ibland hör man lite fel

Pau:
Jag har hört att man kan få jobb som tidningsbud där nere.
Jag:
Becka?

Citat Kire:

Haft sex = huff-puffat

idag:

Idag hade jag 3 prov. Det var inte kul.
Idag såg min klass bio med IVIK. Det var kul.


Gabriels kommentar angående min önskelista:

"Var kan man köpa en balalajka?"

För att DET är nog det svåraste att få tag på! Inte alls en mungiga för kinesisk ho-ho exempelvis, nej nej :P

Min önskelista

Lite tips för er som inte vet vad ni ska ge mig. Tips som sagt, ni behöver inte ge mig någonting om ni inte vill. [x] = kommer förmodligen redan att få
Mysteriemobilen
En resa till Nepal
En bärbar dator [x]
En mobiltelefon (min är snart helt oanvändbar)
En kamera (Samsung NX100)
En LP-spelare
LP-skivor
En vetekudde
Röd palestinasjal [x]
Palestinasjal från Hebron
Tvålar
Nån trevlig (blek) foundation/ concealer
Ett förkläde (helst ljust/ ljusgrönt)
Lanza powder up texturizer (jättebra tips, även om alla gav mig sånt i julklapp så skulle det vara asbra för sånt skulle jag behöva lager med! Finns att köpa på frisersalonger)
Något du gjort själv/ något personligt

INSTRUMENT:
En dombra
En balalajka
En mungiga (för kou xiang/ hoho)
En rubab

Make up store:
Microshadow - white
Microshadow - city jungle
Microshadow - Colibri
Microshadow - Nightfall
Cybershadow - bloom
Eyedust - coctail
Body butter

Det är många hjärtan och glada smileys i texten för jag blev så glad när jag fick skriva om det

Nu verkade det kanske som att min tid i Stockholm var jättehemsk, men så var det verkligen inte! Boersätt från polisen så var min tid i Stockholm mycket trevlig. Jag och P kom fram till Stockholm på torsdag eftermiddag och blev hämtade av min kompis Himal i Tensta. Sen åkte vi till Rinkeby Jag förstår inte varför alla stockholmare typ kissar ner sig av rädsla när man nämner Rinkeby, det var otroligt trevligt där. Jag till och med hälsade på "grannarna" vi hade när vi bodde där, jag hälsar aldrig på mina grannar här. Det var liksom en annan känsla i Rinkeby. Och vi blev inte rånade eller våldtagna en enda gång! (haha, var bara tvungen)

Fredag gick vi och shoppade i centrum. Eller ja, vi gick väl mest runt och såg förvirrade ut. Vi köpte thé och lite annat, jag köpte tex en socialistisk LP-skriva från GRÖNLAND! :D Och så åt vi ute också. Det såg verkligen ut som att vi frossade som borgare, vi höll i ätpinnar och soppskedar och bytte mellan maten och såg allmänt glupska ut, men VI VAR HUNGRIIIGAAA! Sen träffade vi en Jesus- kvinna och när hon äntligen slutat predika om Jesus och sa hejdå så sa jag "Vi ses i Himlen" och OJOJ så glad hon blev! Efter det köpte jag ett kandelerat äpple♥ (som Pau trodde var en sorts munk...)

Lördag blev vi tagna av polisen och träffade 18 6 på kvällen...
Jag drack lite vodka och Pau trodde att jag var jättefull men jag var inte alls full ska jag säga!
Lätt berusad men då hade jag suttit och shottat vodka också.

Söndag köpte vi saker i Tinkeby centrum, sen städade vi mest upp i rummet vi hade stökat ner i med våra grejer, men det fanns en förbannelse över rummet så trots hur mycket man än städade så blev det inte finare i rummet för det. Sen lyckades vi ta oss in till stan för att åka lastbil men lite sent, och när vi skulle gå till lasbtilen så kom lastbilschauffören i en bil som en invandrar- kille körde. Tydligen hade invandraren sagt att han tyckte att vi skulle hämta oss, trots att de fick köra runt hela stan. Både jag och Pau typ "aaaw
" Sen åkte vi lyckligt lastbil hela vägen hem där vi träffade 18 6 igen, fast Norrland.

