Pudding

När jag gick japanska brukade vi få se olika japanka TV-shower ibland. En gång fick vi se "My boss my hero" (som från början var Sydkoreans sen tyckte japananerna skulle göra en egen version) (Mai bosu mai hiiro) som handlar om en kille ("Tornado") som ska bli boss i Yakuza efter sin pappa. Men han är så korkad att hans pappa säger att han måste gå om high-school (han är 27) för att han ska få bli boss, och klarar han high-school får han bli boss, annars blir det hand yngre bror i stället.
Tornado älskar pudding typ mest i hela världen och på hans skola säljs varje dag en jättegod pudding, men bara 12 stycken, så hela skolan slåss om dem varje dag. De har så sjukt överdrivet minspel som ni kan se, något bara japaner kan klara av i den skalan.
 
Jag har berättat för bland annat Pauline om detta, men jag tror inte hon riktigt trodde på mig. Att det kunde vara så fult. Så här är ett bevis. 
 
Lite mer. Det fulaste måste nog vara kring 3:30 och efter det. 

Uppdatering/ bevis på liv

Hur'e leget? 
Med mig är det bra. Eller ja, bra och bra, inte dåligt i alla fall. Känner mig däremot lite lullig i skallen. Har jobbat helg (13-timmar både lördag och söndag) och då kan jag lova att en känner sig degig i huvve. Sen så sov jag ganska dåligt också, eftersom det var helg så var det rätt mycket tjoande från andra håll. Slutade 8 igår och somnade kring midnatt tror jag. Hade lite att göra och sen blev jag övertrött och kunde inte somna. Då var ALLT kul kan jag meddela. Nu när jag sovit ut har jag nog sovit för länge eller något, allt är fortfarande ganska roligt. 
 
Nu sitter jag i alla fall och bara slappar i mina myssockar mormor stickade till mig en gång. Snart ska jag träna på gym och sen ska jag nog en snabbis på stan. Sen måste jag desvärre tvätta. Och städa. Blä. Bä.
 
Och på torsdag ska jag till Skellefteå. Tar "bara" 8 timmar med  buss. Men kommer ändå att kännas värt det. Då får jag äntligen träffa Pauline också, det är så jävla lände sen vi sågs och vi träffas ju typ alltid annars. Det var typ 3 månader sen vi sågs sist. Det är en kvarts år. Aldrig mer! :'(

Vart har jag tagit vägen?

Dålig, dålig uppdatering, jag vet. Men det är som så att jag har flyttat till Kiruna (tillfälligt) där jag nu jobbar. Jobbar på ett äldreboende och jag jobbar alltså VÄLDIGT mycket. Har jobbar 3 nätter på lite mer än en vecka och natten till förrgår jobbade jag i 18 timmar (dubbelt pass kväll/natt). Så jag har inte riktigt haft varken tid eller ork för att blogga. Sen har jag väl inte så mycket att blogga om heller faktiskt :)
Har jag tur ringer de nu i helgen och ber mig jobba natt igen. Lutar inte åt det men vi får väl se. Hoppas på jobb för jag har inget annat att göra i helgen. Är i alla fall sjukt avundsjuk på alla mina vänner som just nu njuter av Trästocksfestivalen - det enda som gör livet värt att leva i Skellefteå. Hade planerat att åka men insåg att det tar 8 timmar med buss Kiruna - Skellefteå, inte en chans att jag åker så långt när jag bara hinner vara där i en dag innan jag måste åka hem igen. Blääää.
 
Här är i alla fall lite bilder. Mitt rum och bergen som så vackert omringar Kiruna. Känns lite som Mumindalen!
Jag har en liten hall där jag har min kyllåda (har inget kök här och lådan väsnas rätt mycket så den får stå i hallen och skämmads), en toalett (dusch i källaren - och en mysig bastu om jag får främmande någon gång kan vi ju alltid gå ner dit) och på toan har jag både Kalle Anka och SvampBob. Kalle är inte min däremot, men enda jättekul. Sen har jag ett rätt stort rum, med kokplatta och grejer. 
 
    

<3

Jag: Tycker du att mina bröst hänger mycket?
Ali: Nej, hur så?
Jag: Jag tycker det :'(
Ali: Du är så konstig då.

Dåligt självförtroende

Jag minns en gång när jag satt och delade ut kondomer och det gick förbi en kille och jag räckte givetvis honom en kondom.
Han: Nej tack.
Jag: Jo, jag insisterar.
Han: Nej, jag behöver ingen.
Jag: Men jo, tänk om...!
Han: Nej, jag behöver ingen. Det gör man inte om man ser ut så här. 
 
