Today dies

Ja asså, faan. Jag är sjukt jävla trött. Jag somnade framför SVAMPBOB idag, då jävlar är jag trött. xD
På tal om det, idag helgen är det 100 SvampBob avsnitt. Har sett alla, utom när SvampBob käper en 1700- tals peruk.

Har köpt ett akvarium idag. Och 4 fiskar. FAAAAAAAAAN, jag vill ha en orm!! *___*  Så jävla söta asså.
Vet att MiMi är rädd för dem (Hur fan man nu kan vara det) menmen, careface.

Ett riktigt careface- Jag ligger efter som helvete i skolan. Fyfan asså, döden papperet, bokskiten, engelskan, psykologin, jag har inte ens gjort platsansökan?!

Är förbannat less och allmänt trött på allting också. Usch, bipolariteten slår till. Usch, om nån skulle prata med mig nu så vet jag fan inte vad jag skulle göra. Det är jävla kallt ute också. Fick gå igår för att behaga MiMi, hade nyss ätit och skit. Men det var trevligt när jag väl var framme. På vägen fick jag höra en dåligt growlad version av Breakin The Law från musikskolan, samt så såg jag en skylt där det stod "Crystal Castles" och en pil, och nån mer skit som inte intresserade mig.
Idag var det dock inte lika trevligt. Gick till Porin som inte var hemma, sen till MiMi som inte heller var hemma. Får väl se om Porin kommer hem, jag trodde vi skulle vara där ikväll, men det hade jag tydligen fel om? Känner mig för tillfället smått irriterad. Btw så smäller ett vanligt tangentbord jävligt mycket.


Note-  Blood Stain Child är ett grymt bra band.


Btw Porin, du har sushi på verandan.

<-- Har fantastiskt många Beyblade bilder på det här datorn. Speciellt på Tala.

:)

du är inte som en mini johan, du är inte som nån johan alls, du är dig själv, Elina, en underbar person på många sätt som INTE försöker våldta mig och som inte stoppar papper i näsborrarna och försöker dansa nån jävla regndans, det är inte heller du som för liv av dig som en jävla apa i matsalen så att alla kollar och man känner sig seriöst pinsam som ens sitter nära dig, så NEJ du är inte nån mini johan

Tack Tobias. Snällaste nån har sagt till mig på länge


HAHAHAHAHAHAAA

"jag ska gräva ett hål runt kaplan och den ska kaplan ramla ner i hålet sen ska det regna och bli lera där nere sen ska jag täcka över kaplan med cement och sen ska jag överge skellefteå och bo i berlin"
Så känner Hipster om sin skola. xD

Nu är det val i USA. Jag hoppas att Obama vinner, annars bombar jag faan dumskallarna i USA.
McCain är... Fyfan.

Se bara på bilden. :)


RSS 2.0