.....

Ali: Tjofarsen.
Jag: Va?
Ali: Ja, tjofarsen.
Jag: Menar du elementet?
Ali: Ja, precis.

Alliansen tog chansen!


Tankar om organisationer!

Gabriel: Jag funderar på att gå med i SUF.
Jag: ............................ Skämtar du nu??
Pauline: Ja, precis vad jag tänkte säga! Är det ett skämt? För jag har lite svårt att förstå såna skämt...
Gabriel: Nej, jag skämtar inte.
Jag: Va?! Menar du allvar?
Pauline: Var det inte du som hatade SUF?
Gabriel: Inte hatade...
Jag: Nä, okej, jaja du gör ju som du vill. SUF är väl ganska bra också.
Pauline: Jag tycker också det finns bra saker med dem.
Jag: Vad kommer Marcia att säga?
Gabriel: Hon kommer att döda mig.

Så Gabbe ska kanska lämna RKU för SUF! Hör och häpna!
Jag själv stannar i RKU, jag är väldigt nöjd med min partitillhörighet,
och även om syndikalister är helt okej de också så är jag faktisk enbart kommunist.
Och om Gabriel går ut ur RKU så kommer lokalgruppen i Skellefteå att vara större än den i Umeå,
vilket jag tycker är en väldigt rolig tanke.

Här är några fina bilder från RKU :)


Så jävla bäst!!


Vidrigheter

Här om sistens så satt jag och Pauline och läste typ Skellefteås loaka tidning. Där hade de intervjuat folk och frågan var typ "Vad tänker du köpa för nya kläder i höst?" och så svarade folk typ "Åh, jag ska köpa ett par bruna skor från det märket bla bla bla", och Pauline utbrast förskräckt "Ofta man planerar vad man ska köpa för kläder?! Ofta men behöver det ens, köpa nya kläder hela tiden! Och sen klagar man på att miljön mår skit!" och jag kunde inte annat än hålla med henne. Jag tycker att det är sjukt obehagligt när man går in på en klädaffär och man verkligen känner hur massproducerat och vidrigt allting är. Jag blir fasen förbannad på de som köper en ny uppsättning kläder varje vecka eller ännu oftare. Visst om man måste ha ett par nya byxor för de andra gick sönder, men man behöver inte byxor i alla färger och former, likadana heller. Otänkade slavar!


Pauline klagar på Skellefteå

"Det är så jävla tråkigt här, man har ingenting att göra för man kan inte få något jobb. Så det ända man kan göra på dagarna är att vara hemma eller gå på stan och sitta på torget och äta en glass... Fast man har ju inga pengar så man kan inte köpa en glass, så man får sitta på torget och låtsas äta en glass! Alla är sjukt frireligiösa eller bryr sig bara om äcklig hockey eller jakt! sen kommer man hem och dör av tristess!"


Livets alla stunder

Vill egentligen gå och hämta några böcker från sovrummet, men utanför sovrumsfönstret står en läskig människa och målar, och jag har inte värst mycket kläder på mig (hehe) och jag vågar inte gå dit då, så istället ser jag på dansande nepaleser.


Jag hatar kaffe!

Såg just att Pauline kommenterat mitt inlägg om kaffe och bajs. Och hon har skrivit en dikt till mig om kaffe... Och skrivit fel och kommenterat sitt misstag efter det :) Hade hon verkligen inget annat att göra? Men man får väl tacka, hon fick till och med in den revolutionära kampen i dikten.


Det här med drömmar

Jag drömde en väldigt konstig dröm. Hur det hela startade eller slutade minns jag inte, jag minns bara att jag hade åkt/ flyttat till ett annat land, typ något arabiskt liknande (där de ändå talade svenska) och så blev jag ihop med en tjej där, och det var inte så populärt så hennes familj eller pappa, eller nån skulle döda oss tror jag, så vi flydde. Romanistk va? Ja, det var nog egentligen ingen kärleksdröm, bara i vissa skeden, för det hände en hel del annat också, men det enda jag minns var att jag var ihop med den där tjejen och hon var ganska kaxig minns jag också. Jag var lite som hennes toffel. Har absolut ingen aning om hur eller varför vi blev ihop ens, men men, det var ju bara en dröm. Inte behöver jag fundera värst mycket över det.


