Helgen då?

I fredags åkte jag till Umeå för att gå på första norrlands-distrikts-konferensen. 
Jag fick bland annat träffa RKU:are från Ånge jag aldrig träffat förr, och vi hade sjuuuuukt kul. Vi bara asgarvade typ konstant i typ två dagar. Vi 5 sov i samma gästrum och vi (eller särskilt dem) låg och vred sig av skratt ända tills vi alla somnade.
 
Jag: Alltså för nån dag sedan sa Pau "Jag såg dina bröst förra veckan" och det lät ju lite suspekt. 
Ångebor: Hahahahahahhaha VA?
Pau: Men det var ju för att Elina hade sagt att hon hade hängbröst, och det har hon ju inte alls!
Jag: Om du inte är snäll så slår jag mina hängbröst i ditt huvud!
Pau: Ja men gör det, de är väl bara mjuka! Bröst har ju som bekant inget skelett.
Jag: Visst vet du om att alla här skrattar åt dig, inte med dig.
Ångebo: HAHAHAHAHA Åh ni skulle vara UNDERBARA rumskompisar!
 
Så från och med nu kommer vi ha egna distrikt för norrland! Tjohoo! Fler roliga helger väntar!

FASA

Jag jobbar ju som städare. Lite. Ca 10h/ veckan faktiskt.
(Ändå rätt stolt i och med att de allra flesta av mina vänner och bekanta är rent arbetslösa)
 
I tordsags förra veckan kom jag in i städskrubben på ett ställe jag städar och känner att det verkligen luktar surt. SURT som typ riktigt gammal mjölk. "Vafan har de ställt in ett mjölkpaket som har exploderat eller?" tänker jag och letar i rummet. Hittar inget så jag gissar att det har fastnat något i avloppet så jag spolar rent. 
 
Nästa dag luktar det fortfarande lika vedervärdigt. Jag blir orolig och tänker att det kanske har fastnat något i maskinen på något konstigt sätt. Jag luktar i alla hål och öppningar, pillar runt, tar ut maskinen ur rummet för att se om det slutar stinka i rummet osv. Det luktar fortfarande i rummet så jag kan vara lugn, det var inte maskinen!
 
Nu blir jag förvånad, VAD ÄR DET SOM LUKTAR?! Börjar sniffa runt i rummet och föröker lokalisera odören. Är precis på väg att ge upp för att sen göra mig klar för att gå hem när jag känner att lukten kommer från en hylla. Där får jag se något som alltid har stått där och som jag slutat tänkt på för länge sedan.
 
Jo, där står en halvtom pet-flaska äppelcider! (Eller okej, "äppeldricka med ciderkaraktär SAK SAMMA) som har förvandlats till SYRA och tagit sig ut ur sin plastförpackning och läckt ut. Jag tog i den varpå det rann på min hand (det SVED) samtidigt som odören misshandlade mitt luktsinne
 
Jag vet inte hur lång tid det tar för en äppelcider att förvandlas till syra, men med tanke på att läskedrycker innehåller konserveringsmedel och har ett utgångsdatum på 3948231952 år, så antar jag att svaret är LÄNGE.
Jag har jobbat i över ett halvår, och den har alltid stått där. (Jag antog att det var någon arbetare som hade lämnat den där och tänkte ta den sen) och sen så glömde jag bara bort att den ens existerade.)
 
Så jag kanske får något nobel-pris nu. Gör jag sån syra och kastar på folk, gärna fattiga, bruna människor, så lär jag väl få fredspriset snabbare än jag hinner säga "Nej tack!"
 
Typ så såg jag ut vid upptäckten: kräks kräks

Sagt i Göteborg

"Jag är Michael Jackson"
"Rödspetsar"
"Kebaben"
 
Ronja: Jag behöver ta lite frisk luft.
Jag: Du kan få lukta på min andredräkt om du vill.
Ronja: ...Nä, jag ska nog gå ut.
 
