvungen att vara hairless eller topless dygnet runt för alltid vad väljer du?
Topless. Det brukar jag väl vara ganska ofta. Men tänker att det kan bli kallt på vintern. Brr brr.
 
 
7. Vad äter du helst? 
Nudlar, ris, vårrullar, dahl, qhaboli... Och mycket mer. Mmmm... 
 

8. Hur länge kan du sova? 
Tror mitt ''rekord'' är 13 timmar i sträck. Men jag kan lätt sova 20 timmar innan jag masar mig ur sängen.
 

9. NÄR SKA DU FLYTTA TILL UMEÅ???
NÄR JAG HAR JOBB OCH BOSTAD DÄR. BAAAAAAAAAAAO.
 
 
10. Vilken är din favoritförfattare?
Finna sååå många bra. Det kan bero lite på vad man känner för för tillfället. Minns att jag tycker Khaled Hosseini är bra, alltså han som skrivit ''Flyga Drake'' med flera. Och så tycker jag om Tove Jansson, Oscar Wilde och många fler.
 

11. Om det blir socialitisk revolution imorgon, i vilket land tror du att det sker? Och om det skulle vara i ett land i Europa?
Indien eller Filippinerna. Regimen i Filippinerna har ju i och för sig haft tyfonen där som ursäkt för att kunna göra milisser mot revolutionära områden. I Nepal finns det ju förstås också en revolutionär anda, men tyvärr så är de politiska grupperna där oeniga och maoisterna lade ner folkkriget 2006. Sen finns det en stor revolutionär potential i bland annat Peru också. Och Palestina. 
 
I Europa tror jag på Grekland. Grejen där är att det lutar åt antingen socialism eller fascism, och fascisterna där är helt jävla sjuka.
 
 
12. Vilket land vill du helst åka till? 
Jag vill åka till ALLA länder. Jag vill så gärna tillbaka till Nepal att jag typ grinar. Men vill väldigt gärna tillbaka till Polen och Paris också, och Grekland och aaaargh.
Av de länder jag inte har varit i så skulle det vara kul att åka till Indien, Ryssland, och Guinea-Bissau och fira minnet av Titina Silla.
 
13. Vilken är den bästa glassen du vet? 
 Ben and Jerry's. 
 

14. Vilken är din favoritfrukt? 
Rödlök. (P.S. internt skämt)
 

15. Vad tycker du om Maos militära strategier?
De verkar fungera sjukt bra. FNL i Vietnam och maoisterna i Nepal är ju bara några exempel på där de har fungerat, i alla fall ''folkkriget'', alltså att kämpa med begränsade resurser, ofta över en mycket mäktig fiende, för att sedan försvinna in i folkmassan igen. Däremot så är det väldigt få länder, om ens några, som ser ut exakt som Kina före Mao, så jag tror att de måste ändras efter situation i just det landet som tänker praktisera dem. Till exempel så tänker maoisterna i Afghanistan starta folkkriget, och därför måste strategierna fungera i dagens Afghanistan. Där har vi förresten ett annat land där jag ändå tror att det skulle kunna ske en revolution snart. Igen.
 
 
16. Vad stör du dig på hos människor? 
En grej som jag kan störa mig på är när folk säger att de gör något som en gris, ofta dåliga saker. Typ ''spyr som en gris'', eller ''svettas som en gris''. Grisar är intelligenta djur som för övrigt inte ens svettas. OCH SLUTA JÄMFÖRA GRISAR MED POLISER DET ÄR FAN SJUKT TASKIGT MOT GRISARNA.
 
 
17. Vill du gifta dig? 
Njäääe, nej.
 

18. Vill du ha barn? 
Nej. Men om jag skaffar barn så blir det med största sannolikhet genom adoption.
 
 
19. Vilka länder har du varit i? 
Norge, Danmark, Polen, Frankrike, Japan, Egypten, Grekland, England, Nepal och snart Ecuador. 
 
 
20. Vill du flytta och i så fall var? 
Ja, ANUTA.
 

21. Vilket är ditt drömyrke?
Jag ville alltid bli arkeolog... Nu tänker jag mer på socionom, sexolog eller något liknande.
 
 
22. Något konstigt med dig själv? 
Hmm... Finns inget, jag är helt normal.
 

23. Hur skulle du beskriva din stil?
Obeskrivbar, så ni får bilder i stället.
         
          
                      
 
 
24. Är du religiös? 
Jag är agnostiker. Jag skulle inte påstå att jag tror på Gud såsom många religiösa gör. Men jag skulle kunna säga att det kan finnas något som vår värld inte kan förstå. Om det är något allsmäktigt eller inte, vet jag inte. Men om någon frågar om jag tror på Gud så säger jag att jag inte vet, för enligt mig så är det omöjligt att bevisa att det finns en Gud eller inte.
 

25. Tycker du att du själv är rolig?
Jag tycker jag är sjukt rolig faktiskt. Tyvärr inser inte alla det.
 
 
26. Kan du spela något instrument?
Oh I wish. Vill någon lära mig så välkomnar jag det med öppna armar. Gärna något instrument som inte är så vanilj, typ mungiga, dombra eller harpa.
 