Jag hamnade i shock och fick inte fram ett ljud mer. Hur kunde han säga så om sig själv? Han var fan inte ett dugg ful!! Blir så himla ledsen när folk klagar på sin kropp! Alltså, Elefantmannen kanske hade rätt att klaga på sin kropp, men han verkade lida rätt mycket av den också. Men det är inte okej att komma och ba "Åh kolla min krokiga näsa" för det är fan jävligt respektlöst både mot sig själv, sin omgivning och de som faktiskt har riktiga problem med sin kropp! Och vem fan bryr sig? Vad vinner någon på att berätta för mig att den ogillar sin krokiga näsa? Sympatier? Uppmuntrande ord? Det enda som händer är väl att en fokuserar mer på sin "krokiga" näsa.
När jag säger att mina näsborrar är sjukligt osymetriska så är det ett konstaterande (och för att roa folk), de är det, inget som jag säger för att någon ska säga "Men det har du ju inte", för det är som att någon skulle neka att jag har fötter liksom. Knappast troligt att det kommer någon och säger "Men du, dina näsborrar är ju väldigt olika stora!" Har aldrig hänt faktiskt. För att ingen bryr sig, omg omg omg!
Oj oj oj, så mycket jag lider av mina osymetriska näsborrar. Borr borr.
 
En härlig vinterdag när jag och mina näsborrar var på torgmöte och gick med i KP.

BRÖÖÖÖL

Ursäkta min dålig uppdatering. Livet kom emellan.
Okej, jag ska inte ljuga för er. Jag har inte haft någon lust, lustelilust, att blogga. 
(Försöker kompensera det genom att prata som Ned Flanders)
 
Vad har jag haft för mig på senare tid då?
Jag har köpt en ny sport-BH från Pierre Roberts. Otroligt bekväm faktiskt! Rekommenderar den verkligen!! Jag har storlek L (efter att ha bytt till och från först) och den passar riktigt bra. Passar från C till E-kupa. Tjohoo!
Så för att inviga den så gick jag på gym idag. Helt okej att träna egentligen, skulle nog vilja ha någon att träna med bara. Nu är jag i alla fall sjukt trött, och klockan är knappt 10.
Fanns för övrigt en kille som spanade in mig, eller stirrade konstant på mig, på gymmet. Inte första gången det har hänt heller! Alltså, av alla gånger, varför, VARFÖR "kollar folk in mig" när jag är som mest oattraktiv? Röd och svettig och anfådd. Folk kanske tycker att det är tjusigt? Håller inte med i alla fall. Kan nog komma på hundra andra gånger jag är finare/ fräschare än när jag tränar, till exempel när jag satt oduschad och hade på mig Paulines smutsiga, illaluktande tjocksockar i lastbilen på väg från Stockholm för något år sedan. Hade jag tagit av mig skorna skulle odören spridit sig i hela lastbilen och kvävt chauffören. Men till och med då var jag mer tilltalande.
Tja, och igår var jag med Ronja och vi hade det trevligt så klart.
Sen såg vi en kort film (eller dokumentär? I alla fall baserat på verkligheten) som hette "Dublin". Handlade om en kille som kom från Somalia till Sverige och sökte asyl. Men det finns en äcklig jävla bajshelvetesskit-förodning som kallas Dublinförordningen som säger att en måste söka asyl i det första landet de kommer till i Europa, det registreras genom fingeravtryck. (Smart att den antogs i Irland, hur mycket flyktingar får de in liksom?). Eftersom de flesta från Somalia kommer med båtar från Afrika så hamnar de oftast direkt i Italien. Där hade han sina fingeractryck och Migrationsverket ville förstås utvisa honom dit. Italien ja, där har flyktingar det jävligt bra... Han ser en video på hur en kan ta bort sina fingeravryck, så han rengör fingrarna ordentligt med klorin, skrubbar fingertopparna ordentligt med grovt sandpapper och doppar de sedan i saltsyra. Det spelade föga roll, eftersom en handledsrönten visade att han var 22 (de bilder som röntgenbilderna jämförs med är förresten på hanleder tillhörande vita, medelklassungdomar i Sverige på 1930-talet) så de jävla fascisterna sätter honom i förvaret (fängelset för de som ska utvisas). Ronja flydde hem men jag och Ali satt och såg klart den. Båda blev ledsna. 

usch...


RSS 2.0