Samosas med glass, och tre chai till det. 
 
Vi pratade först om Ronjas bror som alla tycker är lite läskig, sen om mobiler.
Pau: Det är kobolt i mobiler som folk har dött för att gräva fram.
Ronja: Men varför tycker ni att min bror är läskig?
Pau:För han är gjord av kobolt.

Mycket, mycket roligt

Jag smyger in i min brors rum och fram till honom som sitter med ryggen mot dörren, djupt insatt i sitt datorspel och en konversation med några kompisar. Jag lutar mig över hans axel. 
Jag: Mööh! 
Kire: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! 

Jag: HAHAHAHA vafan skriker du så länge för?! 
Kire: Jag försökte sluta skrika men det gick inte!! 


Jag gör samma sak några timmar senare: 
Jag: Bah! 
Kire: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! 
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHA 
Kire: Dra åt helvete, helt seriöst! Asså sluta nu, jag blir lite upprörd...


Jag rekommenderar starkt

Vill verkligen rekommendera ALLA att se det här klippet. Kunde inte sagt det bättre själv!
 
Vidare rekommenderar jag:
Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti
 
"Kärnan i den fascistiska ideologin är nationalismen. En folklig ultranationalism, med syfte att rädda nationen undan förfall och degenerering med en nationell återfödelse som konkret politiskt mål.

Först måste dock cancersvulsten på nationens kropp bekämpas. För Hitler handlade det om judarna och lösningen var Förintelsen. För SD handlar det om islam, som ska rensas bort – om än inte med hjälp av folkmord."

"I stället formulerades den nya fascismen:
• Det pluralistiska och multikulturella samhället ska avskaffas, till förmån för ett etniskt homogent samhälle.
• Den västerländska demokratin – baserad på universella mänskliga rättigheter och individens frihet – ska ersättas av demokrati baserad på idén om ett ”organiskt samhälle”.
• Den moderna tidens kosmopolism ska besegras via ett hyllande av autentisk nationell kultur.
• Insikt måste nås om att de euroepiska kulturerna befinner sig inför ett akut hot, de har nästan gått förlorade. Multikulturalism och multietnicitet undergräver de homogena kulturella och etniska identiteterna i Europa.
• Den nya fascismen ska presenteras som en innovativ tredje väg, mellan traditionell vänster och höger."

"Lustslottet som sprängdes" - Om SD

"Ekeroths film kan beskrivas som den kanske bästa mediala skildring som gjorts av Sverigedemokraterna. Allt finns med; sexismen, intoleransen, våldet, ­rasismen, lögnerna, den dubbla bok­föringen och ögontjäneriet. I princip ­varje scen kan placeras in i en större k­ontext vad gäller Sverigedemokraternas verksamhet, historia och ideologi."

"I synen på svenskhet lämnar partiet kulturrasismen, som hävdar att olika kulturer inte kan samsas, och glider över till den biologiskt betingade och definierade rasismen.

Och därmed blir också dubbelspelet nödvändigt. Partiledningen vet att ett alltför uttalat rasistiskt färgat budskap inte lockar några större väljarskaror, därför gäller det att förmedla en bild som kan attra­hera både den hårda kärnan – och dra nya mittenväljare."


Ajaj och ojoj

Har sån sjuk tränigsverk att jag typ grinar. Var ute och joggade igår serrni. Men mina träningsbyxor har blivit på tok för stora så de bara slingrade ner och hängde nedanför stjärten. Jag fick hålla dem uppe medan jag sprang.
 
Sen har jag arbetsintervju nu på fredag. Vikarie inom äldre- och handikappomsorg. Är så jävla nervös att jag typ dör lite. Försöker slappna av men det går inte. Kan bero på träningsverken också...
 
Tror jag ska sätta upp den här bilden på väggen. Då skulle jag ju bli glad varje gång jag såg den.

SD gör bort sig för... Alltså hur många gånger är det nu? Har tappat räkningen.

