Månen har varit mycket fin inatt, den har dessutom varit mitt enda sällskap.

God morgon alla! Ni undrar kanske om jag verkligen har tid att blogga nu? Svaret är ja. Jag vaknade för lääänge sen, jag har sminkat mig och sitter nu här och äter vårrullar och dricker thé, och bussen går inte förrän om ett tag.
I alla fall så hade jag matteprov igår (det gick väl som det gick för mig xD) och min klasskamrat Jenny tyckte inte om provet (eller vår lärarinna för den delen), och efter provet kom hon fram till mig och sa "det här har jag gjort idag på provet". Hon hade ritat en typ snubbe på framsidan och klottrat en hel del annars, och skrivit en del saker till vår lärarinna. Det var kul, men det brast inte för mig förrän hon sa "och en loppa" (ni vet en sån där sak man viker av papper) och lekte runt lite med den, då började jag skratta. Jag skrattar fortfarande då jag tänker på det.


En mycket trevlig video om ni frågar mig. Först blev jag lite ledsen för publiken springer ju runt, så jag tänkte att de kanske moshade (som är det bästa sättet att förstöra en konsert på för alla som vill se bandet som uppträder. Jag HATAR mosh) Men nej, de typ... Springer bara runt allihop? Dansar typ. Och istället för cirklar för mosh så har de cirklar där de... dansar! 2:45 i videon är fan det finaste jag sett i mitt liv. Danscirklar är något vi bör ha istället för mosh! Sångaren är dessutom muskulös, så just nu sitter nog MiMi ( säkert Hanna också) och dreglar och tänker snuskiga saker. (Jag klandrar dem inte, han är sjukt snygg... heh)
Ska man ta och resa till Thailand och gå på rockkonsert? ;)


(Jag skrev det här i morse, men hann inte publicera det)

You never walk alone

Idag var det öppet hus på skolan, men jag orkade inte så jag gick hem och la mig och sov istället. Idag på japanskan så fick jag veta att vi ska läsa in en ny text och ha högläsning för Yoko nu igen, vilket är det värsta jag vet. Jag blir så nervös att jag skakar typ. Sen så pratade vi om... apor. (=さ)
I helgen så åt jag på restaurant, såg film och gick till Hipster <3
Där satt jag och pratade om Israel och lite annat, och så sa MiMi:
"Alltså Emo kan en massa om allting, men hon visste inte
att det har varit en jordbävning på Haiti!"

Och FÖRLÅT för det. Jag hade hört om det, men visste som inte riktigt... xD

Ungefär såhär lät det i telefonen igår;
Rasmus: Men satans helvetes skit!!
Jag: Vadå?
Rasmus: Det är öppet hus på skolan imorgon!!
Jag: NEEEEEEEJ!! ÅH NEJ!!!

Mamma gillar inte den här låten. Hon hatar den faktiskt. Och nja, den kanske inte är den bästa... Men jag säger som Rasmus, den är rolig! Vi brukar kalla den "grislåten" Gillar att den är kritisk mot soldater <:

Nyss sa hon om min musik:
Lyssnar du inte på kommunistisk tantmusik, så lyssnar du på hästjazz med folk som rökt extacy. Kinesisk opera, rysk kosackdans, och pig squeal... Du lyssnar som på allt. Utom dansband och Elvis.

Johan sa till mig: Skolan skulle vara så tråkig utan dig.

Dagen har varit ganska bra faktiskt. Först träffade jag Nils som jag inte träffat
på 10 månader, eftersom han har varit utbytesstudent i Japan. Jag var väldigt
"OMG HEJ NILS HAR DU SAKNAT MIG BERÄTTA OM JAPAN NU bla bla bla" och han var
ganska "uhm... ja... nej, jag vet inte vad jag ska säga...", men jag snackade ett litet tag med honom. Sen träffade jag en kille som jag bara skrivit med på datorn förut, och pratade lite med honom. Det var trevligt ^___^

Efter skolan kom jag hem och sov till 11. Jag tycker inte om att sova bort dagen, för det känns som att jag missar typ allt. Dessutom kommer jag inte kunna sova ett skit inatt... Så jag kanske pluggar eller något, vi får se.
Jag tror jag ska göra det här inlägget lite längre, så att folk (*host* Hanna)
ska ha något att läsa i helgen, som jag kommer tillbringa i Skellefteå. Problemet är att jag inte har något att skriva om (ovanligt? Nej). Men i Skellefteå ska jag i alla fall vara med kommunisterna, och kanske följa med MiMi på fest hos Jocke. (Ingen aning om vem det är, och jag festar typ inte heller, men okej...) och både Hanna och Rasmus vill att jag ska köpa hem TOP juice till dem. @__@
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jag: Vill du ha en länk?
Hanna: Jadå!!
Jag: Döm mig inte bara...
Hanna: Det skulle jag aldrig göra!
Jag: *skickar länk*
Hanna: ALLTSÅ ELINA, VAFAAAAN!! XD
(Sanningen om den länken är att jag en gång letade en helt annan sida men hamnade på en sån länk. Så ibland  skickar jag den till t.ex. Rasmus för det är kul xD)

