Baby, you're my favorite waste of time.

Idag hände en ganska pinsam sak mig och Pauline/ Hipster.
Jag och Hipster stod i kön på ICA och pratade om pinsamma mammor. Hon berättade att hennes mamma tyckte att hon skulle ta med sig kondomer till Danmark och att hon kunde köpa till Hipster om hon tyckte att det var pinsamt att göra det själv. Vi pratade på om det hela vistelsen i kön i alla fall. Sen när vi var klara i kassan så kom det fram en kvinna och knackade Hipster på axeln och gav henne en sak som såg ut som en fet tändare och sa "Varsågod" och gick iväg. När jag öppnade för att se var det var, om det var en tändare eller något annat, så hoppade det ut två kondome och landade på golvet. Kvinnan måste ju ha tolkat det som att Hipster inte har kondomer för att hon tycker att det är för pinigt att köpa, och gett henne sina, eller nåt i den stilen?? Jag tyckte i alla fall att det var oerhört roligt faktiskt. Sen fick jag dem av Hipster, värt!

En annan sak var när Hipster och MiMi samlade burkar, och det kom fram en man och sa "Är det så illa? Ni kan få några burkar av mig" och tog fram sin börs och sa "Här, ta mina sista pengar också"

Och som kommentar till allt detta sa Hipster:
Det känns bra att alla misstolkar allt jag säger och gör. Att de tror att jag är uteliggare och att jag inte vågar köpa kondomer.


America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between. - Oscar Wilde

Hej mina tusentals bloggläsare! Ni har säkert undrat vart jag har tagit vägen, om jag kanske till slut blev så galen på bloggen att jag gav upp och gick och självdog? Nej, så kul ska vi inte ha (dedikerat till dig, Rasmus) jag har bara förflyttat mig till Skellefteå där jag kommer vara resten av sommaren tror jag. I Umeå finns ju typ bara Rasmus och Hanna och Rasmus ska ju jobba nu ett tag. Dessutom så är inte ens Hung hemma i Umeå, han är i Skåne. Men jag hade kanske tänkt åkta tillbaka till Umeå när Hipster åker till Österrike, eftersom jag inte ska följa med, men istället ska jag åka bort med Elias serni!
I alla fall ska ska jag och Hipster ut och samla burkar IGEN, den här gången som inslamlig för att Rasmus den jäveln ska kunna komma hit till midsommar.

Jag är sjuk förresten. Har typ cancer i halsen eller nåt, jag lovar.
Men jag har det supernice här, tro mig! :D Roligaste jag haft på länge!
Hoppas att den här sommaren aldrig tar slut!! For real!
Men här har ni ett bildspel för att se min finfina vistelse i hemstaden såhär långtOch HÄR är något riktigt... Ja. Hipster ritade Emogrytan härom kvällen :)


Men men, det var nog faktiskt allt för nu små liv. Jag skriver väl något annat ascoolt nästa gång jag känner för det, men nu ska jag till Hipster! Ciao! :D

Bara så att alla vet

Jag har försökt hur länge som helst att byta header här på bloggen,
men nu lägger jag fan av med det! Ni får leva med min fulheader


L'Internationale // インターナショナル // 国际歌 // Srûda Enternasyonal // แองเตอร์นาซิอองนาล // سرود انترناسیونال

Har lyssnat igenom de versioner på olika språk av Internationalen som finns på youtube, och det är GANSKA MÅNGA kan jag säga. De bästa versionerna lägger jag i alla fall upp här på bloggen, så den som vill får lyssna och njuta. Hehe.


Den estniska versionen är  raka motsatsen till den thailändska :)


Den kurdiska versionen, tror det är irakisk kurdiska till och med.


Väldigt slö version, men den är väldigt fin. Den blir snabbare efter halva.


Japanska matsuriversionen, traditionell festivalversion alltså. Den vanliga japanska versionen är också bra, men den här är originell och trevlig :)


Den kinesiska rockversionen! Denna är nog min absoluta favorit faktiskt.

Palestinademonstration och stöveltramp

Som de allra flesta vet så begick Israel en fruktansvärd terroristmassaker på konvojen Ship to Gaza. Tror inte att jag behöver säga så mycket mer för ni har nog redan hört om det, får jag då hoppas i alla fall!
Imorgon kommer Hipster hit och vi ska göra samosa och fjolla runt, och på lördag ska vi in till stan och demonstrera (än en gång) mot Israels stöveltramp. Sen ska vi äta ute och rajraj med Hanna, Astrid och busmus. Vi ska sova hos mig också, hur ska det gå? Var ska alla få plats? Haha!

På tal om stöveltramp, här är två bilder på stöveltramp jag samlat på mig :)


De är ruskigt coola, jag vet :)

RSS 2.0