Liiiite mer om nazis nu va...

Idag skrapade jag och min pajk massa nazistiska klistermärken där det stod en massa gulliga saker.
Blir så himla glad över att jag rasblandar med min "avföringsfärgade" invandrarpojk. SÅ HIMLA GLAD!

Tycker för övrigt att det är nazistiska åsikter som är avförigsfärgade!


"Jag cyklar ner en helt vanlig dag på stan
och rycker ner all jävla nazi-as-reklam"


Nynazister - Är de ett hot?

Det här är ett inlägg till alla er där ute som inte tror att nynaizter är farliga eller ett hot, för det är många som inte (!) tycker det.
Nynazister ÄR ett hot. Ett hot mot demokratin, mot invandrare och mot homosexuella.
Mot de framsteg vi gjort i samhället.

Jag fattar inte hur nassarna orkar med sina tönterier. Det finns 1000 (tusen) organiserade nazister i Sverige (ej räknat SD då de inte är just nazister i och med att de (offeciellt) gillar judar). De har ingenting att säga till om, de får verbalt och fysiskt spö vart de än går, de har ingen politik som är baserad på verkligheten och allt de gör är att bröla och hetsa och hitta på saker, så kallade "argument".
Nationaldagen 2009 i Skellefteå hade hela SMR kommit till Skellefteå. 25 stycken vågade sig ut ur bussen för att mötas av över 800 motdemonstranter (Tillägg: Det är i princip omöjligt att få Skelleftebor att demonstrera så det här var STORT, väldigt stort!).Nynazister står för ett flertal politiska mord, tusentalt fall av misshandel, hot, drog- och vapenbrott samt hets mot folkgrupp. De är också överrepserenterade inom brottsstatistiken för brott utan politiska skäl och då är vapen- och våldsbrott vanligast.
"Vänsterextreminster" har dödat hur många? Noll. Inte en kotte.
Svenska polisen har dödat många, många fler.
Nazister är också mer impulsiva. Vänstern är noga och planerar ordentligt, nazister hoppar på invandrare och homosexuella på stan och misshandlar eller mördar dem.
R.I.P Björn Söderberg


Sisådär en 3 dagar före och efter Salemmarschen vågar inte invandrare skicka sina barn till skolan i och med att det finns så starka nazistiska grupperingar i området och då också en stor hotbild mot de med invandrarbakgrund. Vänstersympatörer brukar vakta invandrarägda affärer som vandaliseras årligen. Polisen skyddar nazisterna och gör allt för att de ska få en trevlig stund. (Dagens polis skyddar morgondagens Hitler) Nazister hävdar gärna att de "aldrig tar hjälp av den sionistiska poliskåren", HAHA, utan enorma polisbeskydd som kostar miljonbelopp  hade de varit nazistfärs för länge sedan.

Nazister är agressiva och våldsamma och gillar att hetsa varandra. Det finns till och med organisationer som jobbar med människor som har varit aktiva nazister men sedan gått ur det. Organisationerna hjälper dem att få ny identitet och skyddad adress, eftersom de före-detta-nazistkompisarna misshandlar och hotar dessa.


Nazister, rasister och nationalister är farliga!
F.D. ordföranden för SDU hittades 1 maj 2003 med en skarpladdad handgranat i Vänsterpartiets demonstrationståg, när Gudryn Schyman skulle tala och Kungsträdgården var full av folk.


Nynazister har också mördat poliser, Malexandermorden.

Hot mot homosexuella:
1995: Den homosexuella ishockeyspelaren Peter Karlsson knivhögs med 64 knivhugg av en ung nazist på öppen gata i Västerås. Numera används siffran "64" inom nazistkretsar som en uppmaning att mörda homosexuella. (Fler symboler i detta symbollexikon)

Här finns en lista på grövre brott mot homosexuella de senaste åren. Nazister, skinheads och rasister nämns flertalet av gångerna, även Sverigedemokraterna nämns. Bland annat 6 mord och ett mångtal fall av misshandel och hot.

Smakprov:
8 november 1983: En 37 årig man misshandlas och torteras till döds av två nazister i sin bostad i Stockholm. Bland annat karvades ett hakkors in i bröstkorgen på offret. (NRP-sympatisörer)

29 oktober 1985: En 62 årig judisk homosexuell man, misshandlas och torteras till döds av två skinnhuvuden och NRP-medlemmar i sin bostad i Göteborg. Mördaren blev hjälte och martyr inom den s.k. vit makt-rörelsen.

15 september 1989: Rockgruppen Dead Future håller konsert på Tillfället i Borlänge. Inför konserten sätts affischer upp med informationen att "avföringsfärgade invandrare, homosexuella och socialdemokrater" inte är välkomna. En av gruppens sånger heter "Död åt bögar".

15 juni 1991: En homosexuell assyrier misshandlas till döds av tre svenska rasister i Uddevalla.

29 april 1995: Sverigedemokraterna i Stockholm uppmanar i en närradiosändning alla att komma till Skansen och kasta ägg på "äcklet" Jonas Gardell och att "hälsa på" i lokalen för homo- och bisexuella ungdomar i Vanadislunden i Stockholm.

7 juni 1995:
En homosexuelle konstnär misshandlas till döds vid Nya Allén i Göteborg. Två nazister grips för dådet och åtalas 1997.  Hemma hos gärningsmannen hittar polisen den nazistiska skriften "För ökat våld mot homosexuella". Den ena av gärningsmännen har redan 1990 dömts för mord på en annan homosexuell man.

