blääääääääääääää

Måste bara få det ur mig.
Jag ska på kommunen nu men jag orkar fan inte egentligen.
Sen när jag kommer hem ska jag betala räkningar.
Så himla trevligt.

senaste

I söndags såg jag, Ali, Pau och Gabriel bio. "Hamilton - i nationens intresse". Ganska bra film faktiskt, hörde av Gabriel att den är mer politiskt i bokform. Inte så konstigt, Jan Guillou är ju väldigt vänster. De flesta som skriver såna där deckare är faktiskt det.

Efter filmen råkade jag säga "Det var nog första gången jag såg Mikael Persbrandt le ett normalt leedne. Alla andra gånger har han typ slagit ihjäl någon i Beck och fått ett sadist-leende" och det tyckte folk var kul. Sanningen är ju alltid roligast.

Och igår råkade jag fråga "Hur ritar man svarta människor" och då blev jag plötsligt rasist. Jag menade hur man ritar deras hud, inte att man skulle rita de olikt andra människor (som i typ TinTin eller Sspirou)! Sen råkade jag också formulera mig lite fel genom att säga "Men om jag ritar en elefant vill jag ju inte att det ska sluta med att det ser ut som en thekanna" och pau frågade om jag just jämförde svarta med thekannor? Fast egentligen så jämförde jag nog svarta med elefanter och vita med thekannor.

Jag: Jag ska nog simma på fredag med kamraterna.
Ali: Vilken tid?
Jag: Vid två.
Ali: Men jag då?!
Jag: När slutar du på fredag?
Ali: 10 över 1.
Jag: Men vad bölar du för, då hinner du ju!
Ali: Men jag vill träna!
Jag: Simning är också träning!

Ali:
Du är så korkad.
Jag: ..........................
Ali: Du tappar ju alltid saker.
Jag: ........................................
Ali: Vad heter det när man tappar saker och ramlar och så?
Jag: Klumpig.
Ali: Vad betyder "korkad" då?
Jag: Osmart, puckad...
Ali: Oj förlåt älskling, du är ju inte korkad!

Jag: Ska vi inte skaffa barn nu Ali?
Ali: Aldrig i livet! Är du inte klok?! Jag lämnade ju Iran för att jag skulle slippa skaffa barn så tidigt!!
Jag: Hehe, vad skulle din mamma säga?
Ali: Hon skulle döda mig!
Jag: Varför det? Hon har ju massa barnbarn redan.
Ali: Vi är inte gifta!
Jag: Hehehehehehe

Oroa er inte, jag vill inte ha barn. Eller rättare sagt: jag vill inte föda barn. Jag brukar säga till Ali att om han vill ha barn med mig så får han fan föda dem själv. Men Hanna har ju lovat att vara min surogat-mamma, så då behöver ju inte Ali skaffa en livmoder :)

Varför vill jag inte föda barn, undrar någon kanske? Just jag personligen känner att jag inte har så stor lust att växa mig typ tre gånger så stor, ömma i hela kroppen, få superduperstora bristingar överallt, må illa och ha humörsvägningar dagarna i ända, ha läckande tuttar och må allmänt pyton. Sen har jag än minde lust att genomgå den hemskt smärtsamma förlossningen och spricka, för att sedan genomgå förlossningsdepression. Sen tycker jag också att spädbarn är ganska jobbiga. Söta när de sover, men jobbiga. Därför får någon annan föda mina barn, antingen en surogatmamma (eller Ali) eller så adopterar jag. Finns massvis med barn som behöver ett hem, lika bra att ta hand om dem istället för att klämma ut fler barn till denna skitvärld vi lever i.

SKITVÄRLD!

roligt

Jag: Jag har bara testat kan jang.
Rasmus: Åh du är en sån jävla hippie!

Jag: Vi kan väl sätta ipp hyllorna i vardagsrummet?
Ali: Neeej, det är andra färger där, det passar inte in!
Jag: Hördu, det bestämmer faktiskt jag!


Internationell kulturloppis :D

I förrgår var jag och Pau på kulturloppis här i skellefteå (jag vet att det är helt sjukt konstigt) och där fanns det en del afrikanska saker, men det mesta var dock asiatiskt (inte mig emot). Jag köpte 4 små kokböcker med recept från Thailand och Malaysia, för- och efterrätter.
Fanns en med efterrätter från Indonesien också, den köpte jag inte. Ångrar det idag :( stackars mig!


Kvinnan som höll i loppisen kom och satte klorna i mig och Pauline och lät oss träffa jäääättetrevliga kineser som skrev våra namn på kinesiska i kalligrafi. Kvinnan var också från Kina och var så himla lik på japanskalärarinna Yoko i personlighet och så himla trevlig och rar. Hon var gift och hade barn med en italienare. Det var en ganska spännande kombination, förmodligen för att jag inte upplevt den förut.

Favoriterna är nog dessert/ sötsaks-kokböckerna. Där man kan lära sig laga:


Jag borde ha en asiatisk middag och mysa med kamraterna någon gång, låter det bra? :D

höhö

När jag och Pauline demonstrerade med kristna kopter i Stockholm så tog jag den här bilden

Pauline vart inte nöjd med den så då tog jag en ny

Hon blev nog nöjdare med den ;) Höhöhö

Jag gick helt fridfullt på stan, plötsligt:

Kille: Du kan suga min kuk! Orka ta bussen!
Kille2: Men orka gå!

Jag förstår inte killars oerhörda fascination för deras könsorgan. Det är som barn som just har insett att det kommer bajs från dem. Att säga det innebär inte att man fysiskt ska göra det, det är mer ett nedtryckande uttryck (inte för att jag använder det särskilt ofta...) Jag skulle aldrig säga något i stil med "du kan slicka min fitta", det är så konstigt att det är lite kul men samtidigt inte kul. Att komma med ett sådant uttryck är enbart vulgärt.
Varför? Ja, kanske för att det är ett partiarkat. Hade vi levt i ett matriarkat så hade man förmodligen sagt "slicka min fitta" på samma sätt. Hade det inte varit ett sådant partiarkat så hade inte det varit äckligt med mens, det hade varit fint, renande. Ammning och abort hade varit lika vanligt som att borsta tänderna. Man hade inte haft BH och det hade inte homofobin hade nog vrit helt annorlunga. I patriarkatets samhälle så anses bögar vara äckliga men lesbiska kan man objektifiera. I partriarkatet så anses allt som är manligt att vara bra. Man har "stake" (och på engelska har man "balls") och annat i liknande stil. Det gör mig ganska irriterad faktiskt.
Bara mina egna tankar det här nu...hehe

Jag: Hanna, särskriv inte!
Hanna: Hitler
Jag: Suharto
Pol Pot
Pinochet
Hideki Tojo
Than Shwe
Nijazov
Hanna: Men sluta!
Jag: Det är allmänbildande.