Men trots detta, trots bevis, så kommer SD:s väljarantal bara att stiga och stiga. Varför? VARFÖR? 
Jag kan säga att jag aldrig känt mig så rädd för högerpupolisterna som jag är nu...
 
Det har läckt en video, filmat av Kent Ekeroth (SD) där ett gäng Sverigedemokrater, Kenta, Erik Almqvist och nån till tönt, bland annat säger till Soran Ismail att han inte är svensk (Det var inte Sorans sak att avgöra, det var Eriks och "svenskarnas" rätt att bestämma om Soran är svensk eller inte), att Sverige inte är hans land, att han beter sig som en "babbe" (den som söker skall finna - "babbe" är ett annat ord för "blatte") samt att han argumenterar som en fitta. (Hur Erik har kommit i argumentation med fittor är ett stort frågetecken, men jag gissar att han gett sig på någon redlös tjej (med tanke på hur han tydligen behandlar berusade samt med hans kvinnosyn) vars fitta GALLSKREK över att se skymten av det äcklet.)
 
Sedan ger de tre sig på en redlöst berusad man, sparkar mot honom, säger rasistiska saker till honom som att han ska "bete sig som en svensk" (om det innebär att en bör bete sig som SD:are så tänker jag göra allt som står i min makt för att INTE bete mig som en svensk!)
 
När sedan en tjej griper in och reagerar på hur tre män ger sig på en redlös karl, varpå Erik säger "Skit i den här lilla horan!"
Sist men inte minst säger han om den redlösa killen (som antagligen inte var typ ädelostvit) att "men vår politik skulle vi inte ha såna här".
 
Vad kommer nu att hända?
Åkesson kommer att kritisera agerandet ( inte av någon annan anledning än att rädda anseendet) och folk kommer att prata ett tag om det. SD:s väljare kommer dock inte att sluta rösta på SD med motiveringar som att "De tre inte representerar SD och SD:s politik" alternativt något i stil med "Alla gör misstag, det är mänksligt och alla skulle ha reagerat likadant och att det endast är förstorat av vänsterpress som Expressen och de allmänna feminazisarna och kommunisterna".
 
SD presernterade sin egna våldtäktsrapport som grovt snedställde statistik till invandrares nackdel. Snart hade riktiga experter på området läst rapport och gjort intellektuell slarvsylta av dess metoder och slutsatser. 
Slutade folk stödja SD? Tvärtom ökade stödet. Om folk ärligt röstade på SD för att "invandrarfrågor äntligen ska tas upp" så borde väl folk reagerat på rasism och fascism? "Säg ingenting om din svenskfientliga polare för ni kommer få problem i framtiden. Håll inte på och jävlas. Håll inte på och jävlas med svenskarna!"
Snarare pekar det mot att väljarna är infatila och helt likgiltiga inför vad som potentiellt kan hända med invandrare (typ nya förintelsen). 
 

Vita kränkta män ll

Först och främst: till Pau
 

 
Vad tänkte SD på i morse? - Islam. Lunchas? - Islam. NU? - Islam
Det gör också en hel hög islamofober... 
 
inget gör SD argare än sjuka människor som får vård...
För övrigt står svenska skattevetalare för att ge denna förvuxna skinhead-nazist pengar. 
 
Ja, människor utsätter sig själva för krig bara för att få asyl i Sverige och sprida islam. Fett värt.
 
Bort med invandrarna och låt svenska folket se härliga Småland!
 
Jag är inte racist, men negerboll är svensk kultur.
De får du inte skjuta, ej heller svart eller den svenska flaggan!
 
Fan va kränkt jag blir över att svenska flaggan inte kan SPELA MUSIK!!
 
Jimmie har också suttit i fängelse sjukt länge för att han ville stoppa segregationen.
 
Logiken från den här nazisten slår all annan logik med hästlängder

 
VARFÖR HAR TJEJER ETT EGET RUM PÅ GYM?! Och LÅS på omklädningsrummet?!!
 