19 oktober 1997.
Ett tiotal nazister attackerar RFSL:s lokal i Linköping, fotograferar gästerna, går loss med basebollträ, krossar fönsterrutor, skriker slagord som "bögdjävlar", gör nazihälsningar och misshandlar en av de ansvariga för festen.

9 november 1997
. Nazister ordnar en antijudisk demonstration i Stockholm för att "hylla" minnet av Kristallnatten. Därefter går de till attack mot RFSL-huset på Sveavägen. Samtliga skyltfönster krossas. Polisen finns inte på plats och inget görs för att avbryta eller skringra nazisterna


Lista på fler mord utförda av nazister mellan 1983- 1985, ex:
Göteborg 1986: En 23-årig flicka sköts till döds och hennes pojkvän skadades allvarligt av ett 27-årigt vapenfreak. Vid husrannsakan hittades en mängd nazilitteratur i mördarens bostad.

Lund 1990: Den 23-årige marockanske turisten Moustafa Ennadja misshandlades till döds av ett svenskt ungdomsgäng som gav uttryck för rasistiska åsikter.

Uddevalla 1991: I juli misshandlades den assyriske flyktingen Hayan Altrn till döds av tre svenska nazister.
Borlänge 1995: Den 29 april sköts 28-årige Tony Boija till döds av två rasister vid sjön Nedre Valsan.

Skellefteå 1995: Den 25 juni sköts 27-årige Lars Enmark till döds i Skelleftehamn.

Kungälv 1995: Den 16 aug misshandlades 14-årige John Hron till döds av fyra skinheads och NS-aktivister.

Klippan 1995: Den 9 sep knivmördades flyktingen Gerhard Gbeyo av en svensk nynazist men anknytning till NS-rörelsen.

Proletären FF i Göteborg har blivit bombhotade och vandaliserade våldsamt av högerextrema grupper under många år. Därför finns det alltid vakter på Proletären FF.

För att inte ens nämna John Ausonius (Lasermannen) som sköt folk på grund av rasism, och då finns det också misstankar om andra "lasermän".

Jag skulle kunna nämna fler saker nazisterna har gjort, men det här får räcka. För den här gången i alla fall.


God morgon-påse

I morse när jag cyklade till jobbet stod en kvinna vid gång-bron (Jesus-bron, eller som den egentligen heter "Älvsbackabron" (SNARK så trist namn)) och delade ut påsar med frukost för att tackafolk för att de cyklade/promenerade till jobbet/skolan i stället för att ta bilen ex. I den fanns en Jokk och en Wasa sandwitch, om nom nom, tack för frullen!
Anledningen till varför det delades ut "god morgon-påsar" är för att det ska vara en Miljöfestival här i Skellefteå. På tiden kan man tycka, man trodde ju nästan att kommunen här gjort sitt yttersta för att avskaffa miljön. Fast nja, än är inte huvudet på spiken, först måste de ju ta bort den enda natursköna platsen i centrala Skellefteå, Nordanå, och gasa ihjäl alla gräsänder och gäss genom att smälla upp E4:an där.

Underbart!

I början av 80-talet var jag kompis med en boxare. Vi kan kalla honom Göran. När Göran som sjuttonåring vann SM-guld i flugvikt blev han uppsökt av Lilla Sportspegeln för en bandad intervju. Reportern frågade:


– Kraften i dina slag, Göran, var kommer den ifrån?

– Det är mitt klasshat.


– Vi tar om det där. Göran, du är pigg i ringen! Varifrån får du energin?

– Från klassamhället.


–  Okej Göran, du vet, det här är ju ett teveprogram som väldigt många kommer att titta på, särskilt barn. Bara så du tänker på det. Vi börjar om: Hur förbereder du dig inför en match?

– Jag tittar i morsans lönekuvert och sen vill jag slåss.


Reportern ger upp och stänger av mikrofonen. Det blev ingen intervju. Vissa saker får man bara inte säga.

(Från denna artikel.)

 


Stjäla banken

Jag: Stjäla, stal, stulit.
Ali: "Jag ska stjäla en tröja"?
Jag: Ja.
Ali: "Igår stal jag banken"?
Jag: Nej, du rånade banken. Om du inte tog med dig hela banken hem.
Ali: Hahahaha!
Jag: Det är nog både tungt och svårt att gömma.

På krogen

Jag och Rasmus att och pratade om USA i 2 timmar.
Jag:
Jag ska köpa USA:s flagga till dig! Eller vill du hellre ha nazitysklands?
Rasmus:
Det spelar nog ingen roll.
Jag:
Nä USA har ju dödat fler än nazisterna och nazisterna var i alla fall öppna med vad de tyckte.

DJ:
Mello är slut och LOREEN VANN!!
Krogen: YAAAAAAY~
Hanna: Vad sa hon?
Rasmus: *Rycker på axlarna*
Jag: Loreen vann!
Rasmus: GJORDE HON?! WOOH!

Senare;

Hanna: Elina, Loreen vann!
Jag: Jag vet, det var ju jag som sa det till dig!
Hanna: Gjorde du? Hehe.