Det är väl bara bra att jag lär henne om några diktatorer? Istället för att hon ska titta på så mycket "Uncle Dolan" så att hennes hjärna smälter och rinner ut. Hon är ju en smart flicka!

Här är Hannas bild när jag och hon har sex (enligt henne)

I natt drömde jag om spöken också, usch!

Förra veckan fick jag veta att min pappa läser min blogg.
Det var ju inte bra, nu måste jag ju sluta skriva om mina knark-äventyr!

Hehe, nej men skämt åsido, det är väl bra att jag vet vem som läser min blogg, eftersom den är ganska personlig och då har jag inte så stor lust att ha en massa okända läsare. Ryser av bara tanken!

Jag tycker heller inte att det är värt eller roligt att följa bloggar till personer jag inte känner. "åh, nu har hon köpt en ny kökslucka och den passar så himla bra in i köket!" ....  Okej, va bra för henne? Man kan inte leva genom andra människors bloggar. Följer endast en (personlig) blogg till en person jag inte känner i "verkligheten" så att säga. Informativa bloggar kan jag följa hur jag vill.

Och nu har folk börjat göra reklam i högra hörnet när man skriver inlägg. Typ en bild på en gröttalllrik med texten "nyttig frukost", och så är det tänkt att man ska titta på den bloggen eller?
Ingen vill kolla ner i din förblånade frukosttallrik!!

Just nu är det ett halvt knäckebröd och på halva knäckebrödet är det avokado, och texten lyder "avokadobrist". Jag klickade för att kolla (så jag kunde skriva här vad det handlade om) så stod det att författaren inte gillade smör eller ost men att det var bra om det var enkelt? Och kommentarer som "vilket fin bild" eller annat helt irrelevant. Fy farao, jag vill ta bort reklamen från sidan!

Pauline undrade vart jag fick den där paint-bilden av kravallpolisen ifrån. Men jag har ju ritat den själv! :)
Nu har jag förbättrat den, nu har kravallpolisen en stor sköld också!
(Har man tråkigt hela dagarna så kan man ibland få för sig att roa sig med såna coola idéer)


Jag och Pau ringde Rasmus och:

pratade bland annat om att åka till Bryssel och om vi skulle boka resan nu:
Pau: Vad händer om du ångrar dig och inte vill följa med?!
Rasmus: Säg att jag bröt armen och inte kan följa med.
Jag: Nä, vi ska säga att du bröt nacken och dog!
Pau: Hahahahahahahaha!
Rasmus: ..... Jaha, men hellre det än vad som häde med dig, att du bröt hjärnan och blev hjärndöd!

Jag: Vill du inte följa med för att det ska vara finländare på bussen? Jag lovar att de inte ska dansa tango, supa eller slåss med kniv!
Rasmus: Nej, det är inte därför.
Jag: Nej, du vill väl supa med dem förstås.

Och andra saker:
Rasmus: Hon hade inte så sexiga tuttar.
Jag: Definiera "sexiga tuttar".
Rasmus: ... Inga tuttar är fan sexiga.

Jag: Har du glömt vad han hette?
Rasmus: Didgeridoo.
Jag: Han heter Najib!
Rasmus: Det var ju lika.
Jag: Och så trodde du att Hamid hette Halal.
Rasmus: Det passar väl honom?
Jag: Halal betyder "tillåtet", och han är väl inte tillåten enligt dig?
Rasmus: ... Jaha, men han var ingen habib i alla fall.

Jag: Akta min dator. Den kostar flera tusen!
Ali: Du är så snål.
Jag: Okej, men när fitt-datorn går sönder så får du köpa en ny till mig då!!

Ali: Du äter som en kines. ( = med pinnar)
Jag: Jaha, men du då, du äter som en afghan... Nej, du äter ju som en... Amerikan!! Du har ju för fan gaffeln i höger hand!

Pau: Jag fattar inte att folk inte förstår att bostasbristen beror på att det byggs för lite hus. Det hade ju kunnat vara bostadsbrist på Grönland om man byggde för lite bostäder!
Jag: Hahaha, Grönland!
Pau: Ja, men där bor det ju typ 100 personer.
Jag: 50 000.
Pau: Ja, men inte så många i alla fall. Det spelar ju ingen roll hur många männsikor det finns, det som spelar roll är hur många lägenheter det finns! Särskilt relativt billiga som normalt folk har råd med! Det byggs fler lägenheter i Nordkorea än här, och Nordkorea är ju inte känt för att vara rikt direkt! Och i Kina har de inte lika akut bostadsbrist som här, och det bor då fler människor där än här!!
Jag: Jag gillar Grönland.

Pau: Det finns många som klagar på att Sverige inte tog emot judiska flyktingar under andra världskriget, och de som gömde judar då hyllas som hjältar idag. Varför får man inte gömma flyktingar nu för då?!

Pau: Bråk på skolor beror som oftast på tonåringar från förorter. Förr var det finländare som betedde sig så för att de var finländare (och bodde i förorter), numera är det muslimer.

Sen pratade jag och Pauline om Snömannen och Bigfoot och en massa annat spännande. Slut!

Demonstrationer

Ganska intressant att Saudiarabien kräver att Syrien ska skulta förgripa sig på demonstranterna där, när Saudi själva är tusen gånger värre mot sina demonstranter.
Fast det är klart, man kan inte reportera så mycket om Saudiarabien. Då kanske någon får för sig att "bomba" demokrati där borta också, och det skulle aldrig fungera för Saudi är bästisar med USA.
Och så råkar Syrien ligga nära Iran, vilket USA till och med har erkänt. Har dock svårt att tro att de skulle vilja kriga med Iran, Iran är ju faktiskt ett rikt land som kan slå tillbaka mot USA, inte alls USAs stil alltså.
Gärna världens fattigaste länder, eller de som inte har något styre men olja/andra naturresurser, eller ett strategiskt bra läge för krigföring (och fattiga).
Finns dessutom mycket material som sägs komma från Syrien som egentligen kommer från andra länder eller exempelvis Irakkriget.
Heja demonstranterna i Saduiarabien!Ganska intressant också att poliser har rätt att slå hur mycket de vill,
men om en demonstrant försvarar sig, då jävlar i helvete!