Värt att anmärka på?

Jag: Åh jag ska ta en sån glass, den är god.
Mamma: Du säger "god" precis som Pauline.
Jag: Va? God? Hur då? God?
Mamma: God
Jag: Va?
Mamma: Du markerar d:et.

Våra fina konversationer:

Pauline: Vill du ha lite kaffe?
Jag: Vill du ha lite bajs?!
Pauline: Du kan få kallt kaffe om du vill.
Jag: Du kan få kallt bajs också om du vill.

Så tackar vi Astrid för redigeringen

Så här skulle jag kunna se ut med slöja. Passar ganska bra, om jag får säga det själv.


Skell Hell

"Hur känns det att bo i en stad där allt man bryr sig om är hockey" sa mamma.
Tja... När du formulerar dig på det sättet så känns det riktigt surt. Visst om man vill ha ett fritidsintresse men det är faktiskt inte det viktigaste här i världen. Mamma tycker i alla fall hemskt synd om mig för det och sa att jag skulle hjärntvätta Ali och flytta till en universitetsstad, för där har man folkvett tycker hon. Jag sa att jag och Ali kommer att dra långt därifrån när han har gått klart skolan.
Skellefteå kan egentligen samanfattas med 3 ljuva ord: Hockey, (älg)-jakt och nazister.

Likheten är slående?

Min mamma förklarade att jag och Pauline egentligen är ganska lika bara man tar bort ögonpartiet. Det kändes ganska intressant, men när jag tänker på det så finns det flera som har trott att vi har varit systrar... Eller lesbiska. Förutom att vi har olika hudfärg och ögonfärg så kanske...
Här får ni en bild där Pauline faktiskt liknar mig ganska mycket.


Operation slutförd!

Jag har precis opererat ut mina halsmandlar. Det var inte roligt.
Jag skulle vara där klockan 9, klockan halv 9 satt jag i väntrummet och väntade, och väntade i över en timme. Sen fick jag ligga i en säng och se Barnkanalen med en liten flicka. Jag låg och var livrädd för att "i Drömmarnas Trädgård" skulle börja vilken sekund som helst. Jag fick bedövningsplåster på händerna för att jag är väldigt rädd för sprutor... Flickan opererades nästan direkt, så jag låg ensam från 10 till 13.10, då jag skulle opereras. Men före det så skulle en sjuksköterska sätta dropp på mig. Hon nöp mig i handen för att se om jag kände något, och jag kan säga att bedövningen hade inte hjälpt ett skit... Så stack hon in en spruta i vänster hand och jag höll på att dö förstås. Så sa hon "Den gick sönder" och det gjorde mig inte direkt lugn... Mitt blodkärl gick sönder, så hon försökte på höger hand istället. Problemet var bara att nålen inte gick in tillräckligt djupt i blodkärlet så hon bokstavligt talat pressade på den jättehårt (inte så bekvämt kan jag be att få tala om), och då sprack dropp-slangen i början av sprutan och det stänkte blodigt vatten över hela sängen och mig. (Vadå skräckupplevelse?!) Men hon ville inte ge upp utan sprutade in saltlösning i min blodådra och det gjorde verkligen ont!! Det slutade i alla fall med att skiten inte fungerade så jag skulle få ta i armvecket i stället och min hand inte blev så glad över behadlingen så det blödde ganska mycket för ett sånt litet stick (bild 1 - höger hand, bild 2 - vänster hand)
Så jag fick ett rejält smörj av bedövning i armvecket, så när jag rullades till operation så frågade killen om jag var mycket stickrädd, och eftersom jag är det så fick jag lustgas och björnplåster. Det är fan otroligt hur snabbt man somnar av det där giftet, jag hann inte ens reagera och så vaknade jag flera timmar senare. Då fick jag en Piggelin och den var så god. Så skulle jag kissa tyckte personalen så de hjälpte mig på toaletten (fastän jag kände att jag kan faktiskt själv) och sen fick jag sova tills jag åkte hem. Och nu måste jag äta 9 smärtstillande tabletter om dagen regelbundet, även på natten, för annars kommer jag att få så ont, så ont.

RSS 2.0