 
27. Gillar du ponnysar? 
Ja.
 

28. Sitter du helst på deras ryggar? 
Ja.
 

29. Säger ponnyn någonting? 
''Niiiiegh''
 

30. Är ponnysar snälla?
Ät bajs, Hanna.
 

31. Är ponnyn en liten häst? 
Nej, en häst är en stor ponny bara.
 

32. Är de bäst?
Näst efter enhörningar.
 
 
33. Vilken är din favoritsång? 
Strupsång.
 


34. Vilken är din favoritfrukt? 
Men RÖDLÖK.
 

35. Vilken är din favoritställning? (I SÄNGEN ;-)) 
Oh la la. Missionären är sjukt underskattad.
 

36. Vilken är din favoritfärg? 
Neonbrunt.
 

37. Vilken är din favoritdans? 
 
När maoistiska gerillamedlemmar dansar.
 

38. Vilket är ditt favoritspråk? 
Kalaallisut.
 

39. Vilken är din favoritmedlem i SD?
Hanna Stavrén. -.-
 
 
40. Om du var tvungen att äta gröt med spiskummin eller currypulver, vad skulle du välja?
När jag först fick den frågan tänkte jag att jag skulle välja spiskummin, eftersom det inte smakar såååå himla mycket. Sen kom jag på att jag tycker mycket mer om smaken av currypulver, så jag väljer nog det hur som helst.
 
 
41. Vilken stil skulle du ha på en foliehatt?
Häxhatt eller en sån där mongolisk hatt.
 

Kommentarer
Postat av: Alexstroyvof

Совместно с тем, их тепло и звукоизоляционные, водоотталкивающие характеристики превосходят подобные характеристики кремня и кирпича. В домах, построенных из пеноблоков, формируется подходящий локальный климат, этак как они имеют 2-ой коэффициент чистоты экологии опосля бревна. В особенности здорово находиться в таком доме людям, страдающим легочными, сердечными, суставными болезнями. В таком помещении станет зимой тепло, а летом свежо, благодаря невысокому показателю теплопроводимости. Беря во внимание, что стеновые пеноблоки кладутся на особый клей, плотность примыкания их существенно лучше, а расход материалов на стройку дома еще не в такой мере, чем, к примеру, при кладке кирпича. Дом строительство цена древесина ясеня может расхвастаться неплохой эластичностью и ударопрочностью. Строительство домов из пеноблоков бук незаменим для производства полов, лестниц и мебели.

Не считая такого, благодаря высочайшей термоизоляции, расход на зимнее нагревание дома из пенобетонных блоков ниже, чем нагревание кирпичного дома. При строительстве строения комфортно применять пенобетонные блоки, благодаря их легковесному весу и большим размерам. Потому, их легче навезти, выгрузить и опустить, а еще гораздо уменьшить время для кладки стенок, установки фундамента. Это дозволяет поэкономить средства на транспортировку материалов, время строй работ и физиологического труда для строительства дома. стоимость строительства дома

К тому же стоимость пеноблоков чрезвычайно малюсенька сообразно сопоставлению со ценою остальных стройматериалов. В особенности это приметно в зимний период. Совместно с тем, пенобетонные блоки просто поддаются отделке. Это дозволяет формировать хоть какой дизайн строения, упрощает прочерчивание внутренних конструкций дома, прочерчивание электромонтажных работ, водопроводной и отопительной систем. Цена на строительство дома

2017-05-24 @ 23:21:06
URL: http://xn----9sbgbcxbwuxak3b.xn--p1ai
Postat av: Alexstroyvof

Последующая лпмель вставляется в паз торцевой доли предшествующей и подбивается молотком. Разработка монтажа пола Сейчас осмотрим, как же без помощи других решать ламинат, чтоб не было следовательно швов, поэтому что этот факт является одним из важных характеристик высококачественной отделки напольного покрытия. Наиболее основное, чтоб объяснение было ориентировано синхронно швам. Стоимость строительства дома дюралевая опалубка владеет средней прочностью и устойчива к механическим повреждениям, она чрезвычайно простая, что существенно упрощает процесс транспортировки. для ещё большей прочности в серебристый прибавляют кремний и остальные сплавы. Стоимость строительства дома недочет алюминия состоит в том, что он подвержен коррозии, потому опалубку из этого материала непременно обрабатывают антикоррозийным составом.

Другими словами, ламинат обязан существовать выложен сообразно течению падающего света, однако не сообразно диагонали либо перпендикулярно, в этом случае теней не избежать, а означает, и ухудшения наружного вида пола также. Разрешено использовать и небольшую апрош, размещая покрытие в разбежку, т. е. немного смещая любой последующий разряд сообразно отношению к предыдущему. цена на строительство дома

Но этот способ укладки невозможно именовать экономичным: расход материала некоторое количество увеличивается. Но несмотря на все вышесказанное с эстетической точки зрения все станет на высшем уровне. Крепление ламелей обязано реализоваться со всех сторон с поддержкой древесной планки(гребень одной ламели вступает в паз иной), которой густо подгоняют ламели друг к другу легковесным молотком. Стоимость строительства дома

2017-05-25 @ 10:38:05
URL: http://xn----9sbgbcxbwuxak3b.xn--p1ai

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0