Ungefär såhär går det till på en demonstration: Det kommer en stor folkmassa av demonstranter. Kravallpoliser står i stort antal med batonger och stora sköldar, hjälmar m.m. och har satt upp kravellstängsel. Demonstanter trycks mot dessa, kravallpolisen (som får välja att antingen delta i nazistdemonstrationer eller i vänsterdemonstrationer, så de gillar väl läget) ser allmänt arg ut och försöker se så farlig ut som möjligt. Demonsranterna blir inte rädda. Kravallpolisen blir ännu argare och skriker "Ta av maskeringen!" trots att kravallpoliserna har all rättighet i världen att vara maskerade. Demonstranterna ignorerar detta. Någon demonstrant långt inifrån kastar en smällare. Kravallpolisen slår på de som står närmast kravallstängslet, trots att de omöjligt kunde ha gjort det. Demonstranterna blir upprörda. Polisen hoppar upp och ner och brölar "Nu ljugnar ni ner er!" och slår i kravallstängslet eller på demonstranterna igen. Om en demonstrant skulle slå tillbaka så hamnar denna i polisbuss.

Kravallpoliser är värre än vanliga poliser. Vissa poliser går ju att ha att göra med. Dock så säger jag som mamma: fantastiskt många poliser har personlighetsstörningar.

Svensk polis har faktiskt dödat ett flertal personer, både direkt och indirekt, genom att till exempel trycka ner en kille tills han kräktes blod och dog av att härtat stannade, eller driva folk till självmord. Svenska "Vänsterextremister" har inte dödat en enda.

Hellre överviktig än oviktig

Oj oj, den här kvinnan, Katrin, som pratar om LCHF kan ju inte vara riktigt frisk, så sjukt arrogant och osympatisk människa. "Asså kom igen bah ååh jag kan inte respektera att folk kan komma med motargument mot LCHF för då förolämpar man mig" Fick veta av Pauline att den kvinnan är gift med Bingo Rimer (Varför vet hon detta?) så mina antagenden fick väl minst sagt bekräftelse.

Hon har skrivit en bok om det och i inledningen skrev hon:
"Överflödigt fläsk är äckligt. Att vara en tjockis är inte okej. Nu är du äcklig och tjock men du kommer att bli lycklig och smal sen" så försvarar hon det med att det är många som är tjocka och olyckliga....
Jag är tjock och ända lycklig, jag blir ganska mycket mer olycklig när folk säger såna saker, om jag tog åt mig så skulle jag bli en olycklig tjockis. Det är precis sånt som ger folk ätstörningar!

Visst att man får testa på LCHF, men jag skulle aldrig göra det. Jag tycker för mycket om ris, pasta och frukt för att kunna det. Dessutom är jag skeptisk till nya saker (och populära saker), jag vägrade till exempel ta svinis-sprutan eftersom jag tycker att det är lite som att spela på lotteri. Eftersom det är nytt och inte har tillräckligt information på hur det kan påverka personer senare i livet.

Jag tror också på den enkla matematiken: kalorier in, kalorier ut. Äter man mer kalorier än man förbränner = viktökning, äter man färre kalorier än man förbränner= viktminskning, och äter man lika mycket som man förbränner= stannar i vikt. Jag har också pratat med bland annat ungomashälsan om den dieten. De rekomenderade det inte och motiverade det som att om man inte får kolhydrater så kan man börja tänka annorlunda eller bli deprimerad eftersom hjärnan är i behov av kolhydrater.

Dessutom så är det ju antagligen mycket bättre om man tränar och rör på sig, för då får man starkare hjärta, rygg, bättre kondition och så. Så kort och gott föredrar jag att träna och äta godsaker som ris, än att sitta hemma och äta såsig fisk. Sen jag började träna så mår jag faktiskt bättre, jag har sällan ont i ryggen och blir samtidigt stolt över mig själv. Jag går ner i vikt för min hälsas skull, inte för några vidriga samhällideal. Jag skulle inte vara lyckligare om jag var smal, men folk skulle behandla mig bättre om jag var det.
Vad är då felet: Jag eller samhället?

"Men man kan inte ha två insulinkällor i en måltid, då blir man fetto!"
Fast det har ju fungerat hur bra som helst jättelänge, och även nu i till exempel Asien och Sydamerika. Det med att folk i väst blir fetare och fetare (eller ohälsosammare och ohälsosammare) beror kanske på att skitmaten är så hemskt billig, samt att vi har utvecklat en kultur där man tar bilen till brevlådan, även om man bor i en lägenhet med brevinkast. Visserligen har det med gener att göra, men före vårt latsamhälle så var det inte så mycket övervikt eftersom man rörde på sig och åt mindre portioner.

LCHF ur miljösynpunkt

Minns när Hanna klagade på sina tänder.
Jag: Men hur vill du se ut då?
Hanna: Smal och med vita tänder!
Jag: Så du vill se ut som alla andra?
(Dessutom är hon smal redan!)

Oavsett vilken kropp man har så framstår man snygg om man har (lagom) självförtroende! Älska dig själv, men var inte arrogant och egocentrisk. Alla har vi fel på oss, men kom ihåg att du är alltid du, din kropp är ditt tempel och om inte du älskar dig själv, hur ska någon annan kunna älska dig och hur ska du kunna älska någon villkorslöst? De som strävar efter att vara smala är inte lyckligare än de som lever sunt. När man är smal så är man ändå inte nöjd. Så snälla: vad nöjd med det du har!
Och som jag sa så tränar jag enbart för hälsans skull.
Klagar någon på hur jag ser ut, vad säger det inte om den människan då?
FY FAN

I natt drömde jag en hel massa saker, men i alla fall så gled jag fram till en stupkant. Sen vaknade jag, men hade ögonen stängda, och tänkte "tänk om jag dog nu, men det är okej för Allah bestämmer när jag ska dö (konstigt eftersom jag inte är muslim eller ens tror på någon gud?) men nu ska jag öppna ögonen och kolla" och så låg jag i min säng. Så lättad men samtidigt förskräckt jag blev!

Sen när jag steg upp insåg jag att jag förmodligen her legat på min tand (vänstra sidan) för jag har så himla ont där idag. Seriöst, den har en puls. Borde egetnligen "sjukskriva" mig men har lite ärenden att göra idag. Fast när jag går så stöter det i tanden. Trevligt...


För några veckor sedan så så jag någon typ av Latino pisutdelning eller något, där den kvinnliga programledaren hade världens fulaste klänning. Pauline trodde inte på mig, och inte för att jag är någon modeexpert, men...


Det här om invandring...

