I wonder if I'm going to a happy place

Eftersom min kompis Hung ska flytta in hemma hos mig nästa månad så ska han ju asolut ha en egen garderob. Vi tänkte rensa ut den garderoben men det slutade med utresning och storstädning ur näst intill alla garderober + 4 påsar med "fina fynd" (som mamma kallar dem) till Kupan eller Myrorna eller något.
Hittade också massor av bubbelplast i en garderob, hehe! :D
Såg då minst sagt ut som 3:e världskriget här hemma. Ser fortfarande ut som fan men imorgon ska vi köra skiten till Kupan och förrådet och städa upp resten.
Kommer kännas så himla skönt då det är gjort! :D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mamma: Elinas mus hoppar runt.
Jag: Min mus? Vad menar du? Menar du mus som Rasmus, min mus som mitt underliv eller mus som djuret?
Mamma: Hahaha, inget av det, din datamus.

Mamma:
På tal om ballar... (mysigt mamma!) Jag gick förbi ett ställe där det hade varit barnkalas och jag undrade hur barnen har blivit till. Det var två runda ballonger och en lång ballong mellan dem överallt runt huset.

Mamma: *försöker sänka volymen på TV:n* Men vad har hänt?
Jag: MEN DU HÅLLER JU FJÄRRKOTROLLEN BAK OCH FRAM!!

Mamma: Sluta, det är äckligt!
Jag: Det var äckligt av USA att bomba massa napalm i Vietnam, men det är fan inte äckligt att jag nyper dig i armen.

Tänk så underbart det är, att ingen behöver vänta ett enda ögonblick innan de börjar med att göra världen bättre på något sätt - Anne Frank

Igår hade vi en sorts temadag på skolan. Temat var jämställdhet. I alla fall så var vi tvugna att se Lilja 4-ever, och det är fan den värsta filmen jag vet! Först fick vi veta att vi skulle se film, men med tiden insåg jag vilken film det var också... Sen så sa läraren "Ja, filmen vi ska se heter Lilja 4-ever" och jag dog typ. Hatar de där "coola" personerna som sitter och skriker och skrattar när man gör saker i Aulan, och förstås så spelade det ingen roll att det var Lilja 4-ever vi skulle se utan de dampade runt där bak som några pårökta dagisbarn med ADHD. Jävla idioter.
Efter filmen så skulle samma lärare prata igen, och det första han sa var "Ja, det är ju lite svårt att prata efter den här filmen" men varför ska vi behöva se den då?? Jag vet en ryskalärarinna som brukar visa Lilja 4-ever för sina elever, och då hon gör det så lämnar hon klassrummet för hon har hört att den är så hemsk. xD

Jag har under några dagar frågat killar i min ålder "Kan du, här och nu, säga till mig att du inte gillar lesbisk porr?". Alltid face to face också, det är viktigt! De allra flesta har börjat skratta lite generat, en har sagt "nej, jag kan inte säga det" och så, men när jag frågade Rasmus så sa han: Jag gillar inte lesbisk porr.
Varpå jag typ "VAA?! Alla killar gillar ju lesbisk porr?" och då svarade han att han såg porr som ett skämt. Bra Rasmus! Ett tecken på mental mognad som alltför många aldrig uppnår! Det gillar vi!

Rasmus var här härom sistens och då så skulle han i alla fall skära upp en exotisk frukt jag aldrig hade ätit förut. Han stod med den där frukten (som heter mangostan) och skar och hackade och skrek för skalet på frukten var väldigt tjockt och hårt. Jag hade i alla fall väldigt kul åt det ska jag säga :)

RSS 2.0