Har du någonsin suttit i debatt med en rasist? Här är en ordlista, så du ska förstå hur rasisten tänker!

"Liber strauss" har skrivit en ordlista för vad SD-are och liknande personer använder för ord och vad de egentligen menar med orden. Det kan vara svårt för oss andra att veta det annars, eftersom det här är människor som man aldrig i det levande livet träffar eftersom "de antingen är för få eller så motbjudande att man inte skulle kunna vistas i samma rum utan att börja svullna mentalt från strålningen av konkret, kosmisk enfald." 

(Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag läste bland annat "Feminist", "nån snubbe", "kommunist", "fakta", "förr",  "logik", "kränkt", "patriarkat" och "n-boll")


Aftonbladet = PK-maffians främsta verktyg. Se Media, Hjärntvättad.
Altruism = Ondska. Egenskap hos frihetshatare som tänker på andra än sig själva.
Antivitist = Ett flerstavigt ord som nån snubbe hittade på. Synonymt med alla som inte håller med dig och därmed aktivt arbetar för att utrota den vita rasen från jordens yta. Vad annars? Se: Oikofob.
Avpixlat = Den enda verkliga källan till sanning. Uteslutande byggd på känsloargument och kränker inte sina läsare med fakta eller logik

Bögar = Nåt onaturligt. Vill förmodligen åt din röv. Får längre inte knackas på stan. PK-maffians fel. 

Censur = Att bli ombedd att hålla käften av en trolig kommunist. Se: Yttrandefrihet. 

DDR = Nåt kommunistiskt. Idag ett prefix för länder med endast två TV-kanaler. 

Entreprenörer = Halvgudar bland män. Behöver inte prestera något av vikt, relevans eller mätbar framgång, men skall hyllas som övermänniskor. Bör ges all exekutiv makt. 

Fakta = Så jävla PK.
Feminist = Tjocka, håriga kvinntimmer med attitydsproblem. Vill skära av din kuk. Källa: Nån snubbe.
Flum = Allt du inte begriper vad det innebär, och därför kan ingen annan göra det heller. Bör därmed avskaffas. 

Frihet = Rätten att slippa skatt. Hatas av människor som bryr sig om sin omvärld. Se: Kommunist, feminism
Förr = Då det var bättre. Du levde inte då men minns det iallafall. 

Gammelmedia = Skribenter med källhänvisningar, research och ansvarig utgivare. Den diametrala motsatsen till Avpixlat. Se PK.
Genus = Nåt hittepå-skit om kjoltyg som tror sig vara bättre än du och pratar innan de blivit tilltalade. Se: Flum, Kvinnor 

Hen = Kastrationsångest.
Hjärntvättad = Tillstånd hos alla som inte håller med dig. Utförs av PK-maffian via Sveriges Television och Aftonbladet.
Humaniora = Kunskap som är onödig för näringslivet och därvidlag för hela mänskligheten. Se: Flum, PK 

Kommunist = De som inte röstar SD. Vill införa sharialagar, ha det som i Sovjet samt flytta till Nordkorea. Se: Självhatare
Kränkt = Objektivt negativt tillstånd hos män som fråntagits sin gudagivna rätt att "bara skoja lite" med kvinnor, bögar och negrer. Tas inte på det allvar nöden kräver vilket är det främsta beviset för PK-maffian.
Kultur = saker du gillar, sannolikt hotade av någon slags neger. För saker du inte gillar, se: Flum
Kvinnor = Nåt konstigt. Visste en gång sin plats, vill idag inte prata med dig. Fick tydligen rösträtt via en miss i planeringen, bär numera byxor och envisas med att vistas i arbetslivet. Allt är PK-maffians fel. 

Logik = Är du bög eller? 

