Julen är här

Idag är det som bekant julafton. Vi har just ätit klart julgröten. Jag var inte ett dugg hungrig, och det är jag då verkligen inte nu heller. Men min mormor gillar att tvångsmata folk tills de dör i princip. Tyvärr så fick jag sitta just intill köttallriken, alltså den äckligaste av dem alla. Tänk er själva att ha kalvsylta och annat snusk som ligger och stirrar på en. Jag måste säga att julmat inte allt är särklit gott. Jag är faktiskt inte särskilt förtjust i svensk mat över huvud taget. Tycker att den är ganska blä. (Står ni inte ut med det så får ni väl bussa Sverigedemokraterna på mig då. Bring it on, jag har en del jag skulle vilja säga till dem också) Jag misstänker att vi snart ska öppna julklapparna. Det känns som att jag har en miljon som väntar på mig, och jag vet att det är knappt hälften. Resterande väntar på mig i Skellefteå, men det blir lätt så då man bor i två städer. Jag vet att pappa ville ge mi en ny mobiltelfeon, men jag tycker att min fungerar (fastän den stänger av sig ibland och är lite repig och så...) så därför behöver jag inte heller någon ny, tycker jag. Men jag kanske får en ändå?
Imorgon fyller jag år också, så då väntar ännu fler presenter. Dock så är det ganska vanligt att folk ger mig en julklapp och en födelsedagspresent i samma, så att jag kanske får en "finare" present. Men det är lätt hänt då man fyller år på juldagen. Dock så är jag inte, och har aldrig varit, särskilt materialistisk. När jag var liten hade jag knappt ens födelsedagsfester, eftersom alla är hos släkten och firar kring jul. Jag hade dock ibland en fest i typ januari, och jag var tvungen att bjuda hela dagiset för att annars skulle det ju vara orättvist. xD

Nåja, det var väl det lilla tråkiga jag hade att komma med just nu. God Jul nu, för er som firar jul alltså. (Jag gör det knapt själv, vi har inte ens någon julgran :P) och för er andra så får ni då i alla fall ha en trevlig dag. <3

Tabu - 월식

Jag kan utan tvekan säga att det här måste vara det bästa liveframträdandet någonsin! Känslorna, rösten, texten, låten, allt tillsammans. Så perfekt! Jag får på riktigt rysningar, så bra är det!!
Första gången jag såg videon, och när han första gången sjöng "I erase you", så tror jag att jag tappade andan. Och så var det genom hela låten. Bästa delarna är dock 3:20 - 3:50 (man hör och ser verkligen känslorna i hans ansikte och röst) , samt första versen. Jag gråter typ för att det är så bra! Den är bättre live än inspelad, och så är det nästan aldrig!
Dessutom är sångaren super duper gullig, har en fantasisk röst och underbara ögon! Det är en live konsert, men han klär sig i "vanliga" kläder, det är grymt charmigt! Han ska dock inte bleka håret, men låt oss säga att jag inte skulle tacka nej till honom... Hehe.

”Breathe in sorrow, breathe out joy”

Detta hände också igår. Rasmus snackade om ett... klädesplagg, och sa:
"De var svarta med kritsträcksränder"
Dock så hörde jag...:
"De var svarta med bisexuella ränder"
Då kände jag mig "duktig"

Eftersom det är sista skolveckan innan lovet så borde jag egentligen göra klart mina ofärdiga skoluppgifter. Men istället har jag sett på Spirou et Fanstasio. Haha. Det är sjukt bra!!

I övrigt så kom mina älsklingar hem från Danmark i måndags. Eller ja, alla utom en om jag har fattat det hela rätt. Enligt MiMis blogg så fattas tydligen en utav dem. Jag tror att det är Therese.

Idag så var det så fruktansvärt kallt, och det är det säkert fortfarande, att jag hade fan ont i kroppen av att andas, och Jesusbarnet grät nog också.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Om någon undrar hur personen i tidigare inlägg reagerade, förutom kommentarerna, så försökte då personen konfrontera mig i skolan. Till den personen vill jag bara säga:
Kära du, tycker du inte att du överreagerar bara en smula? Aningens lite, kanske? Du kanske inte behövde skolka från resten av skoldagen pga av ett blogginlägg?? Det jag tog upp på min blogg var en händelse som inträffade i min vardag i ett offentligt klassrum, som vem som helst som varit i närheten lika gärna skulle kunna skriva om. Men att du säger något inte-så-igenomtänk-kanske och jag sedan bloggar om det ser jag inte heller något fel med det. Om du sen inte kan stå för ditt uttalande så är det helt ditt eget problem. Dessutom skulle jag kunna skriva mycket värre saker om dig, men det har jag inte gjort, så egentligen så tycker jag att du ska vara ganska tacksam. Och sen så tycker inte jag att du ska lägga dig i vad jag skriver på min blogg. Kan du sen inte läsa innehållet på min blogg utan att bete dig som en skitunge så kanske du inte bör läsa den heller... Jag "whinar" om precis vad jag vill på min blogg! Jag kan inte heller påstå att jag ser något omoraliskt med mitt inlägg, eftersom det jag skrev faktiskt var sant, och jag ångrar inte heller att jag publicerade det. Och vidare så anklagar jag dig inte för att tycka att våldtäkt är helt okej, jag tog upp ett citat som du faktiskt sa!!