Det är väldigt enkelt att skylla allt på invandrare(muslimer). "Invandrare begår alla brott, lever bara på bidrag (men tar samtidigt alla jobb), tar alla svenska tjejer, våltar alla svenska tjejer, begår terrorbrott, blaha blaha" Det var precis så man gjorde med judar i Nazityskland, det är precis så man gör mot romer i Rumänien och Ungern. "Judarna kommer hit och tar alla våra pengar, äckliga giriga judar!". Man måste ju tydligen få kritisera muslimer till höger och vänster, och nåde dem om de vågar protestera!! Det är helt okej att avbilda profeten Muhammed med en bomb i huvudet, eller som en rondellhund (för hundar är ett riktigt uppskattar djur inom islam...) eller som pedofil, men det är fan inte okej att avbilda Jesus som homo, och säger man emot SD så är man emot demokrati och åsiktsfrihet.


Man måste alltid ha någon att skylla på. För några år sedan så var det öststatarna som kom hit man skyllde på. Sen USA började sitt "krig mot terrorismen" så har det blivit legitimt att hacka på muslimer. Ju mer skit de får kastat på sig, desto bättre. I Sverige så märks det på att man får skylla och peka finger på muslimer bäst man vill, man får avlyssna dem allihop, de är automatiskt terrorister oavsett vad. I länder som Kina så har staten tagit tillfället i akt och börjat förtrycka muslimska folkgrupper och kalla dem "terrorister". Det är okej (eller till och med bra) att kriga i muslimska länder, och då krigar man för saker som demokrati, för muslimerna är så jävla pantade i skallen att de inte kan förstå begreppet "demokrati" själva, än mindre ordna det på egen hand.


Vanliga argument bland rasisterna är:
Invandring kostar pengar: Visserligen så kostar det pengar med bostad och det lilla bidrag de får (72 kr/ dag för asylsökande), men samtidigt så kommer det och mycket mer betalas tillbaka när dessa börjar arbeta och betala skatt. Dessutom så kostar det mindre att ta in en invandrare och skola den i 5 år, än att skola ett nyfött barn i 18 år. Alltså tjänar man enbart ekonomiskt på invandring.

Invandrare lever bara på bidrag: Nej, de "lever" på bidrag den korta stund de lär sig språket och studerar. Sen arbetar de resten av livet. Det är heller inga rikedomar de får i bidrag, vill andra giriga svenskar ha pengar så kan de väl be rikskapitalisterna dela med sig?

Invandrare tar alla jobb: = logiskt eftersom de också bara lever på bidrag? Nej, de tar inte enbart alla jobb. De skapar också jobb. De driver över 70 000 företag i Sverige. De arbetar mycket inom vården och äldreomsorgen, som städare och annat, som många svenskar väljer att inte arbeta med.

Det är heller inte invandringens fel att det är så stor arbetslöshet i Sverige. Finland tar inte in invandrare, de har högre arbetslöshet än Sverige. Norge tar in mycket invandrare, de har mycket lägre arbetslöshet än Sverige. Arbetslösheten beror inte på kvinnan i hijab i kvarteret, det beror på vår regering. Om arbetslösheten ligger på en viss nivå (enligt regeringen 6%, enligt EU 12%) så betyder det att den fria marknaden fungerar bra, man vågar inte säga ifrån på jobbet och sånt, precis som de tycker att det ska vara. Om man dessutom lät de stackars sjuka människorna vara sjukskrivna så skulle vi friska få jobbtillfällen.

Det råder en extrem diskriminering på arbetsmarknaden av de med utländska namn jämfört med de med genuint svenskt namn, de som heter Ahmed har mycket, mycket svårare att få arbetet än Johan, oavsett om de behärskar svenska lika bra, har lika bra erfarenhet m.m. Det är alltså fel av oss "svenskar" att grina för att någon iranier här och där har ett jobb.

Visserligen har vi en arbetskraftsinvandring också, men om man nu hemskt gärna vill arbeta som exempelvis bärplockare kan jag trösta med att det bara är att slå ihjäl någon thailändare som kommit hit, tro mig, det är inte särskilt noga med dem och de försvinner ofta på vägen i vilket fall som helst.

Invandrare håller på att ta över Sverige: Ska vi nu tala statistik så kolla den här sidan. Eller lyssna på videon här nere, så ser ni att den icke-vita invandringen är ganska liten. Och det är ju bara den som räknas.
Om det är något som är ett hot mot den svenska kulturen så är det USA. Vi firar Halloween, folk tror att man betalar borgen i Sverige och att förlovningsringar ska vara utsmyckade med diamanter (enligt svensk tradition så är förlovningsringarna släta medan vigselringarna kan vara utsmyckade), vi ser enbart amerikanska skitprogram på TV, lyssnar på amerikanska artister, äter amerikansk mat...

Dessutom är vi ett grymt underbefolkat land så om några vill komma hit tycker jag inte att vi kan gnälla för det. I övrigt är vi ett jävligt rikt land och vi krigar dessutom i deras hemländer (antingen aktivt eller genom att skicka vapen) så då får vi  ta smällen att de kanske vill komma hit när de flyr från det vi skapar. Sen om folk tycker att de inte ryms ändå så kan man väl skicka ut några finländare eller danskar!

Och håller inte svenskar och andra turister på att ta över Thailand? Det finns till och med lag på att utlänningar inte kan äga mark i Thailand, just för att annars skulle hela landet varit uppköpt av rosa svenskar som köper thai-horor och småbarn. Det är ett mycket större problem än att det kommer några bruna människor hit för att få ett bättre liv och slippa bli dödad i sitt hemland.

Vi har inte råd att ta in så många: Pengar finns det gått om. Stuva undan Kamprad och ta hans 450 miljarder. Oj oj oj vad vi har pengar men som inte går till de som behöver det. Dåligt argument från rasisternas sida!

Invandrare begår brott, de rånar och våldtar och kan inte anpassa sig till den svenska kulturen!: Visserligen begår invandrare fler brott per person, (bland infödda svenskar misstänks 5-10% för brott, jämfört med 12% bland invandrare, det är alltså inte någon stor skillnad). Sen kan det bero på att de har dålig ekonomi och trycks in i förorter. "De väljer att bo där själva" öh, nej?! De hade nog hellre bott i någon fin, fäsch lägenhet i Västra Hamnen, hellre än en möglig, fallfärdig lägenhet i Rosengård. Det är inte valfrihet. Fast smaken är ju som baken, förstås...
Sen begås 80% av alla våldtäkter inomhus av någon man känner, ett ex eller en kompis till familjen. Sen att vi har flest anmälda våldtäkter i världen är för att vi har så mycket som faller in på "våldtäkt". I Finland är det till exempel inte våldtäkt att ha sex med någon som är full och har somnat, då räknas det som sexuellt utnyttjande.  Det är inte fler som blir våldtagna bara för att vi tar in folk från andra världsdelar (förstås muslimer, för muslimer kan inte bete sig på något sätt). Våldtäkt och sexuellt uttnytjande handlar om att män i alla länder tror sig ha rätt till kvinnors kroppar.
Varför skulle muslimer ha svårare att anpassa sig än buddhistiska thailändare? Hur ska man anpassa dem? Jaga dem runt midsommarstången och se till att de hoppar och sjunger rätt?