Jag tror att den här videon kan ge en liten ledtråd till vad det var för sida... xD
Ja, det är två japanska killar. Men att jag gillar yaoi är väl inget nytt. Jag kan till och med säga bög på japanska. Och "sexig". Bra att kunna, jag vet :P
Diago kunde ju förstås ha haft snyggare kläder, men jag ska inte klaga.
Låten heter "Exodus 04" och sjungs av Utada Hikaru (Japans största artist, btw)

Hannas pappa HATAR kommunism

Hanna satt och lyssnade på den här låten hemma hos sig, och så:
Hannas pappa: Vilken bra låt.
Hanna: Jag vet. Det finns en video till den också.
Pappan: Jaså? Kan du skicka den.
Hanna: Jadå. *Skickar den*
Pappan: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

HAHAHAHAHAHAHA, herreguuud, så kul. Så kul att jag typ dör.
Men låten är ASBRA, men Mao var inte bra :( </3

Också, för er som missat det, eller kanske inte läser min bilddagbok;
Hanna: Kan du be Hipster fixa en palestinasjal till mig?
Jag: Javisst. Vilken färg?
Hanna: Vit.
Jag: Jag tror bara att det finns svart och röd... (Vilket jag hade sagt dagen före)
Hanna: Men hur fick du då en vit?
Jag: Min är ju svart?
(Läs en kul artikel om en kille som gillar palestinasjalar här)

シpeace begins with a smileツ

So just fucking smile

Eftersom folk verkar gilla då jag lägger upp bilder på
hippies med blommor så lägger jag upp några nu:^
Jane Rose Kasmir

"Men människan är ett sällskapsdjur som hatar ensamhet, så vi flyttade tillsammas till små byar som ni vet"

Igår var jag med Hanna och Rasmus på stan från 1 till 5.  Jättekul hade vi, och jag tror att vi höll på att döda Hanna, för hon höll då på att skratta ihjäl sig mitt på torget. Sen så satt hon och drack smältost via ett sugrör, och jag höll på att kräkas. Verkligen sjukt, sjukt äckligt. x___x
Hanna tycker också att vi ska ha Hanni Kohl på vår konsert. Med tanke på att ingen utav oss kan tyska, men jag antar att jag kan mer än dem, så får jag väl sitta i telefonen och typ "eeh.. eh... kommen sie hier bitte... ja"
Dessutom, om de kommer lär jag ju stå längst fram och typ skrika och dregla. Speciellt under EX. Men det känns då mer realistisk än förslaget att ta hit Kraftwerk. Herregud, Kraftwerk är typ 185 år gamla. Då får väl jag och Hanna
bära in dem på scenen för att de inte kan gå. Och de är ju tyskar de också.
ICH SPRECHE NIGHT GUT DEUTHSCH!!
Oerhört snygg bild om jag får säga det själv. Haha, nej, verkligen inte,
men jag kämpade riktigt länge med den xD Min vision bara :p

på tal om Hanni Kohl, deras bästa låt ^

"Ingen är dum nog att vara där du letar"

Det är snart en månad sen jag bloggade, så jag tänkte att det kanske var dags för en liten uppdate. Jag har haft ett jättekul nyår i alla fall. Verkligen, var var supermysigt! (Det kommer jag att ta upp på bilddagboken senare) I alla fall, så har nu skolan börjat. Usch är allt jag har att säga. Dock var jag inte i skolan idag för jag försov mig alltför länge för att ens tycka att det  skulle vara värt att åka dit. Lite synd, eftersom att jag nästan gillar tisdagar litegrann. Eller nej, nu ljög jag, men de är i alla fall inte värda att skolka från.
Jag är hemma själv nu igen, tills på torsdag. Känns både ensamt och roligt.
Jag ska snart sova, eller i alla fall lägga mig, så att jag inte försover mig imorgon också. Det vore ju inte bra. "Hadaratandara ompapao, så får man inte göra, inte bra" får jag btw i huvudet när någon säger "inte bra" eller "så får man inte göra". (Nationalteatern- kolla kolla). Efter skolan ska jag i alla fall med bajs-Hanna på Kretsen, och efter det (när jag nu kommer hem) så ska jag baka.
Kommer huset att stå kvar? Det återstår att se! :o


Nåja, här är en liten bild från nyår Den kan ni titta på tillsjag bloggar igen

Och ja, jag skrev det, vem annars? :P

RSS 2.0