Ekii

Helli hallu. Ber om ursäkt för min dåliga uppdatring och att det enda ni tyckts ha möts av har varit "Landet Afrika". Har i alla fall varit borta i Umeå i helgen och haft det trevligt. Träffade Hanna och Rasmus och Hung och andra kompisar och tyvärr också min äckliga bror. Sen igår orkade jag verkligen inte bara blogga. Kan inte påstå att jag har så mycket roligt att blogga om heller.
Var i alla fall på krogen och när DJ:n berättade att Loreen vann Mello blev det en helt fantastisk stämning och hela lokalen var som i en härlig enhet och det var redigt mysigt faktiskt.
Sen måste folk sluta klaga på att Loreens föräldrar är av Marockans ursprung och att hon dansar med en herre som har mörk hudfärg. Hon är ju duktig och han är bra på att dansa och hela framträdandet ser fan sjukt snyggt ut. Nu ligger väl hela SD och gråter men så är det. Uppenbarligen så gillar hela Europa det också så kanske dags att lägga ner någon gång?

Landet Afrika

Hanna: Jag ska till Afrika!
Jag: Så roligt! Vilket land?
Hanna: Men jag sa ju Afrika?
Sen sa hon i och för sig "Nairobi". Inget land det heller men enklare att gissa i alla fall :) Hehe

Tofuglass med melon

Pappa skänkte mig 500 kronor och sa "Köp något gott".
Då blev det TOFUGLASS med jordgubbssmak. Jag har länge varit nyfiken på det här med tofuglass och så insåg jag att det fanns på vanliga mataffären. Så då passade jag på när jag väl hade pengar till det. (Glassen kostade inte 500 kronor förresten)
Hur var den då? GOD! Gillar man tofu kommer man gilla den här glassen också!

Första Pride i Ukraina!

Så såg Ukrainas första gay-Pride ut (21:a maj 2012). Blir ledsen och förbannad!

MOTSTÅND!

Caution: Police state

"Den tyska man som inte gjorde ett skit på sitt jobb i 14 år och ändå hämtade ut lön - Du är KUNG! Men, du har ju missat ditt kall, med allt du inte lyckades göra på ditt jobb hade du blivit en utmärkt polis."
- Magnus Betnér


PAYBACK!Hur man integrerar ll

Jag: Du, Curt! Varför får inte invandrarklasserna vara med under skoldebatten?
Curt: Ja för att vi inte har kunnat fixa tolkar till dem så de kanske skulle känna sig korkade om de inte skulle förstå.
Jag: Men de känner sig väl antaligen mer dumförklarade om de inte ens får vara med i något som resten av skola får vara med i??
Curt: Du skulle ju kunna tala med rekorn om det.
Jag: Ja det ska jag göra!

Det gjorde jag inte för jag träffade inte rektorn. Men jag vet att rektorn tyckte sjukt mycket om mig, en dag kom han dansandes med en insändare som handlade om att min skola var stolta över att SD blev utbuade på vår skola (rätt åt dem så mycket skitnack de hävde ur sig, typ som att Palestinier som kommer hit till Sverige är samma sak som Israels ockupation) som Rättvisepartiet hade skrivit och som vi hade fixat underskrifter på. Han trodde jag hade skrivit den och skrev ut den och satte upp den överallt på skolan. Han var snäll.

Grejen är att om inte invandrarna själva får skaffa sig en uppfattning så kommer de att rösta på det som verkar normativt. Vanligt är sossarna. Ska man rösta borde man göra det för att man gillar det partiets politik. Det fanns en muslimsk invandrartjej som satt med några av sina svenska kompisar inne på debatten som sedan gick och röstade på Rättvisepartiet Socialisterna i skolvalet.


När man talar om trollen...

... med betoning på troll.
I dag låg Jimmie i min brevlåda.
Han sa att man skulle ha fler poliser.
Jag ritade djävulshorn på honom
sen blev det soptunnan.

Jag vet att SD:s världsuppfattning är lite frånvänd och att de kanske ser poliser såhär:Jag ser det mer på det här sättet:Jag älskar att skratta!

Underbara Hanna skickade denna underbara video till mig igår och jag grät av skratt åt slutet!

Mer skratt! Soran!

Vårt sagoland, det heter USA!

USA öppnar för inversteringar i Burma.

Man avskyr och hatar Norra Korea. Det är det värsta av allt på jorden. Om chansen gavs skulle man kärnvapenbomba skiten ur landet och elliminera det från världskartan.
(Hade det inte legat så nära Japan och Kina så hade man redan gjort det för länge sedan.)
Men att investera i militärdiktaturer, som öppet avrättar sina medborgare, som håller folk i husarrest i 15 år, som har flest barnsoldater i hela världen, det är heeelt okej.

Ja, allt är väl okej så länge inte landet kallar sig "socialistiskt".

Obama och Clinton klagar på andra länders regering (Iran, Libyen, Egyten) när man tydligt kan se att det förekommer samma sak i USA.
Fan vilka otroligt starka människor det finns i den här videon.
En ung man som sitter och skriker att han inte tänker flytta på sig, han åker hellre in i fängelse.
Demonstranter i Egypten som blir spolade på med vattenkastare men distraheras inte ens av det.

Och vilka sviniga äckliga faschist-vider-snutar det finns.
Sitter på en killes hals och vädrar ge en annan kille sin astma-medicin.
Nämen kolla vad gulligt, amerikanska soldater dödar oskyldiga barn

Hur man integrerar

Jag: Du, Curt! Varför umgås vi så lite med invandrarklasserna? Är det inte tänkt att vi ska arbeta med integration? Då måste vi ju vara med invandrarna!