Invandrare är så segregerade och utstötta, de får ändå inget bra liv i Sverige, vi kan inte ge alla ett bra liv så de kan lika gärna få det bättre i sitt hemland: Fast om jag fick välja mellan att bo i ett ruckel i Tensta eller vara barnsoldat i Kongo, då hade jag nog faktiskt valt det där rucklet. Men som sagt, det är ju en smaksak... Och ja, det råden en segregering, men vad gör rasisterna för att lösa det? Tror inte att Jimmie sitter på Röda Korsets Sesam-verksamhet direkt. Han tyckte förresten att invandrarna började bli många i hans hemstad när de hade tagit in 9 personer.

Jag skulle kunna hålla på i eveigheter med länkar, statustik, exempel, men... Nej, jag orkar fan inte.
Nu orkar jag faktiskt inte mer. Orkar inte ta upp gnäll som "de är apor" eller "jag vill kunna sjunga nationalsången om jag vill" gråt gråt gråt, nej, jag orkar inte. Lägg ner, sluta ta åsikter från Flashback, skaffa en egen uppfattning, skaffa muslimska kompisar, gör vad som helst, men sluta sitta på din gnällröv och bara gnälla och gnälla bara för att ha någon att gnälla på!!

Varför anstänger jag mig så mycket i att försvara muslimer? Helt enkelt för att de är förtryckta i västvärlden. Hade jag vaknat upp i Nazityskland hade jag försvarat judar, hade jag bott i Egypten hade jag försvarar kristna Kopter. Det är helt enkelt så att jag står på de förstrycktas sida!
Fattar folk inte att man ställer arbetarklassen mot varandra genom ras, etnicitet, religion, när vi alla har en gemensam klassfiende?! Det är mitt slutgiltiga ord här är några länkar, nu tänker jag inte debattera detta mer.

Ungdomsarbetslöshet
Arbetslöshet
Magnus Betnér om Sverigedemokraterna, del 1

Mer Magnus

Man ska inte bita den hand som kommer föda dig

Mac: När jag börjar bli gaggig, påpeka det för mig, så kan jag välja boende själv.
Jag: Haha, det kan du ju drömma om! Jag tänker sätta dig på Carema!
Mac: Du är ett så rart barn att jag nästan blir mörkrädd.

Carema Care är ett privatägt företag som arbetar med att "ta hand" om äldre. Som alla företag så måste det gå med vinst, och ägarna är fruktansvärt giriga. De äldre får ligga i timmar i sina sängar utan assisant, man väger blöjor för att se hur länge de kan användas tills de är för fulla av urin och avföring, en kvinna svalt ihjäl och personalen är så stressade att de gråter.


Vad är nu detta?

Det har smygit in anonyma rasister på min blogg! Okej, det var ju... Spännande? Jag förstår att folk vill läsa om mitt högst intressanta liv som innefattar saker som att baka pepparkakor och dombra. Nog för att den inte är direkt riktad eller tilltalande för främlingsfientliga... Men okej, denna skickade en video och min fösta tanke var
"det måste väl vara 'blattar i bråk' eller något liknande" och dra på trissor, så rätt man kan ha!
Det heter dessutom "blattar bråk" vilket är grammatiskt fel.
Jag såg videon och den var ju... fantastiskt rolig. Så rolig att jag glömde att skratta...

Jag kan beskriva det för er där ute som beskonats från den här "serien": Det handlar om "blattar" som vandaliserar, misshandlar svenskar (förstås) och mördar lite här och där. De sjunger också gärna sångar som låter ungefär "vi gillar kebab och jag ska knulla alla svennar". Alla killar har svart krulligt hår och ihopvuxna ögonbryn, pratar förstås "rinkebysvenska" (fastän det framgår att de är födda i Sverige) och hoppar runt  med kniv (alltså inte finländare vi pratar om), och alla muslimska tjejer har niqab alernativt hijab och då se de ut som gorillor. Varje avsnitt handlar om ett specifikt ämne, till exempel muslimska tjejer. Detta asvnitt börjar såklart med att blattekillar går runt och beter sig allmänt svinigt och mördar en svensk flicka. Sen så går politiker runt och säger att man inte ska skylla saker på invandrare. Blattarna blir i alla fall så många att Sverige förvandlas till ett nytt... Turkiet? Samt hävdar videon att mångkulturen är det skadliga och kommer att leda till ett "inbördeskrig", och under kriget har invandrarna bland annat klottrat "Allah akbar" på en vägg (det heter faktiskt allahu akbar - gör om, gör rätt!). Jag tror att det ska föreställa turkar (i och med att Turkiets flagga kommer titt som tätt), men enligt mig så liknar de mer araber. Jag förstår att det kan vara svårt att rita vad man från början avsåg, men tydligen så kan skaparen rita väldigt bra när svenskarna i videon är framhävda på ett fint sätt, ordentligt ritade etc.

Det hela ska nog föreställa en satir, vilket jag ibland kan tycka är roligt. Dock har jag väldigt svårt att se det roliga i det här... Det är mer tragiskt än roligt om ni frågar mig. Eller obehaglig, ungeför som alla videos Hanna brukar skicka till mig. Unga som ser det lär ju få väldiga fördomar och faktiskt tro att det är som det är i videon, kanske också för att kommentarerna till videon är "Åh fan så sant jävla apor dra hem och ät kebab"! Det enda roliga var Reinfeldt med jätterumpan som spelar Star Wars, och då har jag sett roligare satirer av honom.

Frågan lyder i alla fall: Vad säger du om det här?
Jag förstår inte riktigt vad jag får för fråga. Om just videon? Jag anser att det var ett ganska misslyckat försök till en satirisk bild på hur folk från andra länder "beter sig" i Sverige. Eftersom det saknar grund så kan jag också påpeka att det är rasistiskt och visar att man beter sig olika beroende på varifrån man kommer.  Det är Jimmies tankar i bild! Men jag förstår att skaparen är hemskt stolt över sig själv och henoms... Väl igenomtänkta och originella satiriska bild av... blattar som bråkar...?
Men jag antar att den egentliga funderiningen är vad jag tycker om problemet som videon tar upp?
Jag tolkar det  så i alla fall. Men först:

"Du kan inte påstå att det inte finns mycket sanning i denna video"
"Update: Vill tillägga att videon självklart är överdriven, men ändå. Lite sanning är det."
Nu får du bestämma dig! Lite eller mycket?!


