Därför ska jag inte vaccinera mig mot svinis:

Jag hade en aningen agressiv disskution om varför jag inte ska vaccinera mig mot svininfluensan, och nu tänkte jag kort ta upp varför jag inte tänker göra det!

1. Först och främst, jag tillhör ingen riskgrupp. Onödigt att ta vaccinet då. Varför vaccinera hela befolkningen om det bara är en bråkdel som kan antas få komplikationer av svininfluensan?
2. Det dör 2000- 4000 människor i vanlig influensa varje år. Antalet beräknade som kan tänkas avlida i svinis uppskattas som max på mellan 50- 60 personer. 15 pers har dött i svinis i Sverige. Ojojoj, så fruktansvärt, nu dör vi ut!!
3. Ett argument jag hörde var att om jag inte vaccinerade mig mot svinis så skulle jag sprida det vidare. Men om nu alla de som tillhör riskgrupperna är vaccinerade så spelar det ju ingen jävla roll, för de lär ju inte bli sjuka. Dessutom så betvivlar jag att man inte sprider det vidare bara för att man själv inte är insjuknad. Man kan ju ha det på sig ändå. Om någon t.ex. nyser och det far på min tröja, så är ju viruset på min tröja.
4. Viruset kommer att komma tillbaka, dock muterat på olika sätt, antingen snällare eller elakare. Då är det inte säkert att vaccin mot denna muterade variant finns, och då är det jävligt bra med ett naturligt imunförsvar som skyddar en mot andra varianter.
5. I Kanada har 200 människor dött av vaccineringen mot svininfluensan. Där har också många personer fått allvarliga biverkningar, och därför har vaccinet stoppats i Kanada.
6. Med tanke på att vaccinet hastas fram och inte har genomgått den vanliga säkerhetstesten kan man inte garantera att det är ofarligt. Tvärtom kan man förvänta sig att en hel del människor blir sjuka av vaccinet. Och till skillnad från svininfluensan som du tillfrisknar från efter c:a 5 dagar så kommer förmodligen vaccinet att ge upphov till permanenta skador och död hos ett antal personer. Detta pga att vaccinet innehåller aktiva virus, kvicksliver (thimerosal) som konserveringsmedel, formaldehyd (cancerframkallande) och andra kroppsfrämmande tillsatser.
7. I Sverige uppmanar man alla gravida att vaccinera sig gratis mot svinis. I Danmark uppmanar de bara gravida som tillhör en annan riskgrupp att ta det, eftersom vaccinet (Pandremix) innehåller skvalen (baseras på hajleverolja). Detta har oroat ganska många eftersom de är misstänksamma för att fostret kan skadas av ett vaccin med tillsatser. I Kanada kan dock gravida välja ett vaccin utan tillsatser. Jag är dock inte gravid men i alla fall.
8. Det är förresten ingen som har sagt att jag kommer att få svinis bara för att jag inte vaccinerar mig.
9. Anledningen till att alla vill ha det är för att media totalt dampat sönder över det, och när de insåg att färre än beräknat blev sjuka, och mindre sjuka, så sa man ändå att alla skulle vacciera sig, förmodligen för att de redan köpt in stora mängder vaccin och inte ville slösa. Sedan har media skrivit en massa om att man inte ska vaccinera sig, bara för att jävlas med svenskarna. Jag ska dock tillägga att jag inte läser någon tidning, och fattade beslutet att inte vaccinera mig långt före media började tjata om att man inte skulle vaccinera sig.
10. Jag gillar verkligen inte sprutor. XD

Men nej, skulle kunna skriva hur länge som helst, men nu orkar jag fan inte mer. Så jag avslutar med denna underbara låt! (P.S. Jag gillar inte Mao, han sööög)

Sen vill jag bara tillägga att jag visst respekterar om folk beslutar att vaccinera sig, absolut, och jag klandrar inte de som redan har gjort det, men jag själv kommer inte att göra det, som ni kanske förstått vid det här laget.


"allt populärt är fel"

Eftersom Rasmus inte bloggade om den här händelsen som han sa att han skulle,
så är det väl lika bra att jag gör det då.
Jag var på skolan, och gick bara helt snällt, så satt det tre killar
(de var mörkhyade, vilket egentligen inte spelar någon roll,
men det är en ganska viktig detalj i det här) 
som sa "emo", varpå jag reagerade och tittade på dem.
Då log de elakt och sa "emo mtf" och lite annat.
Senare samma dag råkade jag glömma mitt frodral till datorn ute i
korridoren i kanske 10- 15 minuter. Jag skyndade mig ut och upptäckte att det
var borta, och att de som tagit det dessutom hade tagit ut papperna
som jag hade i frodralet och lagt dem på bordet.
När jag sen berättade om händelser för Rasmus så sa jag
(inte så seriöst som det kommer att framstå):
"Det var säkert killarna som kallade mig emo som tog mitt datorfrodral.
Jag tycker att de ska åka hem
"
Rasmus: Hem? Hem vart?
Jag: Men AFRIKA!!!
Rasmus:
O____O
Jag: Och om jag inte får tillbaka mitt frodral så ska jag fan rösta på SverigeDemokraterna.

Och det var inte seriöst, så alla vet. Lite senare så sa jag också att man skulle skjuta dem.
Men jag sa direkt efter att man borde skjuta alla istället, så jag fick vara ensam.

Och alla vet att jag inte är rasist. Rasmus har sagt (efter den här händelsen) att jag och rasism är som glass med senap :]  Och MiMi skrattade när någon frågade mig om jag var rasist. "Hahahaha, Emo? Rasist?! XD"

Så ja, det jag sa kanske kan uppfattas som lite rasistiskt.
Men man får se till att ta mig med en nypa salt.


RSS 2.0