Det fanns en gång en stad, i parkerna lekte barn. Så släppte man ner en bomb och staden försvann.

Idag hände en pinsam grej. Jag stod på bussen för det var väldigt fullt. Och när jag skulle av så stannade bussen så jag trodde vi var framme och började gå mot utgången. Men så började den köra igen så jag ramlade på en kille som satt brevid mig. Jag typ "åh gud förlåt" och dog. Det var pinsamt =[

En annan pinsam sak idag var att jag tänkte typ nypa Rasmus i rumpan, och jag trodde att han stod vid vattnet i matsalen. Men det var inte han, och det såg jag, men jag kopplade som inte. Jag insåg vad jag höll på att göra innan något hände, men om han hade backat eller vänt sig om och gått ett steg framåt hade jag grabbat tag i hans kön. Om det hade hänt hade han nog dött av shock, jag skulle dö av skam och Rasmus skulle dö av skratt.

Jag var i skolbiblioteket och kollade på böcker om Asien. Och jag tittade runt och sa typ "Men det finns ju ingen bok om Vietnam!!" helt surt. Sen kollade jag en gång till och där stod det ju en jättetjock och stor bok som det stod "VIETNAM" på. Då kände jag mig som  jag ibland känner mig = "duktig"

En sista kul sak idag: Jag hade många färgglada armband på mig, så sa mamma "hej ditt lilla regnbågsbarn".
Det tyckte jag var jättekul för jag är ju faktiskt ett regbågsbarn :D
Jag: "USA ut ur indokina, USA ut ur indokina!"
Mamma: USA ut ur allt.
Jag: Men så sa man på demosntrationer mot Vietnamkriget.
Mamma: Men de borde ut från allt...
Jag: USA ut från kartan, USA ut från kartan!
Mamma: Haha, jaa, ut från världen!
Jag: Jaa, vi gräver upp USA och skickar ut det i rymden. Deras värdsbild skulle ju inte förändras, eftersom de redan tror att USA är hela världen.

Friday I'm in love

Igår såg vi på en teater på skolan. Det var väl helt okej egentligen, hellre det än lektioner, men jag gick efter typ 40 min. Jag hatar verkligen missfostren som alltid sitter längst bak och skriker och stör och muckar. Dryga är de då!
Nåja, efter det så gick jag på idrotten (omg?) där vi dansade afro. Det var faktiskt kul, men det skulle vara roligare att ha med sig gympakläder (eftersom vi hade blivit informerade dagen för att vi inte skulle ha någon för vi såg teater) eftersom man blev ganska svettig. (Några i min klass var verkligen rödsvettiga med blöta tröjor) Roligare idrott hade vi dock idag, vi fick sova!! :D Eller ja, ligga på en madrass med täckte och kudde och ta det lugnt = många somnade.
- - - - - - - - - - - - - -
Jag ringde hem till Hipster idag och hon blev rädd för att jag visste att hon var hemma och hon trodde typ att jag är så bra vän med henne att jag kan känna var hon är. Haha! Sanningen är den att MiMi hade sagt att hon var hemma.

Imorgon bär det av till Skellefteå! Vi är lediga från skolan så jag tror nog att morgondagen kommer blir jättebra. Men jag har typ en miljon skoluppgifter jag måste göra, så jag kommer spendera en del tid till att plugga, drygt :\


En liten kul sak: På nordisk.nu (ja, jag är medlem där, men det mesta jag gör är att retas med nazister. Vi delar inte åsikter så alla vet det) är det en kille som skriver med mig på kinesiska. Frågar om jag är kommunist och en massa annat. Haha, det är lite spännande tycker jag. Nästan lika spännande som bilden ;)

Man får inte döpa sitt barn till Pipeline-Vintervila. "konstigt"

Här är ytterligare ett inlägg om konstiga konversationer, misshörningar
eller annat misslyckat och dåligt, fula saker helt enkelt :)
- - - - - - - - - - - - - - -
Rasmus sa "wow" fast han uttalade det "waw"
så jag hörde "vall" och typ "VAM", vilket inte passade in, så jag sa "va?"
Varpå han fortsatte säga "waw! wow! WOW!"
Han återberättar det som att när jag sa
"Vall? VAM? eller... va?"
så tycker han att jag sa
"Stol? Dörr? Vägg? Bil? Jordbävning? Kommunism är bra? Knutna Nävar? Tillsammans kan vi befria det tibetanska folket!"

Kires kommentar då jag skulle leka mörkerkurragömma med italienare:
Jag hoppas att de äckliga italienarna kväver dig i mörkret!

Vackra Rasmus då vi såg Alice in Wonderland
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jag: Jag frågade just mein Liebestraum.
MiMi: Vem frågade du? Ali?
Jag: Va? Ali? Nej, Hung?

