FYFAN

Jag ser ut som en fet, svettig tysk som har suttit i rullstol i 25 år.
Dessutom ser jag ut som en fotpall i ansiktet och låter som en fiskmås när jag andas.
FYFAN


Myyys

Åker till Skellefteå imorgon. Saknar att vara hos Hipster.
Man vet att man har varit hos Porin/ Hipster/ Hüpster när man saknar att sitta i hennes kök med en kopp thé i handen och höra skitdålig musik strömmar in på högsta volym. Eller att man är beredd att höra ett skrik som låter "STÄNG DÖRRJÄVELN!! DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT UTE!!" när man öppnar balkongdörren för att släppa in/ ut deras katt. Eller man ligger på sitt rum och saknar att ligga i ett grymt varmt och syrefattigt rum med en massa flaskor medan man hör No Sex For Ben på stereo. Då vet man att man har varit emd Porin för mycket.

Våra samtal är också jättemysiga (Man kan varken vara emo eller hipste, därför är det kul)

* Hej emo
- Hej hipster
* Hur mår du då, emo?
- Jo tack, depprimerad och självmordsbenägen som vanligt. Hur mår du själv då, hipster?
* Jodå, jag knarkar ju bort mina problem. Vad gör du då, emo?
- Jag skär mig själv. Vad gör du, hipster?
* Jag röker självklart på.
- Jamen dåså, då är ju allt som det ska då.

AHAHAHAHAHAH
___________________

Ankan tafsade på Muma idag... De försökte vara diskreta, men jag såg det... Busted!
Ankan ttycker ju att han har sexappeal så...

Usch

Mamma sitter och gråter.. Hon gör mig bara ledsen, hon säger att hon är ledsen för att hon är en dålig förälder, och att jag ska flytta till pappa för att jag kommer att få det bra där. Kan hon inte sluta gråta? Tror hon inte att jag blir lrden av att hon gråter? Fyfan, hur kan man vara så ego?! Hon pratar inte med mig eller nåt... Åååååh, kan hon inte bara sluta?!! ;____; 


Igår.. OMG

Är i Ske- å nu. Kommer inte hem till Umeå förrän imorgon. :)

Eftersom att jag inte gjorde ett inlägg igår så jag kommer skriva för gårdagen nu;
Idag var inte Ankan i skolan. :(  Känns ensamt utan henne. Iaf, jag fick MVG på japanskaprovet. :D  Sen på matten så att Tobias, jag och Johan närmast väggen. Det tyckte inte Angelica PE/ Anja om så hon arg och försöta på iväg Johan men det gick inte.. Så hon satte sig någon annan stanns i klassrummet.
Sen på lunchen följde Johan oss och åt, det tyckte Anja ännu mindre om, och när vi satt där i matsalen så började Anja skälla och skrika på Johan.. Och.. Ja, som Ankan skulle ha sagt. Hon var 2 mil över gränsen.. Herregul asså...
Sen så såg vi inte Johan på typ 1-2 timmar, vi trodde han hade gått hem. Så på idrotten som alla vi inte var med på av olika anledningar så gjrde vi vår uppgift som var att skirva om nätsport utanför vårt klassrum. Så såg vi Johan gå ut ur klassrummet och sen gick han typ hem på riktigt då. Sen ut efter hnom kom vår mattelärare Robert och ville prata med Anja, men hon vägrade så de ska prata nu på måndag. Vi får väl se om Anja är i skolan då.
I alla fall så tog jag en buss som gick halv 4 från Umeå så att ajg skulle hinna till Skellefteå i tid för att Jag, MiMi, Porin och Ro skulle till Aurum och vi skulle tydligen samlas klockan 6.. Men eftersom att bussjäveln gick genom Burträsk så km jag fram till Skellefteå typ 6.. Usch.
Sen hann jag i alla fall till Porin och så så att allt löste sig. :)  På Ursum åt vi hallonpaj och lekte hänga gubben, samt såg på TV

HiPPiE aTTaCK

Hemma idag då.. Trött som fan nu asså, klockan är knappt halv 12.
Sov till 2 också.. xD  Sen kom Ankan över och var lite social. Sen duschade jag... Och insåg att jag inte hade nån mat hemma alls så jag fick gå och handla risifrutti så att jag skulle ha någon frukost, och för de som vill veta, FY HELVETE SÅ MYCKET DET REGNADE ALLTSÅ!! Det såg ut som om jag hade duschat på nytt, fyfan..
Det är bara en massa skit på TV också.. Satan vad less jag är på alla amerikanska skitserier. Usch, kan man inte få något bra eller??


Ankan...  BÖGPORR!! X3www.youtube.com/watch?v=NXHkrmS3vco    <-- Kul The Mighty Boosh klipp.


 Cosplay av han på bilderna nedanför. Fyfan så smeeex


Emosmurfen
Jaa, idag har väl varit en helt okej dag...
Nu är klockan kvart i 2 och jag är uppe :)  Ska nog se lite Boosh innan jag somnar också.. Älska Boosh.
Ankan, visste du att det är Noel Fileding/ Vince Noir som skådespelar Hitcher?? :O  I'm as schocked as you!
Har som vanligt varit på Ankan om muma och fina ögon och så.. PAKET! x)  Hahahahahahaha


Jag tänker på Jack The Ripper.. Och lyssnar på Untrust Us med Crystal Castles. En mycket bra och orginell grupp, nu för att reklamera lite. De är lite som The Knife, för er bananer som har hört dem.. Så pass patriotiska som svenskar är, eller duger bara Perelli och annan fucking bullshit för er?
Lol, lät lite bitter där, jag vet, jag vet. :D  Men de som känner mig vet att jag är en av värdlens mest glada och oseriösa människa. Fast det där med oseriös stämmer inte alltid.. Jag klagar ganska mycket på t.ex. att vi "vita" har det så bra och att afrikanerna har det skit. Gällande såna ämnen är jag 99% av alla gånger dödsallvarlig, man skämtar inte om såna saker..


Ankan den lilla skitungen har gått in på helt vidriga saker på MIN skoldator. Typ sökt på nån bajs sida samt 2 girls 1 cup... EEW, ANKAN!!

Idag disakde Ankan också.. Ja, och jag var inte bytt diskvatten på 2 dagar, så disken har slemmat de dagarna, så Ankan fick säkert en mysig upplevelse. Det kan dock dröja innan hon gör det igen, misstänker jag. När jag tänker efter så har jag inte tömt diskvattnet efter Ankan nu heller... Ojdå. x)


Btw Ankan/ pervofil, vad var det för kön du var nu igen?
RSS 2.0