Resultat: Veckan efter meddelar Curt att vår klass ska umgås med invandrarklasserna.
Vi går på utflykt och på bio och fika.

Seger!

Hemskheter!

En video som spred sig som en löpeld över internet är en video där en ung mamma misshandlar sitt spädbarn. Alltså inte ens ett barn, utan att bebis. 8 månader gammal. Utan minsta möjlighet att förstå eller försvara sig. Det är verkligen en fasansfull video och jag blir tårögd bara av att tänka på den. Det smärtar mig verkligen att tänka på att sånt här förekommer överallt hela tiden!! Vill typ gråta ögonen ur mig när jag tänker på det :'( Så fruktansvärt att behandla ett barn så! Eller någon över huvud taget men särskilt ett barn, ett spädbarn! Har faktiskt rktigt svårt att förstå...
Länk har ni här men jag varnar er!
Hur kan man göra så? Hur? HUR??


Enligt en årlig rapport om barnmisshandel så är 1/3 av alla barn som måste söka vård på grund av våld under 1 år. Även om jag inte tror att alla handlar om barnmisshandel utan snarare att man inte kände till hur omtålig barnet är, så är det SJUKA siffror. Sjuka säger jag bara!
Jag tycker att det är helt sjukt hur man kan ge på sig ett litet barn!
Verkligen avskyvärt och ryggradslöst att göra det!
Israel lär väl gilla sånt, de dödar barn hela jävla tiden! FY FAN så arg jag blir av det här ämnet!!


Sluta mobba Hen!

Sluta mobba ordet hen! Sluta komma med taskiga konspirationsteorier om hen!
Folk tror att "hen" uppkom för att det
1. Skulle vara dåligt att ha en könsidentitet,
2. Skulle vara dåligt att ha en specifik könsidentitet (tjej eller kille),
3. Är rädda för att förolämpa folk genom att omedvetet bestämma dennes könsidentitet

Men så är inte fallet. Givetvis beror det helt på hur man väljer att använda hen.
Det finns säkert de som tycker att en viss könsidentitet är sämre än andra.
Det finns säkert de som tycker att det är dumt att benämna personer med könsidentitet över huvud taget,
och det finns säkert de som säger hen till alla för att inte riskera att förolämpa någon."Hen" är ett könsneutralt pronomen som kan användas i stället för hon eller han.
Väldigt många språk har ett könsneutralt pronomen, vissa språk har endast ett possesivt och och personligt pronomen i tredje person som då blir könsneutralt,
men det finns också språk som har både könsbestämda och könsneutrala pronomen.
Hen är ett låneord från finskan och samiskan (hän). I engelskan har "hir" uppkommit (him, her).

Vanlig böjning: Hen, henom, hens (från hennes och hans, eftersom man inte säger "honoms").

Bakrund:
Ofta säger man "han" om en person där könet egentligen är okänt, ibland medvetet men ofta omedvetet. (Det kan givetvis också vara så att man säger "hon" om en person som man ej vet könet på.) Av jämställdshets-skäl är det numera vanligare att använda "han/hon", men eftersom det låter onaturligt att säga så, rekomenderas "hen".
Före "Hen" var offeciellt kunde man ibland se: hin, h-n, h@n, h*n, h?n.

Det finns främst två användningsområden:
* Vissa personer definierar sig varken som man eller kvinna.
En sådan person kan vilja att man pratar om henom som hen.


* Istället för att säga "han eller hon" om personer du inte vet könet på, eller om du inte vill eller har lust att säga könet. Till exempel framtida personer, okända personer.

Mitt förra inlägg om hen

Observera att en person som inte vill bli kallad hen bör inte bli kallad det. Du bör inte heller anta att transpersoner alltid föredrar att refereras till som hen.

Oaavsett hur man använder hen så anser jag att just ordet hen är ett jättebra ord som både berikar det svenska språket men som också inkluderar fler människor i det vardagliga talet.


uuuuuusch

Idag när jag hade slutat jobbet i tid för en gångs skull så cyklade jag ju hemåt då förstås. Och hem är det nerför (till jobbet är det uppför och det är JOBBIGT) och framför mig cyklar en kvinna. Jag cyklar till höger om henne (man ska ju cykla på höger sida) och åker lite snabbare än henne. Jag tänker att jag ska cykla om henne men just då svänger hon helt utan utan förvarning rakt framför mig,jag har inte en chans att unvdika henne, jag kör in i henne men lyckas undvika att ramla med cykeln (det har jag ändå gjort så många gånger) och kör upp på en upphöjning. Men hon däremot, ramlade rakt i en vattenpöl och blev genomblöt, skrapade upp handen ganska mycket samt slog upp ett hål på knäet på sina byxor.
FY HELVETE så mycket jag skämdes. Jag bad om ursäkt, sa att jag verkligen inte förstod att hon skulle svänga, frågade om min kille som är skräddare skulle laga hennes byxor, frågade om cykeln gick sönder, frågade om jag kunde hjälpa till med något och ursäktade mig så mycket så mycket.
Jag skämdes så jag skakade och ville bara dö. Sen klandrade jag mig själv så jävla mycket,
det brukar man ju göra, men det var ingens fel och det är sånt som händer alla ibland.
Tur att jag i alla fall inte bara cyklade därifrån. Fy vad elakt det hade varit.