Jag: *Ringer*
Marcus: Hallå?
Jag: Hej Marcus, fyller du år idag?
Marcus: Nej, jag fyller år imorgon.
Jag: Jaha, men det vet jag ju. Jag trodde att det var söndag idag...

Jag berättade för MiMi att "katt" på vietnamesiska är "meo", men........
Hipster: Är det verkligen sant att Mao heter "Mjau" på vietnamesiska?
Jag: Va?? Varför skulle det göra det?
Hipster: MiMi sa att du sagt det, och jag tänkte att "jamen vietnameiska är ju ett lite konstigt språk, så kanske..."
MiMi: Du sa det!!
Jag: Det var då verkligen inte det jag sa! Oo

Jag: Ska vi höra på Pluton Svea? (Helt oserriöst)
Mamma: Men vi ska ju snart äta! Det vore ju trevligt att ha lite aptit kvar...

I en låt sjunger de "Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss!"
Men mamma hörde "tala om varför jag våldtas så ska du gå en puss"

Dansa som om ingen ser och lev som om ingen bestämer

Mina väckarklockor började skrika 08.00 i morse. Varför? Jo, jag hade tid hos läkaren kvart i 10. Jag kom i tid egentligen men jag skulle stå i kö före och tanten före mig tog väldigt lång tid på sig, så jag blev förstås sen ändå...Nåja, min läkare var i alla fall helt underbar!! Hon var från någon öststat och pratade med ganska mycket dialekt, men hon var så himla mysig och sa "lugn tjejen, slappna av" och massa sånt. Hon typ *kläm kläm tryck tryck pet pet* och sa att det nog inte skulle behöva åtgärdas men att hon skulle skriva en remiss i alla fall. Hela besöket tog väl på sin höjd tre minuter. Det är synd att inte alla läkare är som hon!

I veckan har jag varit i Skellefteå och myst. Stackars Hanna fick vänta på mig och Mus när vi gick in i en djuraffär, och det tog lång tid för jag såg en väldigt mager ödla och var tvungen att fråga om den verkligen skulle vara så smal eller om den var sjuk eller något. (Haha, ja, överbrydd, men jag var ju orolig för den) Mer om mitt lov hittills finns på min bilddagbok. Resten av lovet lär jag tillbringa med att göra oklara skoluppgifter och plugga inför mina två prov som jag har efter lovet. Haha, vi får se hur det går med det. Kommer nog slappa och roa mig istället.
- - - - - - - - - - - - - - -
Just nyss så sa min mamma då jag visade henne låten Hellre död än röd
"Det första man ska tänka på när det gäller musik är att man ska inte ge sig på riff man inte klarar av att spela"
Den låten är verkligen skitdålig. Som all vitmaktsmusik är... Så här är en bättre låt

Kommunsitisk låt för "ovanlighetens" skull. Jag älskar den och jag älskar flöjten och allt! Ibland har jag den som ringsignal också :)
Och den handlar om Kina, enligt vad Hipster sa en gång. Men de har gått från Saigon (Ho Chi Minh- staden) så då har de då gått en bit får jag säga :o Och så ska man gå med i FNL som så vitt jag vet är Södra Vietnams Nationella Befrielsefront. Men jag vet att hon trodde att det var om Kina för att i en video med den låten så är det massa Maoistiska bilder, men det är bara för att skaparen av videon är dålig xD

I won't forget this

Nu skriver jag här igen, men det här är inte vilket inlägg som helst, utan mitt hundraförsta inlägg! Jag har alltså suttit här och skrivit 101 gånger! (Räkna inte inläggen, många är raderade för de påminde mig om saker jag vill glömma)
Jag önskar att jag hade något roligt att skriva om, men som vanligt så har jag inte det. Men på fredag så kommer min kompis Donka och hennes kompis hit till mig och ska sova här i helgen. Jag ska dessutom ha MiMi inneboende hos mig i helgen? Snacka om sovplatsbrist! Men det löser sig nog. På söndag så åker vi till Skellefteå med Hanna och Rasmus. Det ser jag mycket fram emot, verkligen.

Jag satt och funderade på vad för video jag skulle bifoga den här gången, and here we go. Tro det eller ej, men den är helt opolitisk! Det kan bero på att min kompis Hung skickade den en gång^^ Den här låten får mig alltid att vilja gråta, den en väldigt sorglig. Jag var nästan lite orolig för att all kommunistisk musik skulle ta över min blogg, kanske speciellt för att jag inte är kommunist...

- - - - - - - - - -
Ikväll smäller det! Då ska jagv nämligen ner till stan och se Alice in Wonderland med Hanna, Rasmus, Astrid och Lisa! Jag tror vi alla är extremt peppade ^^
Hanna tycker att vi ska klä ut oss, men aldrig att jag gör det! XD Never ever :P

RSS 2.0