"Ska du säga! Jag hör din musik och dina tibetanska munkar ändå in hit!" - mamma när jag sa att hon hade hög volym på teven

I fredags gästade "Sverigmokraternas ungdomsförbund" (Med medlemmar 30+?) min skola och det avr ett jävla liv ska jag säga. Många stog och lyssnade på det de hade att säga. Men det var mest bara skit så det spelar ingen roll. Jag frågade dem vad de tyckte att man skulle göra med min inneboende och förklarade siauationen för dem men de verkade inte fatta och gav mig inget svar på frågan. De ljög och sluddrade och snackade en massa jävla SKIT!! Jag blev spyless på dem, verkligen. Men de fick i alla fall enn hel dem verbal smisk av typ alla :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jag fick prestenter i helgen, ett halsband av pappa och ett paket av Marcus där det stod "Grattis på fin 17e födelsedag, en aning i efterskott" (jag fyller ju år i december)  När vi alla gick till Ainas för att äta glass så skulle jag och Hipster köpa var sin glass och dela på dem mellan varandra. Men det slutade med att vi tog exakt samma glass förutom att jag tog en extra glasskula med päronsmak som vi då delade på. Riktigt romantiskt om jag får säga det själv :P
I alla fall så öppnade jag min present då, och i den låg en leksaksmus? Jag blev faktiskt jätteglad för jag tyckte att den var söt, och så satt jag där med den ett tag. Sen så insåg jag att min riktiga present satt fastklisrtad i locket på presenten. Haha! Det var i alla fall ett presentkort på Lilla Kina!! Jag blev mäkta glad ska jag säga! Lite pinsamt såhär i efterhand att vara överlycklig för en tygmus när presenten i själva verket var ett presentkort :P Men asså musen var så sööööt! Dessutom fick jag senare veta att det var min katts leksak. Hehe :P


MEN BÄST AV ALLT  ÄR ATT HIPSTER KANSKE KOMMER HIT I HELGEN!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

För övrigt så gillar jag den här låten väldigt mycket :)

(Det var inte den mamma menade när hon sa vad hon sa)


we have seaman ship for love =)

Jag vet att det är ovanligt att jag bloggar två dagar på rad, men let's do so.
Det är ganska hemskt hur mycket jag saknade Hipster i måndags. Sjukt mycket i alla fall. Övervägde seriöst att flytta tillbaka till Skellefteå! Illla illa, vad händer då med Hung? :P Stackarn skulle ju behöva bo själv med min jobbiga familj!
Rasmus är en manshora för alla illdåd han begår mot mig på sin jävla blogg!

HAAHAHA så jävla bäst den här videon är alltså!!

När fredsduvor är uniformerade

Tjo allesammans! Nu var det ju som ni kanske lagt märke till ett tag sen ja skrev sist. Men då är allt i sin ordning då. Jag antar att ni har börjat vänja er?

Well, som bekant för vissa så gick väl Luleåresan sådär. Men det kan ni läsa mer om på min bilddagbok, kändes lite jobbigt att skriva om det här också. Sen får ni se fina bilder på bdb som ni inte får se här också, haha!
Nu så är jag i alla fall förkyld. Snorar och hostar, har ont i halsen och i näsan. Jag hatar det! I veckan har jag dessutom två prov! Trafikant imorgon och japanska kursprov på fredag. Hilfe!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Igår när jag var ute stod det två småtjejer (typ 10 år) en bit bort och ropade "Tjej, kille?" och sen såg de väl att jag var tjej och ropade "Tjejen", varpå jag till slut reagerade och undrade vad de hade på hjärtat.
Tjej: Får jag sjunga för dig?
Jag: Visst får du det.
Tjej: Okej. Vad vill du att jag ska sjunga? Ska jag sjunga rock? Eller ska jag sjunga Hannah Monatana, eller High School Musical?
Jag: Vilken tycker du mest om själv?
Tjej2: Hannah Monatana, va?
Tjej: Ja, Hannah Montana tror jag.
Jag: Okej, men sjung Hannah Montana då.
Tjej: Okej. *börjar sjunga* Fast jag kan inte riktigt allt...
Jag: Så duktig du är på att sjunga. (När hon var klar)
Tjej: Tack! Kan du sjunga?
Jag: Nej, inte så bra.
Tjej: Okej. Hejdå.
Jag: Hejdå, tack för att du sjöng för mig.