1. Angående invandrare / muslimer (för det finns inga andra invandrare enligt videon) som begår våldsbrott: Visserligen förkommer det, men det finns gott om svenskar som beter sig precis likadant. Det inte ett speciellt beteende för invandrarungdomar. Varje gång jag går förbi ett ungdomsgäng oavsett etnicitet eller könsidentitet så kan jag känna obehag eller bli lite rädd. För att det är ungdomar som håller på så. Svårt att se Åsa 45 år eller Abdul 49 år bete sig som Robin och Muhammed, 16 år.
Sen att det är snäppet vanligare att invandrare/ de med invandrarbakgrund håller på med sånt går att förklara väldigt enkelt. De är oftast lägst ställda i samhället, diskriminerade, segregerade... Känner inga svenskar, har problem med språket och ekonomin, känner sig inte delaktiga...

2. Angående invandring (?):
All forskning tyder på att, i och med att vi har en ständigt åldrande befolkning, och det faktum att det föds för få barn, har ett behov av en ökad invandring för att vi, på lång sikt, ska kunna hålla i gång det svenska samhället.

3. Angående mångkultur:
Det är mysigt.
Egentligen så är det ganska ganska patetiskt att vissa anmärker på "islamisering" när vi egentligen genomgår, och länge har genomgått, en amerikanisering. Inte ett enda program på TV är från något muslimskt land, "halal-TV" som var en halvtimme i veckan fick stänga ner för att små-rasister satt och grät på grund av det. Herregud, om du inte gillar det så titta inte på det då för fan?! Jag gillar inte Cops, jag ser inte Cops heller. Vi firar nationellt inga muslimska högtider och islam har ingen del av vår populärkultur. Var är islamiseringen? Jag har verkligen letat den men har inte hittat den än.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Exempel på rolig(are) satir som tar upp lite samma ämne:


Exempel på rolig satir:


hata tandläkaren!!

13.40 infann jag mig hos tandläkaren för att dra ut min visdomstand. När de tog fram sprutan rös jag till och de förstod antagligen att jag var spruträdd. Medan tandläkaren stack mig i tandköttet (seriöst typ 20 gånger på olika ställen) fick tandsköterskan påminna mig om andningen. Egentligen så gillar jag inte att framstå som en "mes" så att säga, jag föredrar att klara mig själv, men det var nog välbehövligt med en andningsinstruktör. När sputorna upphörde och jag låg där och tänkte så höll jag faktiskt på att svimma. Jag låg faktiskt och hoppades att jag skulle svimma så att jag slapp uppleva själva ingreppet. Men så fort de började, blundade jag hårt och öppnade inte ögonen förrän på slutet. Och tur var nog det. De skrapade och skar i tandköttet och började trycka ut tanden med en liten "kniv", och det spände och drog så fruktansvärt mycket, men antagligen så var det äckligaste när käken "knakade" och tanden lossnade. Sen skulle de sy ihop tandköttet. När jag öppnade ögonen så stod de där med en slang som var helt blodog och som de hade sugit upp blod och vätska med. Sen hade jag ingen känsel i halva ansiktet i princip. Busschaffören hörde inte ens vad jag sa. Efter detta har jag ganska ont, när jag drack vatten övergick dock lite ont till så jävla fruktansvärt ont. Nu ska jag nog äta soppa några dagar, eftersom det gör ganska så mycket ont om jag tuggar och spännen käkarna. Usch mycket??

Kotte


Ronjas bilder (tror jag)

Pauline: Ät kött Elina.
Jag: Nej, det är gris. Jag äter inte fläskkött, det vet du.
Pauline: Men vad har du för anledning att inte göra det? Du är inte muslim.
Jag: Måste jag bli muslim för att du ska sluta försöka tvinga mig att äta gris??Rasister och deras logik.. Så less man kan bli.

Rasist: Vad är det för fel på Israel? Hellre försvarar man en etnicitet med hög IQ än en med en låg, d.v.s. araber. För vår arts fortsatta utveckling!
Jag:
Så araber har aldrig gjort något bra för mänskligheten? Hahahaha, vilken tönt du är om du på riktigr tror det. Du måste ju vara svagbegåvad.
För övrigt så är ju den etnicitet som är statistiskt överrepresenterad inom intelligens asiater som t.ex. kineser och japaner, så eftersom du (underförstått) inte är asiat kan du lika gärna lägga dig i ett hörn och dö?

Sen började de bråka om kukstorlek världen över, och hävdade att Araber har mindre kuk än svenskar.
Jag: Vad pratar du om? Googla på "penis size worldwide" så kan du ju kolla statistik själv (förutsatt att du nu kan engelska) och för övrigt så spelar det ju för fan ingen roll hur stor kuk man har. Och du kan ju hålla käften med dina rasistiska uttryck. I alla mätningar har koreaner alltid minst kuk och de är då bra mycket intelligentare än dig.


Förresten

Om någon skulle nappa på min idé angående att tatuera in en årstid (om man fyller år då, det hände något bra då eller om man gillar den årstiden väldigt mycket) med japanska tecken så:
春 (haru) : Vår
夏 (natsu): Sommar
秋 (aki): Höst
冬 (fuyu): Vinter
"Sången om årstiderna", en japansk sång.


Tatueringar?

Jag är lite kluven angående tatueringar. Jag tycker att de kan vara fina på andra, i lagom mängd kanske (fast japanska helkroppstatueringar kan ju vara hur fina som helst) men jag tror inte att jag själv skulle vilja ha en. Dock så slår den tanken mig då och då. De tatueringsatankar jag brukar ha är:

En liten koifisk eller en kolibri i fina färger. Koi symboliserar lycka, kolibri symboliserar glädje och festligheter, också symboliserar fåglar frihet. Kolibrin är den enda fågel som kan flyga baklänges. Den kan också flyga i sedled, upp och ner och stå stilla i luften.

Tatuera in japanska/ kinesiska tecken:
愛 ai, kärlek:  (Ej kinesiskans 爱 eftersom jag som oftast gillar tecken med fler streck). 

Eller kanske 飲 (no(mimasu)), det tecknet tyckte jag om i japanskan, men om någon frågar vad det står så måste jag ju svara "att dricka".

= (fuyu) betyder vinter och är ett fint tecken. Symboliken kan också var att jag är född i midvinternattens köld.

