You say I'm different like it's a bad thing

Jag är hemma!
Och åker till Kraków imorgon. Typ nervös, kan inte mycket polska asså.
Skriver om Metaltown när jag kommit hem någon gång. R.I.P min mobil, och AJJ i benet.
Kommer hem på söndag, så vi ser väl..
Vi får också se när jag anfaller min granne

My heart is smiling


Missing Emo

Jag vet att jag har varit fett inaktiv här på bloggen, men liskom, jag har en bdb. chaquette.bilddagboken.se  Nytt lösen också, så alla vet. Samma lösenord som det egentligen skulle vara här... Dessutom lovade jag Hipster att jag skulle blogga så jaa... Eh, nåja, efter några mer eller mindre kaotiska dagar är det således snart dags att åka till Göteborg! Peppar som faaan! Några band som spelar är:
FREDAG: Slipknot, Disturbed, Volbeat, Napalm Death, Meshuggah, Children Of Bodom, Dead By April
LÖRDAG: Marilyn Manson, Dir En Grey , Dragonforce, Opeth, The Haunted, All That Remains, Bring Me The Horizon, girugämesh , Mucc, August Burns Red

Och såklart känns det bra att mina föräldrar litar på att jag klarar mig själv. Göteborg är ju ganska långt borta, om man säger så. Ska man satsa på Melbourne nästa sommar? ;)
Anyways, jag har inte kunnat sova ordenltigt senaste tiden. Dels är det några saker jag oroar mig för som inte berör min resa, och dels så tappade jag bort min flygbiljett och min biljett till Metal Town. D:  Fyfan, vilken panik! Tvingade brorsan att vara uppe hela natten så att han kunde ringa mamma halv 8 på morgonen. Straffade mig själv genom att förbjuda att jag skulle lyssna på annat än dansband. x___x  Som tur är lyckades jag hitta dem igen! :D  Nyfärgat hår och allt sånt dära. ^ ^  Blir att flyga ner, och åka tåg upp. Första kvällen ska jag dessutom åka spårvagn och liksom hitta till mitt tillhåll. Lulz, snacka om att jag kommer faila där alltså. Stora rubriker " Emo saknas" / Hipster.

Måste också tillägga att jag har en så jävla söt granne alltså. :3 Såg honom igår, och ville bjuda hem honom på "sympati- thé"  eh.. Jag har bara sett honom två gånger, men snart så kommer vi vara homeis, vänta bara >:D  Men han är säkerligen ett drygas, och jag lär säkert inte tycka om honom... Ni vet ju hur jag fungerar. Men man kan ju testa iaf. xD

 MEN VAD GÖR HAN?!?!?! >:DDD

Vet fan inte vad jag ska blogga om men det kändes som att det var läge at skriva något...

Happ, kunde ju förstås inte gå en dag utan en megafail. Det var såhär att jag skulle mata katten, och precis brevid så stod ett öppnat paket mellangrädde. När jag tog tag i kattmaten så stötte jag givetvis till grädden så den välter över mig. Lat som jag är hade jag inte klätt mig, så hela jag och golvet var nersmetade. Aaargh!!

Är faktiskt extremt uttråkad. Verkligen.. Enda bra på TV idag har varit SvampBob och Katter med Klös. Som tur är så åker jag till Göteborg om lite mer än en vecka. Har blivit lite problem gällande det, men vi får väl se hur det går... Ska nog bli kul endå. Sen hoppas jag att resten av sommaren blir skön. Jag peppar då rejält.

Vi äger, speciellt jag och Rasmus

Hipster gick in på min användare och skrev b.la. till Petter att jag var kär i honom, och det tyckte jag inte alls om. När Rasmus fick höra det startade en hämndplan om att gå in på henns användare och skriva hemskheter, så tog det typ ett tag för oss att komma på vad vi skulle skriva. Till slut kom vi fram till något i stil med "jag ska fettsuga dig och göra en rödbeta, kommunistgullgubbe" och det kändes ju helbra. Sen när jag diskade insåg jag att killen han skickat det till typ var överviktig, och då var det inte så roligt längre. Rasmus ba "Va? Neeej, åhgud! D':", så vi tog bort det och skrev ett nytt + lite mer.

Så, självklart bytte jag lösenord, och... nu har jag glömt vad det är. *sucka* Och jag har falska personuppgifter så jag kan inte få reda på mitt nya heller. Åååh.. xD


Rasmus spiller kaffe över hela resturangen. Skillat ffs :D


Tanken var att det skulle vara lösenord nu, men det blev för komplicerat för mig så det får vänta. Enjoy...

Idag så städade vi ute vid enrén. Först var klassen lite småsur på de som inte var där, och lämnade skiten till oss. Men sen insåg dem att det blev mer fika till oss. Ananaspaj, massa läsk och kakor. Jag åt så att jag höll på att spy. Om jag inte spydde, svimmade och minns det nu inte. Prata och känna gemenskap med klassen, nice. 

Fakta:
- Hipster har förklarat fred nu. Men det var bara hon som krigade med mig, inte vise versa.
- Jag och Mus ska gå runt i japanska kläder på stan.
- Alex har fina ben!
- Jag har rivsår på rumpan. Fråga inte varför...
- Människor suger... Men fan vad jag saknar vissa personer... <//3

Stereophobia

Hipster ringde just och pratade med mig i en kvart.
Rasmus har hittat sina efterlängtade solglasögon. Nivet, såna där i plast med ränder, utan glas.
Träffade både Emil och Petter på bussen till skolan. Asnice! :D

Linus: Gillar du Metallica?
Jag: De är ju lite mesiga.
- tyyystnad -
Linus: *Stirrar småsurt på mig*
- skratt -
Adina: Men det är för att Elina lyssnar på death metal som Mesuggah, där man inte hör vad de sjunger.
^
Men det gör jag ju inte bara ))):


Ni är sämst. ):  För få kommentarer, så inför nu lösen på måndag senast. Skyll er! Jag vet redan vilka som läser och inte, jävligt lame av er att inte stå för det. Nu får ni stå ert kast. >:(

Hipster är rar :3

Jag: Ring mig imorgon.
Hipster: Vi är lediga imorgon.
Jag: Okej, men kan du ringa vid 1? Helst lite före.
Hipster: då sover jag... kanske...
men ICH WÜRDE ALLES FÜR DICH AUFGEBEN

Så hon var sötpaj och ringde mig inte bara en, utan två gånger :)


Hon ska ge Danne en död kaktus med en bomb i, och bifoga en lapp där det står "Vattna med omsorg". Så när han vattnar den ska den explodera och han ba "AJ..."


Min tyska misantropAdorable, isn't he?

Ajuste, om ni inte kommenterar så kommer jag skaffa lösen till bloggen. Jag vet redan (ungefär) vilka som kollar bloggen, så det kommer inte vara någon nyhet.

RSS 2.0