Sweet!

Happ, idag... >x<
Var inte med på skidorna så jag fick typ släpa allt. Så korkad som jag är så hade jag ju varken vantar eller mössa = Kallt i kylan här uppe .____.
Medan de andra i klassen åkte skidor så plumsade jag och Sofi ut i skogen för att fixa en "lägerplats" eller whatever that name is. MiMi ringde och jag sa "Jag gör en eldstad" (= mosa snö), vilket hon tyckte var konstigt. Hon tycker också att Broder Kiew är konstig.
Nåja, jag och Sofi fick gå till åkbacken (? Vet inte vad den heter, men nåt med backen) och det var väldigt underhållande.
Vår klass är så söt, på något bisarrt sätt... De får mig alltid att skratta i alla fall. ^ ^ Fick sluta en halvtimme tidigare med skorna fulla med snö, och vi skulle gå nerför en backe. Jag släpar med fötterna när jag går, så mina Dr. Marten har inte något "mönster", så jag åkte som de som äkte skidor, fast utan skidor då... Fick inget grepp. Och ja ramlade och slog rumpan! T__T
När jag kom hem var jag så frusen att jag trodde att jag skulle gå av...

Roligt idag:

Andreas står uppe i backen och tänker åka skidor nerför typ kanten på den. Den var jättesnöigt (resten var helt plan och som en "åkbacke" ska vara) och det gick långsamt i början men lite snabbare sen. Det var ett dike/ gupp/ hål i slutet, men det syntes nog inte uppifrån, men jag och Sofi såg det.
Sofi: Andreas, det är ett dike där!
Andreas: Va?!
Jag och Sofi: DET ÄR ETT DIKE DÄR!!
Andreas: O___O *slänger sig ner på mage och glider ner en bit* *Tittar upp ur snön* Okej!
^
Detta ledde till att Daniel skrattade så mycket att han själv föll på sina skidor.


そですね...

Live your every minute as if it were your last, not scared but filled with the most joyous moments
[Daisuke (大佑) - 蜉蝣]


Please give me some of those moments... </3


helvetesjävlakukfanskit

asså
faan, jävla helvete.
Jah skulle ta 4 bussen från Skellefteå, så vi åkte ifrån Bureå ca halv 4. När vi var kanske 5 min ifrån busstationen så, ja, sölutade bilarna framför oss att köra och så vips, så var vi i en bilkö utan dess like. Där stod vi där i typ 20- 25 minuter, och jag såg min buss åka förbi. Och nästa buss avgick 20 i 6... Så jag satt mig utanför ICA och på biografen och väntade i 1,5 timme. När bussen till slut kom så fick vi inte gå ombord för att det var fel på biljettautomaten och på värmen, men vi skulle vänta på nästa buss och köpa biljett. Men jag tog iaf den andra bussen, som kom efter ett tag, men så att ni vet så hade jag blöta förtter för det hade hamnat snö i mina skor, så de var så kalla så att jag inte kände dem, ochd et snöade någonting jävulskt mycket...  I alla fall så var det inte en direktbuss som den som jag egetnligen skulle ta var, men allt var frid och fröjd, tills vi stannade. Och med "stannade" menar jag stannade. "Jag tror att vi har slut på bränsle"... VAFAN?! Vi var typ 15 minuter ifrån Umeå, så får vi soppatorsk?! Ja, bra att ni tankar också... Men iaf så ringde chaffören och en buss skulle komma, (notera att han inte gav oss någon information innan en kvinna gick fram och bad honom göra det) och de som behövde taxi för att hinna med sina bussan, dereas taxi kom på en kvart. Och vi väntade och väntade, och värmen försvann så det var jävligt kallt. Dessutom hade jag inte ätit och så behövde jag kissa som satan. Alla började bli griniga, också jag, klagade i mibolen och gnällde på caffören. Efter ett tag fick vi reda på att chaffören som skulle köra den andra bussen och hämta oss "inte ville", men att de visst hade skickat en buss. Jag bad till slut mamma komma och hämta mig, ocha alltså, då kom bussen. Den var ju nästan snabb, det tog bara 2 TIMMAR!! Seriöst, åååh, så jävla förbannad jag är, hur fan kan de låta oss sitta där i 2 timmar?! FAN, imorgon ringer jag och kräver pengarna tillbaka.
Jag skulle avra hemma vid 8, halv 11 kom jag hem...

Kire är korkad

Lördag: Gick på stan med MiMi, letade efter Hipster och hittade henne till slut på Ki. Sen gick vi och åt, och efter det så såg vi Valkyria på bio. Väldigt bra film. Det var typ 50 pers där inne, de är ju Skellefteå- bor så de ville väl inte se hur folk försöker mörda deras Fürer. Haha x'D  Vi går hem till Hipster, Roka kommer... Vi ser jävligt roliga videos och flummar på.
Sen när det blir söndag så firar vi Richey Day till klockan 1 ungefär. Sen så kommer Nina hem, göder oss och så ser vi Scooby- Doo! :3

Och idag... Tja, vad har hänt idag? Jag kan klippt mig.. Känns lite konstigt, men är ganska nöjd. Liiite för kort kanske, men det växer ju ut igen. ^^
Nu är jag hemma i alla fall. Fick åka buss till stan och sen hem för mamma kunde inte hämta mig på Univeritetet, nejdå. Kire sitter och stickar nu. Chaquette har busat med nystanet och Kire försökert trassla ut det, men han är inte så smart så när han blev arg så slog han i soffan rakt på en sticka och började blöda. Fan så mycket jag skarattade. *mowahaha*

<-- Kire


RSS 2.0