Fredag förresten: Pau var jättekissnödig så jag gick in på en bazaar i Rinkeby centrum och frågade efter toalett och fick veta att det fanns vid busstationen. På vägen dit tyckte jag att hon kunde gå in på Rinkebygrillen och kissa istället, men nej nej. Sen kostade toaletten 5 kronor (och hade inte vinterunderhåll heller) och det var ju inte okej. Jag tyckte att hon kunde kissa bakanför i buksarna, men hon ville inte så jag fick också kissa där för att hon också skulle kunna göra det. Det var ganska pinsamt för jag stod bredvid vägen så alla som gick förbi såg säkert.

Jag och Pau tänker flytta till Rinkeby och medan jag studerar på universitet så ska hon jobba i en bazaar! :D
Bild 4: Så glad var Pau när jag ville fota fast hon frös ganska mycket. Haha, rart :D


Dagens polis skyddar morgondagens Hitler

Polisen tog mig förra veckan. Det var ju så att jag och Pauline åkte till Stockholm för att demonstrera på Reclaim the Tracks. Vi var cirka 50 antirasister där. Innan vi ens hade hunnit göra någonting så omringades vi av poliser som sa åt oss att vi blivit avvisade från platsen och att vi var tvungna att gå "utanför spärrarna".
Först försökte de pressa upp alla i en rulltrappa men det gick ju självklart inte så bra, så de började jaga oss uppför trapporna istället. I rulltrappan så knuffade en skäggman så att han ramlade men de tyckte att folk kunde gå över honom vilket antirasisterna besvarade med verbala protester. De slog också den skäggiga mannen med batong när han hade rest sig upp.
När vi kommit till spärrarna blev jag och många andra kastade/ knuffade ut genom spärrarna. En kille försökte ta sig genom men spärren fastnade och då blev polisen jättearg och tryckte in honom i spärren och sa "NU GÖR DU SOM JAG SÄGER!" men det gick ju inte så bra :(
Överstående händelse har jag på film på facebook. Kanske lägger upp det på youtube sen.

Efter detta delades antirasisterna i två grupper. En av grupperna gick vidare mot nästa station. På vägen blev vi följda av polisen som bland annat filmade oss för att sätta oss i register (yay!)
Och sen gick vi lugnt i ett kvarter framtill polisen stormade oss, varpå vi blev panikslagna och började springa åt alla håll och ungefär hälften av oss sprang in på en gård (däribland P) och några av dem lyckades klättra över ett stängsel och kom i alla fall ut på järnvägsspåret, vilket var själva poängen med RTT och då, först då hade vi brytit mot lagen så snuten passade på "AHA! NI GÖR INTRÅNG PÅ PRIVAT EGENDOM!" och alla som befann sig på gården tvingades lägga sig i snön. Tydligen så mådde av en tjejerna där så dåligt att hon inte kunde ställa sig upp, så polisen började sparka på henne för att hon skulle ställa sig. Sen släpade de iväg henne in i en polisbuss.
Vi som inte befann oss på gården fick instruktionerna "STÅ HÄR OCH HÅLL HÄNDERNA JÄVLIGT SYNLIGA!" och när jag vände mig för att se hur det gick för P så sa polisen "KONCENTRERA DIG PÅ DET HÄR NU!" för de hade ställt oss på led och börjat kroppsvisitera oss.
Samtidigt så anlände fler poliser till pltasen och knackade på dörren där antirasisterna låg. Ingen öppnade och polisen började slå hårt på dörren... Då stack en gubbe ut huvudet från fönstret och frågade vad de ville. "NI MÅSTE KOMMA UT!" men ingen kom ut för ingen brydde sig om att vi varit på gården. Hehe...
ALLA som varit på gården fick sitta på ett led och prata med alla andra antirasister som var på samma plats, men inte P förstås. Henne satte de i en polisbuss direkt så jag fick inte prata med henne trots att både hon och jag bad om det. Sen fick jag väänta 100 år på att bli visiterad, jag skrev SMS och lyssnade på MP3 och gömde mitt ID-kort överallt etc etc.