Ska jag eller ska jag inte?

plus-size.se pågår just nu en modelltävling där de söker en ny plus-sizemodell. Priserna är ett halvårs modellkontrakt, en resa till Paris samt kläder för 10 000 kr. Man behöver inte ens vara särskilt lång, endast 165 cm, och ha en storlek på minst 44. Jag vet inte min storlek faktiskt, men med tanke på mina megatuttar så låter det väl ganska rätt? Får kika lite på det.
Jag vet verkligen inte om jag ska söka eller inte. Fy vilket dilemma. En del av mig vill, en del av mig vill inte. Den sörsta anledningen är inte att jag är superduper-intresserad av att jobba som modell, jag vill snarare kunna inspirera andra tjejer som inte är smala att kunna vara nöjda med sig själva.
Jag skulle egentligen vilja se fler modeller som är JÄTTESTORA, men samtidigt så är min kroppstyp vanlig och många tjejer känner sig nog ensamma och osäkra över sin kropp.
Lite plus-sizemodeller: Griselanger // Denise Bidot //


Otäck "thinspiration"

Numero 1: Det är en bild på ett sminkat öga. Vad har det med vikt att göra?
Och vad har smink med skönhet att göra?
Numero 2: Jag är ju som bekant ganska tjock, men det kommer hela tiden killar till mig som säger att jag är vacker. På bussen till exempel har det hänt flera gånger gånger, på en affär i Frankrike, på stan, men får över lag mycket positiv uppmärksamhet baserat på mitt utseende. (Mycket mer än för några år sedan, då jag också var smalare.) Även andra har anmärkt på det. Detta säger jag inte för att skryta och ba "hähä, kolla kolla jag är snyggast", jag säger det för att motbevisa smalhet= skönhet-myten. Så med andra ord så har vikt (smalhet/ tjockhet) inget med skönhet att göra. Alla är lika vackra oavsett vikt.
För övrigt så hör jag hellre att någon säger "Vad snäll du är!" än "Vad snygg du är!".
Så nej, jag "väntar" inte på att en kille ska säga til mig att jag är snygg.
Så dålig "anledning" att gå ner i vikt!

Rock Lobster!

Många, alltför många, tror att det är skaparna av "Family Guy" som har kommit på låten "Rock Lobster", eller som de sjunger i Family Guy, "Iraq Lobster". Men det är en väldigt känd låt som B-52's gjorde på sluten av 70-talet. Frågar ni mig så är den ganska svängig.

De är ganska söta. Särskilt när de spelar i slutet.

Homohat

Förstår inte homofober. Särskilt inte de som växer upp i rika västvärlden, som SD exempelvis...
Seriöst, en gång så satt och kille från Afghanistan och jämrade sig inför några av hans svenska kompisar och sa att det var helt oförståeligt hur intolreranta och hatiska folk var mot homosexuella. Han var väldigt upprörd över det och kunde inte begripa hur folk kan ta så illa vid sig över vad någon annan gillar för typ av person.
All respekt till afghaner, men Afghanistan är inte känt för sin snälla homosyn. Men de får i alla fall höra att det är ett val att vara homosexuell och får sen inte höra någon kompletterande åsikt om det. Så det är väl mer förståeligt att de har homofientliga åsikter. Men vad har svenskar för ursäkt?Det är min Tyrannosaurus där borta

Pau: Kan man ha en tiger som husdjur?
Jag: Kan man ha en Tyrannosaurus rex som husdjur??
Pau: Ja, du har ju sagt att de var asätare så det borde man väl kunna.
HAHAHAHAHAHAHAHA!

Tyvärr så är de ju döda allihopa men det är ganska kul att leka med tanken :D

Jag är bäst på paint jag veeet (och nej, jag har inte alls tråkigt om dagarna...)

Snyft snörvel

Jag var inne på en skvallerblogg (fråga mig inte varför, jag följer inga "storbloggare" men jag råkade väl klicka in där när jag googlade på något) och anmärkte på att det var rasism i kommentarerna i ett inlägg så fick jag till svar ungefär att jag inte skulla säga något för jag hade massa bilder på Hitler på min blogg (Tror att hen menade Hideki Tojo och i det inlägget skrev jag ju för övrigt om Japansk fascism) och att min blogg var "sjuk".

Buhuhuhu en anonym, uppenbart synskadad, rasist på Internet tycker inte om min blogg, NÄE

Rasistpartiet - Man ska inte devalvera de positiva orden "Sverige" och "Demokrati" genom att använda dem på SD.

Nuuuuuu kommer ett inlägg om Sverigedemokraterna eftersom de LURAS och MANIPULERAR!
Jag har redan skrivit om detta här och här, men jag skriver så gärna igen. Jag gick inte samhälls utan anledning. Och ja, jag vet att jag har sagt att jag inte ska debattera det här ämnet mer, men det är ju så roligt att jag inte kan sluta :3


"Sverigedemokraterna" är riktiga pack! Ja, jag tycker att de är värre än SMR och VAM, för dessa två sistnämnda är i alla fall öppna med vad de står för och försöker inte luras och ljuga! De kan öppet erkänna att de är dumma i huvudet.
SD är rasister, homofober, konservativa, reaktionära, kvinnoröfrtryckande och arbetarfientliga.