Anti-feminism
 
JAG DÖR AV SKAM ÖVER MÄNNISKOSLÄKTET!!!

Mamsen

Mamma: Kommer du och Hipp hit i helgen?
Jag: Ja, och nästa.
Mamma: NÄTTING!!
Jag: :D

Pauline den elakingen

Pau dissar mig och Nepal.
Pau dissar mig och Norge.
Pau hånar mig och Skattkammarön.
 
Men hon sa att hon ville lyssna på "Fattaru" och jag är ju trots allt snäll :)
 

MWAH

I helgen sov Pau hos mig för första gången (sen jag flyttade ihop med Ali såklart). 
Vi låg i vardagsrummet och hon började prata om The Operator ("slender man") och anmärkte på de läskiga skuggorna på väggen som träden utanför gjorde. Jag sa att Slender ibland antar en skepnad som ett träd (se denna "dokumentär"). Sen ville hon inte prata om det mer. Höhö konstigt va? 
 
Iaf en trevlig helg, vi åt kinamat och godis och drack te och kelade med katterna. 
:D

När Roka inte svarade

Jag: Vad gör hon?
Pau: ÄTER BAJS!

Tips på skylt till Eddahallen

"Hej kära badgäst!
Idag kommer 80% av badhusets bassänger bestå av skolbad (detta inkluderar även "lek" och miltibassängen)
En bana finns tillgänglig för simning i olika hastighet. Ni får simma tätt som packade sillar.
Så för er funktionshindrade, begåvningshandikappade och de som vill motionssimma eller faktiskt leka 
hänvisar vi till den iskalla cryptosporidium-älven. 
(Haha haha)"

BANG

Mångberg: Du kan söka jobb via Boliden.
Jag: Jag får nog inget jobb i en gruva.
Mångberg: Vadå gruva? Det är ju till ett smältverk!
Jag: Jag får definitivt inte något jobb i ett smältverk!!
Mångberg: Jodå, har du sett Simpsons?
Jag: Men snälla, det är ingen serie som går i syfte att utbilda folk att jobba på olika verk...
Mångberg: Amen de söker samma jobb som Homer har!
Jag: Mm, sitta och sova och snurra på en stol och trycka på knappar när man måste. Jag skulle ju inte veta vilken knapp jag skulle trycka på om det skulle bli härdsmälta.
Mångberg: Men inte blir det någon härdsmälta! ...Hoppas jag. 

moahahaha

Jag: Buhuhu mina bromsar på cykelt slutade fungera helt plötligt bara! De FINNS inte!
Ali: Va? Hur hände det?
Jag: Inte vet jag, de bara slutade fungera helt, tar inte ens emot att trampa baklänges. Så nu har jag varken hand- eller fotbroms!!
Ali: Frös de sönder?
Jag: Alltså jag frågade inte, men det var nog ändå dags för dem att dö. Cykeln är gammal och välanvänd.
Ali: Jag ska gå ut och kolla.
En minut senare...
Ali: Dina bromsar fungerar inte. 
Jag: NÄE VA?
 
Jag: Kan jag låna din cykel i morgon när jag ska till jobbet?
Ali: Men hur ska jag ta mig till skolan då?
Jag: Buss, eller min cykel? Du har ju inga nedförsbackar på väg till skolan.
Ali: Ta din cykel själv.
Jag: Nej jag har MASSA nedförsbackar på väg hem. Vill du att jag ska DÖ eller???
Ali: Nej, det vill jag förstås inte...
 
Får såna underbara bilder av Ali som långsamt cyklar på min kärringhoj i snön. Min skakande, döende cykel utan reflex eller lyse, med en handbroms som hänger som en slak manslem, ett cykelstöd som darrar omkring och inte sitter fast riktigt och en rostig cykelkorg som skakar på fronten. 

Självklart

När något går upp för en
som en soluppgång
och så är man inte beredd på det
Typ som när väckarklockan ringer

-

Suck

RSS 2.0