Tyckte jag var värt att ta upp på bloggen. Jättegulligt ju! :D
En annan gullig sak är att Rasmus lillasyster (som är 9 år) har ritat en teckning till mig!! Jag har inte fått den än, för Rasmus är en mårrhoppa, men ska få den imorgon kanske, om Rasmus är duktig och tar med den.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ni har väl inte missat att jag har lagt upp ett klipp på youtube? Det är min andra video jag har lagt upp på youtube (på den användare jag har nu!)

FRED // PEACE // สันติภาพ // 평화 // नेपाल भाषा // 平和 // سلام

Hej bloggen! Ni tycker jag att det är dags för ett nytt blogginlägg, eller vad säger ni? När var det jag bloggade sist? I början av maj i alla fall. I alla fall så bor numera min kompis Hung också här hemma. Känns kul, han är väldigt snäll och hjälpsam. Inte so väldigt social, han är mest på sitt rum, men det kommer nog att förändras när han har bott här ett tag. Jag talade med Hipster i telefonen igår också, i över en timme. Det var trevligt, vi pratar faktiskt jurt nu också.
Igår såg jag och Hung filmen Avatar också. Han hade den på sin dator. Jag hade hört mycket bra om den och visst var den bra ja :D Handlingen var väl kanske inte den bästa, eller ja den var väl bra, men man visste som redan hur den skulle sluta. Men jag håller med de flesta, den är bra, absolut sevärd. ^^

Imorgon så kommer Rasmus och Hanna (?) hit och jag tror vi ska dricka thé, kanske går vi ut också vi får helt enkelt se vad vi gör. Om det är lika varmt imorgon som det har varit idag (typ 30 grader i skuggan?) så får jag ta med mig ett parasoll för att jag inte ska dö.

Nästa vecka på lördag så är det demonstration i Luleå mot att NATO och Sveriges försvar ska provfälla bomber. Övningen är till för krigsföring i Afghanistan.
Vi samlas utanför Strand klockan 12.00. Visst ses vi? =)

Första maj, första maj, varje sliten kavaj blir en mantel av strålande ljus!

Helgen spenderades för "ovanlighetens skull" i Skellefteå. Jag åkte dit med Rasmus på fredagen och först gick vi hem till mig och åt middag. Efter det gick vi till Hipster och hade mysigt, och eftersom det som bekant var valborgsmässoafton så gick vi iväg och såg på "elden" som folk inte riktigt lyckades tända, sen så gick vi till Klaris lägenhet. Trevligt hade vi då ska jag säga! =) Bilder från helgen kommer jag läga upp på min bilddagbok!

På lördagen var det första maj! För er som inte riktigt vet vad det är så är det ungefär som kommunisternas nationaldag. Det firas med att man går ut och viftar med plakat och fanor och ropar slagord, så det var ju sånt vi gjorde. Lyssnade på tal och så sjöng Internationalen gjorde vi också.
Sen på kvällen var vi återigen hos Hipster och Klaris diskade världens diskberg som hade skapats under fredagen! Hu jeda mig!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
På natten så låg jag och Mus mest och pratade om filmer och om skräckfilmer.
Det var hejdlöst roligt när han berättade om den jspanska skräckisen Ju-on;
Rasmus: Och så bla bla det jävla horbarnet Toshio bla bla, och så höjdes och sänktes täcket, och nu måste jag se så att inte mitt täckte också gör det nu! Hjälp Emo, håll mig i handen!!
Jag skrattade så att jag höll på att dö och jag gör det än idag. HAHAHAHAHA!


RSS 2.0