De är rasister för att:
De alltid pekar på invandrare, men inte danskar eller norrmän eller amerikaner, utan på bruna men framför allt på muslimer. De ser muslimer som ett hot och de hetsar ständigt mot muslimer och kan säga allt mellan himmel och jord om dem. De tycker att om en 15-åring snattar kan man utvisa hela familjen. De tycker inte att PUT ska finnas, endast TUT så man kan skicka ut folk när som helst och hur man vill. Det är mycket vanligt med såväl antisemitiska och rasistiska kommentarer på deras medlemsmöten. Deras medlemmar åker på konferenser och fester som är kända världen över för att vara högerextrema. Jimmie tycker att invandrare kan jobba för mat och husrum (aka slaveri) och att invandrare (eller förlåt mig, muslimer) inte får gifta sig före de är 24. Läs gärna SD:s 33 punkter. SD tror att alla problem går att lösa med färre invandrare men har inga egna lösningar.

De säger gärna att det är invandrarnas fel att det är dålig med jobb oh bostäder. Men nu är det så att det är kris i kapitalismen, det måste det bli förr eller senare, och då skapas det inte jobb. Var tacksam att du ändå bor i Sverige - du kunde ha haft det mycket värre. Sen så skapar invandrare också jobb. 71 000 företag drivs av invandrare, fattar fok hur många arbetstillfällen det ger?? Det är inte kvinnan i slöja som stänger ner fabriker och flyttar de till låglöne-länder.
"Öh men de anställer bara andra invandrare". 1. Nej, 2. om de gör det så beror det på segregation.
Arbeslöshet beror inte på invandring. Finland som tar in färre invandrare än Sverige har högre arbetslöhet, Norge som tar in fler än Sverige har lägre arbetslöshet. Hmm...


Och det är inte muslimernas fel att vår regering bygger för lite hus. I Kina bor det LÅNGT MÅNGA FLER än i Sverige och de har inte samma problem med bostadsbrist. Så nej, det beror INTE på hur många som bor i landet. Sluta komma med dåliga argument tack!


För övrigt så bildades "Sverigedemokraterna" 1998 på grund av att Sverigepartiet hade lagts ner av intärn splittring. Sverigepartiet var en sammanslagning av den rasistiska kamporganisationen "Bevara Sverige Svenskt" och Framstegspartiet.

SD vill inte att det invandrartäta Rosengård ska ha samma diabetesvård som resten av landet.


De vill DESSUTOM minska invandringen men sjuka siffror, 90%! Eftersom de brukar propagera med att vi ger 100 000 uppehållstillstånd/ år, så måste det ju bli 10 000 som får uppehållstillstånd då. Men med tanke på att 20 000 av de är hemflyttande svenskar så innebär det alltså att endast hälften av alla svenskar får komma tillbaka till Sverige? Sen så är 20 000 av de invandrare från norra Europa (ESS-länder) och de får uppehållstillstånd genom den fria rörligheten. Hur ska ni lyckas stoppa de då? Va? Hallå Jimmie, svara mig, hur ska du göra?! Det är utöver det väldigt osmart att minska invandringen med tanke på att vår befolkning åldras och att det förds för lite barn i Sverige.

SD har en extremt nazistisk historia. Idag kan vi avslöja att 50 av Sverigedemokraternas kandidater 2010 har kopplingar till nazistiska och  vit makt-rörelsen och att åtta är gamla medlemmar i Nationaldemokraterna. Tina Hallgren Bengtsson:


Sen vill de inte heller att man ska få adoptera barn från utanför Europa. Varför? För att dessa barn "inte kan identifiera sig med Sverige och skulle känna sig förvirrade och ledsna". Jadu Jimmie, har du träffat många såna barn eller? För du har fel. Så jävla FEL!

De förtrycker kvinnor för att: De vill bevara gamla könsroller samt manlig dominans. De vill se kvinnor som hemmafruar som blir försörjda av sina män.
De vill minska den fria aborten till 12:e veckan, men de ser helst att det inte ska ske några aborter alls. ( Jaaa så att alla fina arier föder små fina ariska barn!)
De vill ta bort "Internationella Kvinnodagen" - ja, detta vill även "SD-kvinnor".
3 av SD:s 21 riksdagsledamöter är kvinnor, alltså 14%, jämfört med snittet i riksdagen på 45%. Av de 200 inläggen som läst på SD:s landsdagar hölls endast 3 av kvinnor.
De vill också lösa problemet med hedersvåld genom att... utvisa invandrarkvinnor? BRA lösning *applåd*


De är homofobiska för att: De inte vill att homosexuella ska få adoptera och de vill inte att lesbiska ska få inseminera. Ej heller anser de att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan. Enligt SD är homosexualitet en sjukdom.
Björn Söder, Rasistpartiets partisekreterare, har sagt en del saftiga homofobiska kommentarer:
”Sjukliga beteenden som skulle få vilken normalt funtad människa som helst att känna avsky och få kväljningar är idag helt normala beteenden”, skrev han 2003. ”Dessa sexuella avarter är inte normala", menar han i partiets nättidning under Stockholm Pride 2007. Björn Söder jämställde homosexuella med pedofiler och folk som har sex med djur och han kallade Pride för "det perversa homosexevenemanget". Han avslutade med ”Sverige behöver en moralisk upprustning för att åter kunna bli ett friskt och sunt samhälle”. (Från QX)
BJÖRN SÖDER länkade också till en artikel på en nazistisk hemsida där det stod att ett "invandrargäng" hade våldtagit tjejer på ett badhus, något som inte stämde. Hans försvar var:


SD tycker också det är okej med åsiktsregistrering, ja, även 6-åringar är okej att registrera.

