FEAR IT

Denna hemskhet har jag tagit hand om idag. Det tog 50 minuter.

Citat Mamma:

"Sängfisning har ju som inga bestående konsekvenser. GUBBKUK!"
"Tummen är ganska lik en kuk, om man nu är lagd åt det hållet"
"Den där lila båten som ligger på golvet..." sa hon om min lila BH

Mamma tenderar också att alltid tro det värsta
"Jag mår illa" - Är du gravid?!
"Jag har ont i magen" - Har du gallsten?!

Ali trodde att "Pauline" hette Pavllei =)

Visst är det här världens sötaste (afghanska) barn?


face the fact

Jag kommer absolut att sno med mig denna spaghettisleven då jag flyttar hemifrån

Jag säger godnatt, bara säger godnatt, då kommer min nattmara

Hade som sagt svenska nationella idag. Fy och fan, skönt att det är över. Nu är det bara talet kvar. Och ja, tusen andra skoluppgifter också MEN nu menade jag svenskan. Det tog i alla fall 2 och en halv timme för mig att skriva klart mitt prov och jag tror (hoppas) att det gick ganska bra, men vi får väl se...
Sen eftersom jag slutade så pass tidigt så gick jag och ansökte om jobb. Det händer väl att jag är nervös men sällan så nervös som jag var då (Jag har dock aldrig varit så nervös som första gången jag pratade med Hung. Aldrig!)Han jag skulle prata med var så jääävla snäll att det gjorde nästan lite ont i hjärtat. Jag gick i alla fall gratis lunch (indisk buffé, inte illa!) och så sa chefen att han skulle höra av sig så skulle jag få provjobba. Så nu får vi hålla tummarna och se vad som händer. Rajan som killen hette sa att han skulle hitta ett annat jobb åt mig någon annanstans om jag ville och att jag kunde gå till honom och äta gratis om jag ville. Som sagt,  så snäll att det gör lite ont. Han vill verkligen hjälpa mig.

Sen idag har jag varit hos Simon med Hanna och Rasmus och sen så har jag sett bio med Gabriel. Vi såg den nya filmen om Cornelis Vreeswijk. Den var bra :)

Nu ska jag i alla fall ta ett bad och sen ska jag lägga mig och sova. Godnatt!

Mao är sexuellt aktiv!

Förresten så frågade min rara läkare mig om jag hade problem med snarkningar eftersom mina halsmandlar var så svullna. Och jag instämde helt (ni som sovit med mig vet ju hur det kan låta... Sömnapné?)

Mamma sa just: Du kan inte känna ledsenhet. Du kan bara känna ilska och pilskhet. Det är dina enda två emotioner. Så alltså måste du alltid tänka "Är jag kåt? Nej, då måste jag vara arg


Jag ska lära mig sjunga strupsång. Finns det kladdkaka?!

Kom nästan nyss hem från läkaren. Jag måste säga att jag nog har världens snabbaste läkare. En titt i halsen "okej vi fixat en remiss så du kan operera ut dina halsmandlar" och sen fick jag gå till labben. Där stoppade de ner en jättelång tops och rörde runt i halsen på mig, inte så trevligt. Men sen skulle de sticka mig i fingret och jag måste säga att om det finns något som skrämmer mig så är det sprutor etc. Jag satt i stolen och höll på att svimma.
Fyfan säger jag bara.


Sen så vill jag också säga att jag på riktigt mår psykiskt dåligt över skolan. Så fort jag tror att jag kan ta det lite lugnt så inser jag snabbt att så är inte fallet. Läxor, prov, arbeten och jag vet inte vad gör bara att jag känner mig stressad och det är väldigt psykiskt påfrestande. Nu ligger jag väl inte superdåligt till men det finns väldigt många andra saker jag skulle vilja göra här i livet mer än att plugga.
Imorgon till exempel, då har jag svenska nationella. Tack som fan för det då, jag som planerat att gå och ansöka om anställning imorgon, men jag slutar 15.00 istället för 13.00?! Fuck you skolan, DÖ!

Nåja, det löser sig nog ska vi se ja... Visst har jag söta sockar?

Nu behöver jag inte skämmas för min blogg längre

Se bara så snygg den är :)
Astrid har fixat min blogg och verkligen gjort den jättefin, så alla jävla heder åt henne! :D
Det enda jag har gjort för designen är att skicka bilder till henne och så har hon själv valt vilka bilder och vilken text hon skrev på headern.

Nu ska jag förklara headern lite:

赤軍PFLP・世界戦争宣言: Röda armén/ P.F.L.P・ Förklaring av världskrig
En gerillasoldat för EZLN
Giải phóng miền Nam: "Befria Södern", FNL's (Việt cộng) slagord

Rysk middag och Rokakväv

hejsan allesammans
Just nu är jag på rysk middagsbjudning hos Pauline. Det är väldigt trevligt.
faktisk just denna sekund sitter jag på Roka. Hon förtjänar det.
Grymt sexiga bilder, särskilt på mig! men det bjuder jag på


Nu ska jag inte bara klaga

Jag ska kanske få jobb! En kille jag känner som heter Himal (han är från Nepal♥) har hjälpt mig och kontaktat sina kompisar i Umeå för att se om de behöver personal, och det behövs på en indisk restaurant (Taj Mahal) så jag ska gå dit på onsdag och prata och se om jag får anställning!!!
En annan helt awesome sak är att Hung har en tjejkompis som är på resa i Vietnam nu och som ska köpa hem en äkta rishatt till mig och en till present, kanske om Ho Chi Minh!!! Alltså Hung är fan världens bästa :o
Jag + rishatt och en jävligt söt bild på fabror Ho :D


Inte för att jag lägger någon som helst personlig värdering till detta (håret på en person alltså), jag vill bara klaga lite :D

Något som kanske är ännu värre än att ha en dålig frisyr är kanske att inte ha någon frisyr alls. Så känner jag just nu i alla fall. Jag har verkligen ingen särskild frisyr och jag tycker det är väldigt tråkigt. Som att det inte är ett dugg igenomtänkt, och det är det ju inte längre egentligen så konstigt.