Marknadskrafter = En helig, kosmisk magi som gör hela världen till ett paradis av ren automatik förutsatt att dess lärjungar tillåts göra exakt vad de vill utan juridiska efterspel. Se även: Enhörningar, astraldelfiner, Jesus.
Media = Majoriteten ägs kanske av näringslivet och högerkrafter men är ta mig fan uteslutande kommunistisk iallafall. Nån snubbesa det.
Miljöpolitik = Det näst värsta en libertarian kan höra talas om eftersom miljöproblem inte existerar enligt tankesmedjor.
Män = Personer av hankön som håller med dig. De egentliga offren i samhället. Allt du säger för deras talan. Se: Självhatare 

Nationalsången = Har sjungits i alla skolor varje morgon sedan Jesu tid innan PK blev statsreligion. Källa: Nån snubbe.
Nationell = "Stolt över sitt land". Att definiera sin identitet efter var man är född, inte efter vem man är eller åstadkommit själv.
Neger = Traditionellt sett en färg, så som gulbrun, havsblå och gräsgrönt. Även ett slags utrikiskt fotfolk till PK-maffian, men det får man väl inte säga i det här landet längre.
Negerboll = Det basala grundfundamentet i svensk matkultur.
Nån snubbe = En primär och fullt tillräcklig informationskälla 

Oikofob = Ett flerstavigt ord som nån snubbe hittade på. Se: Antivitist
Onaturligt = Allt du tycker är äckligt och inte förstår. 

Patriarkat = Bra skit. Finns inte om någon frågar.
PK = Politiskt korrekt. För 20 år sedan ett begrepp för folk som var paniskt rädda för att trampa någon på tårna, idag ett nedsättande epitet för människor som begagnar källkritik, vägrar rasism, homofobi och social missanpassning.
PK-maffian = Den egentliga makten i landet. Består huvudsakligen av en handfull miljöpartister på SVT samt Aftonbladetskulturredaktion men har agenter i samtliga instanser hela vägen till EU-parlamentet. Styr exakt allt med järnhand och kontrollerar hela Sverige på detaljnivå. Weapon of choice: Hjärntvätt. Källa: "Det vet ju alla".
Prostitution = En mänsklig rättighet. 

Religion = Något dåligt när ökenmän med taskig kvinnosyn öppnar käften. Bra när män med liknande kvinnosyn från den egna demografiska gruppen gör det. Se: Tradition 

Sanning = De egna åsikterna. Får ej ifrågasättas. Se: Yttrandefrihet
Självhatare = Folk av hankön som inte har genomskådat feminismen och/eller svenskar som inte håller med dig. 
Skatt = Den absolut största och vidrigaste formen av mänsklig tortyr. Ingen i det kända universum är mer utsatt och förnedrad än den libertarian som drabbas.
Stolthet = Leva på andras bedrifter och plocka personliga poäng på att löst tillhöra en större gruppering.
Svenska Folket = 9% av väljarkåren.
Sverige = Fosterlandet. Har inte släppt en jävel över bron sedan hedenhös, men är sedan ett antal år infesterat av miljontals bögaroch negrer från långt borta och hundratusentals nya kommer in varje dag. Symbolmässigt är Sverige något att identifiera sig med i brist på egen personlighet. Representeras av Svenska Folket, hatas av PK-maffian.
Sverigeflagga = Symbol som burits på kläderna sedan tidig bronsålder fram tills den nyligen förbjöds av PK-maffian. Hissades förr varje dag i skolor och utanför röda stugor. Är än så länge gul och blå men kommer att bytas ut mot nåt PK eftersom den anses vara rasistisk. Det är säkert, nån snubbe sa det! 

Tankesmedja = Metafysisk trollkarlsorden med heliga män. Ett epicentrum för all nödvändig kunskap, det vill sägaMarknadskrafter.
Tradition = Något som alltid har funnits i landet; dvs åtminstone de senaste 20-30 åren eftersom det är så länge du kan minnas. Traditioner har aldrig någonsin förändrats och måste skyddas mot förintelse från PK-maffian och olika sorters negrer

Vänstern = Alla som inte håller med dig. Lämpligt användningsområde: "Typiskt vänstern, lol!" Se: Flum, Kommunist 

Yttrandefrihet = Den gudagivna rätten att säga vad man vill, när man vill, hur man vill och till vem man vill utan att någon får säga emot eller ifrågasätta. 

Öppnade ögon = Egenskap hos dig och alla som håller med dig.
 
Läste jag här. Gå in och läs hela inlägget!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det här var kul, men jag slutade skratta när jag insåg att det finns faktiskt folk som tycker såhär på riktigt.

Svar: Jag skrattar ändå åt de stolpskotten
Elina

2013-04-15 @ 21:17:08
URL: http://ilandsporblems.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0