Flera skrivelser i programmet luktar klassisk fascism i Mussolini-stil. Till exempel att arbetsmarknadspolitiken ska ”tillvarata nationens samlade intressen”. Man konstaterar också att ”arbetsgivare och löntagare inte enbart har motstridiga intressen”, underförstått att arbetare får stå tillbaka med sina krav då det kan äventyra ”nationens intressen”. Nej, vi kan återigen konstatera att fascistiska fantasier om något sorts gemensamt nationellt intresse arbetare och kapitalister emellan är just rena fantasier. Det som är bra för kapitalisterna är i de allra flesta fall dåligt för arbetarna, och vice versa. (Från RKU)


SD säger gärna att muslimer är terrorister. Men SD hittades med en skarpladdad handgranat i Vänsterpartiets demonstrationståg (hade den detonerat hade det blivit det värsta terroristdådet i svensk historia), de tycker också att Israels systematiska förtryck, folkmord och ockupation av Palestina är samma sak som att flyktingar kommer hit.

Och så kommer det alltid någon och säger något som att "SD har flest invandrare av alla partier". Det vet jag ingenting om, jag vet att Rättvisepartiet Socialisterna har många invandrare, men jag såg en kristen invandrare som hatade homosexuella så sjukt mycket att han gick med i SD bara därför.
Så nej, SD är bajs. SD attraherar okunniga, obildade förstagångsväljare som aldrig ägnat en tanke åt politik. De är missnöjda, misslyckade och vill ha någon att skylla på.

10 anledningar att inte rösta på SD

Det roligaste av allt är att SD faktiskt tror att de är de är ett ansikte för demokrati. De tror att de fick ungefär 99,9% av rösterna och att det är emot demokratin att säga emot SD, men vet ni att ni fick fan BARA 5,7% röstat på er, och de 5% har ni bara grundlurat. Det är fan inte demokrati att jag eller någon annan håller med er fast ni har fel!

Skratt skrock

I går kom Pauline över, vi handlade en massa inför matträffen på söndag och sen satte vi oss med nötter, thé och rabarber och smaskade samtidigt som vi såg på olika avsnitt av "lillabloggen" och höll på att
SKRATTA IHJÄL OSS! SÅ roligt, så fruktansvärt roligt.
Det bara sprutade tårar från oss båda och vi satt och kippade efter luft till slut.
Läste på Facebook:

Klassamhället på bussen: den afrikanska kvinnan med dålig svenska blir avslängd när hon försöker betala med kontanter. Den äldre kostymmannen som hade brottom till en disputation får åka med gratis...

Usch... Apartheid


Menåh

Pinsamt Kenta, pinsamt. Försöka skylla på muslimer när det hela tiden var din kompis Anders.Lady Läckerben

Det är på modet att ta kort på sina ben och lägga upp dem på sin blogg.

Mina ben är bleka och håriga och korta (Muminben) och så har jag ett blåmärke lika stort som en Argentinosaurus på mitt vänstra ben och jag vet inte ens var det kommer ifrån.

Tydligen så är det också strängt förbjudet att låren går ihop, då är man knappt att betrakta som människa utan man är ett motbjudande mongo-fetto. Så...

Tadaaaaaah

Mitt Första Maj-tal

För två dagar sedan så var det ju Arbetarkalassens Internationella högtidsdag, alltså Första Maj!
I år höll jag och P tal på Röd Front för Kommunistiska Partiet och Revolutionär Kommunistisk Ungdom.
P är missnöjd över att det "kom så lite folk", men det kom väl en ca 50- 60 personer och så satt det folk runtom oss som också lyssnade och applåderade. Förra året kom det TRE personer från utanför partiet, så vi ökade ju med några hundra eller tusen procent. Vårt tema var i år "Internationell Solidaritet", P talade om anti-krig medan jag pratade mer om asylrätt och segregation.


Här är i alla fall mitt tal:
Varje år utvisas tusentals människor från Sverige. De utvisas till krig, misär, fattigdom och länder som helt saknar grundläggande mänskliga rättigheter. Bland de som utvisas finns barn, sjuka, dödsdömda, politiska motståndare, homosexuella, gamla, och människor som inte har någon som helst anknytning till landet de ska utvisas till. Det finns många, många hemska exempel.
Ett exempel är två barn från Eritrea som ensamma skulle utvisas, men inte till Eritrea, utan till Italien! Barnen var 5 och 3 år, pappan satt fängslad i Eritrea och mamman var gömd. De hittades övergivna i en lägenhet i norra Sverige, men istället för att ge barnen den trygghet de behöver ville man utvisa dem.
Ett annat exempel var två homosexuella män som utvisades till Iran där de omedelbart blev omhändertagna av polisen när de kom fram på flygplatsen.

Sverige är det land som kritiserats mest av FN på grund av våra inhumana utvninsningar, som massdeportationer eller utvisningar som strider mot mänskliga rättigheter. Höste 2011 hade Sverige samlat på sig 14 anmälningar av FN. På andra plats kom Frankrike men 7 stycken. Svenska staten är skyldig till att människor dör, hamnar i förtryck, fattigdom, förföljelse och andra fruktansvärda förhållanden som aldrig skulle vara okej för en svensk medborgare att hamna i.