De som satt på marken började massera varandra och då kom det flera poliser och sa "NU LUGNAR NI NER ER!"
När vi sjöng och skrattade kom en polis och slog en sittande tjej i bakhuvudet och sa "SKRATTA INTE"
Sen hittade de mitt ID-kort när de drog av mig vantarna... Eller nja, jag höll det i handen och polisen skrev "VAD HAR DU I HANDEN" och frågade varför jag hade gömt det.
"Jag är rädd"
"Varför det?"
"För er, ni är obehagliga."
"Jag är inte obehaglig! Men ni ska alltid hålla på och göra det svårt!"
"Du är visst obehaglig och jag är rädd för er"

Jag ville bli avsläppt (helst åka i samma buss om P) men det fick jag förstås INTE utan fick sitta i en enmannacell i polisbussen. I cellen fanns: ett säte.
Sen släppte de av mig uti helvete och då frågade skrik- ID- polisen:
"Har vi förändrat din syn på poliser?"
"Nej, inte riktigt....."
"För det är ju så trist att ni ska tycka att vi är obehagliga!"
"Ja, men ni skriker och slåss, klart att ni är obehagliga."
Så frågade jag vart T-banan fanns och de sa till vänster, men den var till höger.....

För P gick det:
En kille hade varken ID eller mobil och han vägrade säga vem han var utan sa istället "Jag har inget namn!" och aina (polisen) typ "ALLA HAR ETT NAMN, SLUTA GÖRA DET SVÅRT FÖR ER!" Jag tycker att det var ganska coolt gjort av honom och jag tänker göra samma sak nästa gång! Tyvärr så hämnades poliserna på honom genom att släppa av den killen på en parkeringsplats i skogen i ett industriområde och sa "Jag tror att det går förbi en buss här ibland!" Så sa killen att de var otrevliga och då sa en kvinnlig polis "Jag ler nu!" lite hånsamt.

Förresten, vi protesterade mot nazister och sallemmarschen men GRISEN ♥ NAZISTER så mycket att inte ens tåget nazisterna åkte på fick vara sent. Men vi lyckades försena tåget med 30 minuter i alla fall.

Varför grep de då mig, jag gjorde ju inget olagligt? Tja, de skrev att jag hade sprunigt ut på tågrälsen, vilket var felaktigt. De sa bara att det var ju synd för mig. Jag har aldrig känt mig så respektlöst eller orättvist behandlad i hela mitt liv ska jag säga!

SÅ, ni vet ni det. Aina är störd, jag har hamnat hos Säpo,
men jag orkar inte berätta om detta tusen och tusen gånger.


citat Gabbe: ja fattar att du dog av glädje när du såg den

Tänkte bara dela med mig om denna fantastiska video innan jag lägger mig (Jag har sovmorgon, hehe)
Det är i alla fall maoistgerillan i Nepal som har gjort en låt och en video för att hylla Prachanda (Pushpa Kamal Dahal) som är ledare för NKP(m). Kan tyvärr inte översätta för jag kan inte så mycket nepali :/
2:37 - 3:05
På tal om maoisterna så säger de nu till studenterna att de ska förberada sig för revolutionen.
Spännande, men de måste vänta ett år så jag kan vara med!

Senare idag ska jag skriva ALLT om polisen i Stockholm och vad som hände,
så att ingen behöver sitta och fundera över det! Tålamod mina vänner

När hade ni tänkt börja kommentera då?

Alltså: mer kommentarer = mer blogg

RSS 2.0