This one is for the freaks

Hej igen, bloggen! Jag vet att jag inte skrivit mycket på senaste tiden. Det finns många anledningar till varför, dels så har det inte hänt något värt blogga om, dels så har jag inte orkat och dels så bryr sig ingen ändå.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Men men, vad har nu hänt som är värt att blogga om? Ingenting, såklart. Jag kämpar i skolan... Inget vidare, nej.
Idag ringde Rasmus till MiMi och skrek så typ hela matsalen hörde "Visst gillar du asiater?!" och jag ba "O______O" och försökte signalera att han skulle vara tyst och hyschade, men jag tror inte att han förstod det, utan han fortsatte "Isånna fall så jobbade jag med ett asiat- barn, men han var inte så smart... 7 år kanske, är det för gammalt" varpå MiMi förmodligen sa nej men Rasmus citerade henne "Ja, det tycker hon."
Sen tittade jag inte så glatt på honom och sa "Det sitter en asiat bakom dig...
Som omöjligt missade det du just sa..."
och så skämdes jag...
Sen skickade han ett sms till typ halva sin kontaktlista, där det stod: (Emo= Jag)
Emo sa just att hon inte klarar sig utan porr!
(Och det sa jag ALDRIG! ...Eller jo, men jag var fan inte seriös!)


Bajs- Hanna och svikaren

Igår var jag med Bajs- Hanna. Det var roligt :)  Vi såg film och var bacon i soffan. Snackade bajs såklart (Vad gör man annars med Bajs- Hanna?)
planen var ju att vi skulle ha med Rasmus men samma dag så sa han "Nej, det går inte, jag ska vara med mitt jobb ikväll." Vi hade talats vid tidigare och då sa han att han skulle vara med de på lördag, men tydligen så kunde inte EN av alla typ 150 pers komma på lördagen, så de var tvugna att ändra. Blev jag arg? Lite, lite, liiite kanske... Så numera är han "svikaren".

Ajuste, eftersom det inte går nattbussar till Ön så skulle Hanna sova hos mig. Så jag sa "visst skulle du sova hos mig ikväll?". Hon svarade "Men va? Jag ringde ju igår och sa att mamma kunde hämta mig så jag skulle inte sova hos dig.
Hon ringde alltså typ 10, då jag hade somnat (som vanligt) oich hade tydligen svarat, varit helt med på noterna (dock låtit trött) och sen var det klart. Men jag sover djupt, och länge. Faschinerande faktiskt. Att jag inte ens vaknar då jag pratar med folk. (Detta händer ganska ofta) Och jag brukar ha minst två väckarklockor påslagna så jag ska kunna vakna, en gör det inte alltid. Och dåligt morgonhumör har jag också. Visade min standard väckarklocka för Bajs- Hanna (den väsnas något så groteskt mycket) och hon dog typ och skrek "Jag blir fan döv!", den väcker mig inte alltid.

RSS 2.0