Problemet där är att alla andra har kinesiska/japanska tecken intatuerade. Det är ju hemskt, då kanske folk tror att jag är populist! För hur ska de veta att jag faktiskt kan tyda, skriva och använda tecknet i en mening?

En tatuering med körsbärsblommor (桜).De är ju verkligen fina, men oftast för stora för att jag skulle vilja ha såna. För Japanerna symboliserar körsbärsblomman bland annat livets kortvariga skönhet eftersom de otroligt vackra blommorna har en så kort blomningstid och begreppet "Mono no aware" som betyder ungefär att alla ting är kortvariga och man ska vara rädd om allt så länge det varar och känna empati för ting, eftersom när tingen försvinner kommer alltid ledsamhet. De kan även symbolisera våren, lycka, kärlek eller moln eftersom de blommar i böljande massor.

Skriva "Frihet, jämlikhet, broderskap" på persiska. Gärna i kalligrafisk stil då det är snyggare än vanlig.
آزادی
برابری برادری

Kolibrier :D

Koi :D

Tecken :D

Körsbärsblomster :D

Persiska "jag är lycklig"

Annat fint och spännande


Citat mamma

"Ha i åtanke att hockey är en så tråkig sport att det måste förtäras alkohol för att folk ska stå ut med det"

Jag åt salladsblad med fingrarna

Jag: Ja, man får äta med fingrarna.
Marcus: Ja. Om man är en apa!!

Sverkers stora strid - sevärt!

Handlar om alkohol, dåliga matvanor och banksystemet.
I den första delen så pratar de bland annat om alkohol i sambarn med hockey och att folk "kröker så det bara sjunger om det" och de gör en oppinionsmätning om det ex. hockey och alkohol hör ihop, och alla sa nej. Och att man satsar 668 miljoner på alkoholreklam i Sverige och vilken inverkan det har på folk. Och mycket annat.

Andra delen handlar om socker och allt socker som finns i mat och hur mycket socker vi trycker i oss. Vad läsk innehåller och hur det fungerar, sockermissbruk och om att man skulle ha mer tid att träna om man hade 6 timmars arbetsdag. Det är en töntig liberal med som disskuterar. Det handlar också om vilken syn man har på överviktiga och feta och hur illa man kan bli behandlad och att man kan vara hälsosam även om man är väldigt tjock. De tar till och med upp att klasskillnader är en stor orsak till övervikt bland till exempel barn och tar upp statistik på det.

Tredje delan handlar om hur mycket pengar bankerna tar direkt ur våra pengar som vi har på banken.
En kille säger också ordet "ohemult", hur rart är inte det?

SVERKER!

Gå in på SVT-play och sök på "Sverkers stora strid" så kommer alla tre delar upp.

Nepal

Polisen slår

Polisen mosat

JAG SKÄMS

För bara några dagar sedan så vann Sverige mot Ryssland i hockey-VM. Detta är jag smärtsamt medveten om i och med att jag är uppvuxen i hockey-hålan Skellefteå, vilket i sin tur ledde till att hela min försvarslösa Facebook blev attackerad av miljontals hockey-statusar i stil med "SVERIGE KOM IGEN SÅ SVERIGE FAN VI ÄR BÄÄÄÄST JAAAAA" vilket gör mig extremt irriterad och spyless. Visst om man har ett hockeyintresse, men alla som vill veta om hockey lär ju ändå sitta och se matchen från början, så kan då inte vi andra slippa läsa något man inte bryr sig om flera tusen gånger?! Dessutom så var det inte soffpotatisarna som alla kommenterar på sin facebook som spelade matchen, det är som att jag skulle skriva statusar om att Leila Lindholm bakat en fin tårta och skriva "Jaaa Leila bakade en så ruskigt läcker tårta idag!!". För det första så var det inte jag som gjorde tårtan, för det andra så bryr sig ingen annan om det och de som bryr sig ser väl också det programmet? Och som jag nyss sa, visst om man har hockey som fritidsintresse, men det här handlar om besatthet. Hela Skellefteå kommun är besatt av hockey med sina AIK-mössor, AIK-tårtor, AIK-flaggor på bussarna... Det är så jävla töntigt och alla som kommer hit och hälsar på som inte är födda här kommenterar det. Jag skäms lika mycket varje gång! Dessutom leder allt sånt enbart till patriotism alternativt lokalpatriotism, vilket gör det hela till och med snäppet töntigare.

Dessutom var det väl någon stackars hockey-målvakt som råkade "släppa in" en puck mot Vitryssland så att Sverige åkte ut. Då var han helt plötsligt en "landsförrädare". Hur fan gick det till?
För det första så kan bara landsförrädari begås under krig, för det andra står det ingenstans att det är landsförräderi att släppa in någon jävla puck. För det tredje: Hur orkar man bli så arg för det ens, han är väl människa han också och kan göra "fel"?
Nej alltså, hockey-logik, hur töntigt som helst.
(Vet att jag använt ordet "töntigt" 3 gånger i det här inlägget,
men det är ett så passande ord att jag kan faktiskt inte låta bli)

Erik Nyström tyckte att det här skulle vara hans replik om han fick jobb på Försäkringskassan:

"3 månader kvar att leva, säger du - 3 månader kvar att jobba, säger jag"

Defa Lucy

Det här är Defa Lucy. Det är den nya konkurrenten till barbie och säljer tydligen riktigt bra. Defa Lucy kallas också för "Anorexia-dockan" på grund av att hon är så extremt smal. Men det är bra tycker jag. Äntligen lär sig ungarna att de är jävla fetton!
Fast egentligen så tycker jag att det är ganska jättedåligt. Hur fan tänkte de kinesiska barnarbetarna när de satt och byggde ihop dem lixom?

Är tanken att våra barn ska se ut såhär? Mm, vad fint och trevligt.

Har förresten läst att 1 av 5 7-åriga flickor vill gå ner i vikt.
Ska verkligen barn tänka på vikt, sin egen eller andras? NEJ!

Jag dör nästan av andnöd

Ali frågade mig om "arbrytning" är ett veb eller ett subsantiv. Jag frågade Hanna och Rasmus som också var osäkra. Jag frågade Pauline och då blev det såhär:
"Det var en gång en armbrytning som var ute och gick och bröt arm med andra armbrytningar"

Och det var så kul att jag skrattade åt det hela helgen vi var i Göteborg (då Pauline förresten lyckades, som vanligt festas jag tillägga, bli förkyld och dessutom smitta mig!) och jag skrattar fortfarande åt det.