Hellre att man har en taskig frisyr än att man inte har någon alls, så kan jag känna just nu. Förmodligen skulle jag nog tycka tvärt om om det var så att jag hade en väldigt ful frisyr. Men just nu kan jag känna att en ful frisyr är i alla fall en frisyr och lite rolig, men mitt hår det är bara... Ja, det bara är.


Okej det kanske ser ut som att jag har någon igenomtänkt frisyr på bilden, men... nej...

Jag vill inte ha en skrumpen mandarin på mackan

inatt sov jag i 14 timmar, eller alltså jag stannade hemma från skolan idag och sov till hav 4. Jag pallar verkligen inte med torsdagar, de är världens tråkigaste skoldagar. De slutar i alla fall tidigt men ändå... Vet inte varför jag sover så djävulsk mycket numera, kan bero på att det är kol-jävla-svart dygnet runt den här årstiden. Fuck, det skulle verkligen inte skada med lite bra väder nu heller.
Jag har nu pratat i telefonen med Hipster i över 1 och en halv timme. Hon gör Tjinuskikola och det går verkligen "bra" för henne förstår jag...

De var förresten riktigt många på Kristallnatten i Skellefteå. 8 stycken. Och så fick de inte nyckeln till eluttaget på torget (för de har tappat bort den en gång förut) så de fick ropa ut sina tal i en megafon.

Och nej jag har verkligen inget vettigt att skriva om så...

Surikat, surikatkoloni, ett solidariskt kollektiv

I måndags sov jag hos en kompis i Skellefteå för det var jobbigt hemma så jag orkade inte vara där. Vi hade trevligt och åt mat och såg på TV och sånt...
Och dagen efter såg jag i alla fall "I drömamrnas trädgård" vilket jag aldrig tidigare sett, och det var verkligen otroligt spännande. Makka Pakkas ogg-pogg löpte amok och åkte igenom hela drömmarnas trädgård, och Makka Pakka, IgglePiggle Upsy Daisy, och pontipinerna försökte stoppa den i ja... 20 minuter. Det slutade i alla fall med att de små pontipinerna lyckades stoppa ogg-poggen! Woho! .___.
Jag slår vad om att det är såna program som får barn psykstörda.

Sen när jag kom hem demonstrerade jag till minne av Kristallnatten och så somnade jag klockan 7. Och så sov jag som en gris fram till 5 följande morgon, steg upp kvart i 6 men känner mig ändå helt sjukt trött idag. Fyyyfan!

Och det har ju snöat jävla mycket idag också.
Jag och mamma hade snökrig. Mogna, jag vet :)
Såhär mysigt har jag och Gabriel haft det i snön idag.hehehe ägd loser :))

oh my gooood

Just nu har jag en sjukt intressant lektion.
Den kallas företagsjuridik och den är ungefär
lika intressant som att titta på någon som i sin
tur sitter och tittar på färg som torkar.
Det är verkligen ingen rolig lektion...

citat Hipster: Ät mer hoppstylta emo

Jag har så jävla ont i huvudet att det är fan knappt möjligt alltså. Trots att jag har tagit receptbelagt smärtstillande medicin med anfetamin.
Det är säkert för att jag har tänkt så mycket på saker som gör mig arg, typ sverigedemokrater och Israel (men det tror jag inte egentligen). Jag var på röda stärnan och så talade vi om sånt. Men det var verkligen jättetrevligt att vara där
Och Pauline har ätit 4 mackor och druckit typ 5 liter thé.

Jag var på fest i Strand utanför Vännäsby igår och det var jättetrevligt! Hoppas på fler festligheter snart! :D Astrid sov i samma säng som mig och Hipster och jag sa att jag snarkar/ kvävs väldigt högt, men hon sa "nejdå det är ingen fara" (vilket folk brukar säga) men... på mordgonen sa hon "Så jävla högt du lät! Hur fan man kan snarka så högt?! Och Pauline ba 'Elina vänd på dig' och du typ 'mm' och bara fortsatte" men hon ska fan inte säga något för jag förvarnade henne faktiskt :) Och annars så gick min favorit-BH sönder så just nu sitter jag faktiskt med Hannas BH som är lite för liten bara... Och så däckade någon kille som hette Kalle på toaletten, och vi såg Borat :S Fan så fruktansvärd film alltså.

Bilder kommer sen men ni får nöja er med den där för den är fin.
Kolla på Astrids blogg så länge.

"Emo, middan är serverad"


Let's get this party started

På fredag är det fest i Vännäsby. Halloweentema (trots att halloween har varit, jaja) och så vitt jag vet så ska folk klä ut sig på följande vis:
Jag: Kommunismens spöke
Gabbe: Liemannen
Roka: Porr-Olga
Hipster: indian
MiMi: Porrkatt
Rasmus & Simon: Kvinnor!

Och på lördag är det kommunistisk fest!
bloggar mer om det sen


RSS 2.0