Inom EU finns det fri rörlighet. Men varför gäller inte den fria rörligheten för alla? Och varför ska de som har stört behov av att få stanna ha den minsta chansen? Alla borde få stanna, och särskilt desom behöver det som mest! Och hur kan det vara okej att utvisa någon på grund av några nationsgränser som drogs för hondratals år sedan? Hur kan det vara en ursäkt att få leka med människors liv?
Människor är inte olika! En person från ett annat land eller från en annan världsdel tycker inte att det är mindre smärtsamt att se någon bli dödad, få sitt hus förstört, bli misshandlad eller våldtagen eller att inte kunna ge sina barn tillräckligt med mat eller en skolgång.

12 miljoner människor är på flykt. 236 000 människor sökte asyl inom EU 2010. Sverige ger cirka 100 000 uppehållstillstånd per år, men till skillnad från vad högerplitikerna säger så var antalet asylsökande lågt. 30 000 sökte asyl men endast 9 000 av dessa blev beviljade. 19 000 uppehållstillstånd lämnades till invandrare från ESS-länder genom den fria rörligheten.
Högerpolitikerna verkar också tro att folk flyr från sina hemländer för attt de tycker att det är roligt - som att det skulle vara en söndagspromenad att ta sig till Sverige. Men det är inte "roligt" och enkelt.
Förra året dog 2000 människor bara i Medelhavet. Människor som försökte ta sig från Libyen och Tunisien. Det är till och med så illa att det i Italien är olagligt att hjälpa flytkingar att komma i land - då kan man straffas för "människosmuggling". Därför drunknar många som ramlat ner i vattnet från sin båt, men de kan också få motorstopp med båten och svälta ihjäl.
Men det är inte bara i länderna runt Medelhavet som lagar ställs mot flyktingar. I Danmark är det olagligt att gömma flyktingar och inte Härbergen får erbjuda boplats till papperslösa eller de som fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd. Det är rent utsagt vidrigt och skamligt!

Dublinförordningen säger att folk från utanför Europa måste söka uppehållstillstånd i det första landet de kommer till i EU, eller det landet som de lämnar fungeravtryck i. Om personen tar sig till ett annat land skickas den tillbaka till det land som har fingeravtrycket. Dessa länder är främst Grekland och Italien. Inte i något av dessa två länder finns någon framtid för flyktingarna, de utsätts för hot och våld eller tvingas in i flyktingläger som hjälporganisationer kallar humanitära katastrofer, där de får leva under fasanfrulla förhållanden.
I Italien brukar kommunisterna komma med tält och förnödenheter till dessa utsatta människor. De fleta andra väljer att blunda.

Förutom kampen att ta sig hit ställs invandrare inför andra problem när de väl är här, som segregation och rasism. Segregation leder till intolerans, orsäkerhet och främlingsfientlighet. Det är synd eftersom arbetarklassen är så lik. Jag har mycket mer gemensamt med mina systrar och bröder från arbetarklassen från andra länder än vad jag har med en svensk riskkapitalist.
Ökade klassklyftor leder också till mer rasism och mer avsky för andra från arbetarklassen. Det är så lätt att fokusera på våra olikheter istället för på våra likheter, och att skylla allt på "de andra", alltså invandrarna, när vi alla egentligen har samma fiender!
Segregation är både ett politiskt och ett personligt ansvar. Det är ett problem som vi alla måste jobba mer, varje dag. Vi kan inte låta hatet och intoleransen vinna!

För det går att föärandra! Om man kämpar tillsammans kan man integrera och man kan till och med stoppa utvisningar! Asylrörelsen har lyckats stoppa många utvisningar, bland annat genom blockader eller genom att berätta för flygplans-piloter och passagerare om attt det finns utvisningshotade ombord på plandet.
Men de människor som gör dessa hjältedåd straffas av vår stat, med fängelse eller med dryga böter.
Det har också pratata mycket om familjen Danielian i Ånge, som efter 11 år i Sverige skulle utvsisas till Armenien. Familjen hämtades utan förvarning, mitt i natten och blev utvisade. Detta väckte stor ilska bland invånarna i Ånge och de vågrade låta det ske. Därför demonstrerade de, gjorde namnlistor och kontaktade migrationsverket. En lokal affär erbjöd till och med fast anställning till mamman i den uvisade familjen. Man gjorde verkligen allt för att de skulle få återvända. Efter en lång kamp och en stor ansträngning av folket i Ånge fick till slut familjen Danielian komma hem igen.

Så det går att ändra på. Om vi kämpar tillsammans kan vi ändra det här vidriga systemet som leker med människors liv och välmående. Vi måste bara samla våra krafter och visa att vi inte accepterar hur högern behandlar våra kamrater och våra bröder och systrar från andra länder, hur de förnedrar och förtrycker arbetarklassen!
Vi kan inte låta det fortsätta, vi måste sätta stopp för det, vi måste bevara medmändkligheten och solidariteten!


Japanska nynazister

"Howaitu piggu go home" (Vita gris åk hem)

Gulligt värre! Hideki Tojo ligger väl och myser i sin grav över detta.


RSS 2.0