Nu ser jag att mitt tidigare inlägg har utbrutit någon mindre form av krig, som inte alls var min intention. Jag har nog aldrig haft så många kommentarer förr, ni gör som ni vill men kom ihåg att det faktiskt är min blogg ni skriver i. Tack.
Min blogg är inte en krigszon!!


Fniss och fyfan

Detta inlägg tänkte jag tillägna två inträffade händelser i mitt skolliv.
Den första inträffade fredag förra veckan då vi hade prov i geografi.
Då sa min kära klasskamrat Andreas följande om en fråga i provet:
Andreas: Vadå städer? Vad menar du med stad?
Lärare: Ja, vad tror du att jag menar?
Andreas: Räknas en by som en stad?
Varpå hela klassen, utom jag och kanske fyra andra utbrast saker som:
"Men nej din idiot" och skrattade. Det var ganska roligt :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Den andra händelsen inträffade faktiskt idag... Jag och en kille i klassen startade en agrumentation. Det började väl kanske med att vi skulle diskutera olika rättsfall på lektionen, och han sa att tjejen som hade blivit våldtagen kunde ha gjort mer motstånd. Det gjorde mig lite lack för hon sa faktiskt att hon inte ville, och en våldtäkt är alltid en våldtäkt. Och sen så sa han
"Jag tycker att tjejer missbrukar sin makt att kunna anmäla någon för våldtäkt"
varpå en diskution startade. Jag kan visst förstå vad han tänkte på, att vissa anmäler killar som hämnd. Tro mig, jag vet. Min arbetskompis kompis gick igenom det, jag har sett program om det och jag har fan arbetat på Egalia. Men med tanke på våran fruktansvärda våldtäktsstatistik tycker jag att det uttalander var riktigt jävla dumt.
Och så satt han och spelade World of Warcraft och sa att vi andra skulle kunna jobba med frågorna medan han spelade. Det gjorde mig också lite lack för jag tyckte att han själv kunde jobba, och en diskution startade då också. Det gick till ungefär såhär.
Han: Men man kan inte vara beroende av spel. Du skulle se videon då en kille går igenom det.
Jag: Joo, men det är ju som att en alkoholist säger att man inte kan vara beroende av alkohol, för att få vara ifred.
Han: Men man kan inte vara beroende av att spela spel.
Jag: Men jo, alla beroenden är ju beroenden och ska behandlas lika!
Han: Ska alla beroenden behandlas lika?! Så det gäller också beroende av sina föräldrar!?
Detta gjorde mig extremt irriterad eftersom att jag inte kan förstå hur man kan dra en paralell mellan att vara beroende av droger och ett naturligt beroende, som att när man är liten och svag behöver sina föräldrar för att klara sig. Så jag försötke förklara att det inte alls var samma sak, men han babblade bara på fastän jag sa att jag ville ha ordet, så till slut så blängde jag bara på honom. En annan kille i min klass sa då
"Nu glor hon på dig ganska intensivt.", varpå han svarade
"Om hon inte kan tåla min åsikt så får hon väl dö då"
När jag berättade detta för min kompis (ganska direkt efter) så sa han;
Du får inte berätta sånt här för mig, jag blir så jävla arg!
Men jag tycker inte att han ska klaga, för jag går fan i denna persons klass, så jag får se honom och det han gör varje skoldag. Jag var så fruktansvärt förbannad efter den lektionen att om jag hade bloggat direkt så hade detta inlägg sett helt annars ut.  Så från och med nu får jag väl ta och använda ordet "MISSBRUK" för att det ska fungera här i världen.

”Om du inte vet vart du är på väg kommer du att hamna någon annanstans!”

Jag blev ombedd av min kära kompis MiMi att blogga, så jag tänkte "varför inte?", så här sitter jag nu igen. Allt för att behaga henne. Det där lät inte så bra...
Men i alla fall, som ni ser så skrev hon om hennes tre bästa minnen från det här året på sin blogg, eftersom vi närmar oss nyår. Därför kommer jag nu göra samma sak. 1. På Great Eastern då en söt kinesman var söt och snäll med mig och hällde upp thé och mjölk åt mig.// 2. På Great Eastern, en annan gång, då en kinesisk servitör lutade sig fram brevid mig så jag såg hans rumpa perfekt.// 3. För några dagar sen då jag såg ***s kalsonger.

HAHAHAHAHAHA, alltså nej, jag skämtade bara:
METALTOWN: Ja, härliga tider. Såg många trevliga band, speciellt Girugämesh och Dir En Grey. Trevligt med Victor och allt det där också ;)
MINA RESOR: till Egypten och Polen, så klart. Speciellt snorklingen och Auschwitz- Birkenau. Pyramiderna, Luxor, söta polacker osv... :)
UMGÄNGET: Jag har väldigt svårt att välja bara ETT minne som sista, så jag skrev helt enkelt "umgänget". Det involverar bland annat mitt sommarjobb (där jag träffade Bajs- Hanna), att kasta MiMi i älven, Trästocks, allt flummande, halloween, alla bögar jag har sett osv osv.

Btw så har Rasmus skrivit falskheter om mig på sin jävla blogg.

RSS 2.0