Pauline: "Det ligger en armbrytning på golvet", " en gång när jag gick in i vardagsrummet satt det tre armbrytningar i soffan"
Jag: HAHAHAHA, vad gjorde de där?
Pauline: Jäste och åt chips kanske?
Jag: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Någon kille fram i bussen lyssnar på stereotypisk arabisk musik.

Pauline: Det gillar ju du.
Jag: Ibland, om låter är bra.
Pauline: Hala din MP3 är ju full av sånt.
Jag: Eh, nej? Jag har kanske... 5 såna låtar.
Pauline: *tittar på mig* Nej, allt är ju sånt, till exempel Urker.
Jag: VA?! Urker är INTE arabiska och har INTE arabiska instrument!
Pauline: Jo, och hästar.
Jag: Turkisk tradition är väldigt fäst vid hästar.

Min Mp3 är full av dombra, en aning strupsång, internationalen på alla språk i världen, men främst Nepalesisk revolutionär musik och Knutna Nävar/ FNL-grupperna. Har inget emot om hon sa att jag lyssnar på sånt och jag faktiskt gjorde det, men nu hade hon FEL, fel fel fel! Vilket instrument tänkte hon på angående Urker? Elgitarren? Dombran? Trumman? Så antingen så har hon potatisland i öronen*, tror att all musik i alla muslimska länder låter som arabisk musik, eller så retas hon med mig.

*När min bror var liten hade han mycket stora besvär med öronvax (Eller vadå när han var liten, det har han säkert fortfarande) och då brukade mamma kalla det "potatisland" eftersom man kunde fiska upp potatis därifrån.

Gillaru thé??

Vill någon snälla komma på thé-kalas hemma hos mig? Bjudna: ALLA SOM GILLAR THÉ.
Ta med egen thékanna och ev. något tilltugg.
Som ni ser så har jag hela thé-hyllan proppfull. Så kom gärna förbi och ta er en kopp! För hur mycket jag än tycker om thé så är det fysiskt omöjligt för en person att dricka allt detta själv!


SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!

Det här måste vara det sötaste jag sett i hela mitt liv!! Den har till och med små benvärmare!!

Occupy together - occupy Yakutsk!

Mamma: Fy så kallt det är ute.
Jag: I Jakutsk är det ofta -42.
Mamma: MEN HERRE GUD, FRU GUD OCH LILLA BARNET JESUS!

Jag: Tror du att det finns "Occupy Yakutsk"?
Pau: Möjligtvis, men jag tror inte att de sover i tält...

Det värsta är att det säkert finns Occupy Yakutsk, för det är faktiskt en ganska stor stad. Ungefär lika många invånare som i Malmö och de verkar ju klara sig bra. Spännande, jag vet. Det är ganska vanligt med temperaturer under 40 på vintern där, om jag någonsin åker dit blir det nog inte på vintern. Men på sommaren är det varmt. Och ändå så är -40 ingenting om man jämför med köldrekordet där, som är -63 grader. Då kanske man inte får för sig att gå ut i sommarklänning direkt.
Men jag vet att Pauline vill åka dit på skidsemester, samt starta "occupy Yakutks with tents in winter", och då tänker hon tälta på Lenin-torget de har där.
1 år - 365 dagar!

Idag har jag och min Ali varit tillsammans i 1 år!
Jag gav honom 1 muminmugg med Sniff på (för att den färgen passar honom så bra) så att han kan matcha till min Mårran-mugg!

Vi ska äta på restaurang och sen ska vi se bio. Det blir säkert jättemysigt och vi har haft ett underbart år tillsammans! När jag ser tillbaka på tiden så tycker jag att det har gått så snabbt! Jag lovar att vi snart har varit ihop i 10 år och har säkert barn vid det laget.


För farao!

Jag misstänker starkt att Pauline har haft smått långtråkigt eftersom hon har kommenterat 3 av mina inlägg och dessutom särskrivit. Men jag ska inte klaga, det är otroligt trevligt med såna kommentarer :)

Jag: Kan jag vara med i en tävling som handlar om att sluta röka, när jag inte röker? Det står inte i reglerna att man måste röka/ försöker sluta röka.
Mamma: Du får väl börja röka då. Inte speciellt svårt att sluta om man bara rökt i en vecka.
Jag: Hahahaha, men är du inte KLOK?!
Mamma: Va, hur så?
Jag: Varför ska jag ens göra det om jag inte behöver göra det för att delta från första början? Dessutom så kan de ju inte kolla om jag röker eller inte, men om de scannar mina lungor så lär de ju ändå vara svarta efter ett liv med dig!
Mamma: Så sant, så sant, men de kan ha blivit mer rosa på sistone.
Jag: Men för bövelen!

2012!

Mina grannar har fest. Det är helt okej, de brukar inte ha fest så ofta och inte så sent heller. Får ha lite överseende med det eftersom det är en engångsförteelse och dessutom nyår. Andra bullar är det när mina andra grannar på samma våning har fest. Det är oftare, högljuddare och allmänt otrevligare. De brukar röka och tjuta/ bröla på balgkongen. Senast hörde jag bland annat "Jag tänker köra upp min tumme rakt i rövhålet på dig. Hur glad blir du då? Oj, klockan är 7 minuter i 5!" Men de grannarna verkar inte vara hemma, de jävla fyllskallarna är säkert och förpestar sin omgivning någon annanstans. Typiskt "20-år och lika mogen i huvudet som en grön banan och tycker att det är ascoolt att supa"-folk. Fy, jag hoppas att de är så jävla bakis imorgon alltså.
Jag firade i alla fall en alkoholfri nyårsafton, varken jag eller någon annan i sällskapet drack. Så jag lär i alla fall inte vara bakis första dagen 2012. Aftonen tillbringades hos pappa och Marcus, med 3-rätters med finporslin och blomsterarrangemang, sällskapsspelande och "Grevinnan och betjänten". Det var jättemysigt. Sen firade med Pommac uppe på ett berg och därifrån såg hela stan och alla fyrverkerier.  I alla fall så hade jag ett bra avslut på 2011 och en bra start på det nya året 2012.

Ska jag ha några nyårslöften då? Jo, det hade jag tänkt:
- Träna mer. Just nu så är det lite sisådär angående det, men ska ta tag i det i år.
- Bojkotta Coca-Cola Company på allvar. Enda undantaget är om jag är magsjuk.
- Handla mer ekologiskt och rättvismärkt. Jag är ganska bra på det redan, men bättre kan man bli.
- Hitta en hobby. T.ex. kalligrafi, teckning, något språk, instrument eller så.
- Bättra på min personlighet. Tycker inte att jag har en dålig personlighet, men jag kan ju alltid försöka förbättra mig ändå. Att tänka före man agerar kan man beskriva det som.

RSS 2.0